U11 Bencze Károly:

Fõnix FC U11- Gyirmót SE U11 10-9 (3-0, 3-4, 3-3, 1-2)

Székesfehérvár, Fõnix Stadion

Március 3-án szombaton délelõtt Székesfehérváron voltunk vendégségben a Fõnix FC stadionjában. Kicsit tartottunk, hogy “mostoha” körülmények fognak ránk várni, hiszen országosan is sok mérkõzés maradt  el. Ennek ellenére, az ellenfél kiváló feltételekkel fogadott minket. Letakarított mûfüves pálya, kiváló öltözõ, sõt még csokit és ásványvizet is biztosítottak a vendéglátók.

Ezek után jöhetett a mérkõzés:

A Fõnix FC jól bekezdett, hiszen az elsõ játékrészben három góllal vezetést szerzett. Ebben a részben nem igen találtuk a ritmust. A második negyedben már kiegyenlítettebb volt a játék, és tetszetõs gólokat értünk el. A harmadik játékrészben továbbra is mindkét fél a támadásokat erõltette, így elég sok gólhelyzet alakult ki mindkét kapu elõtt. A negyedik negyedben is igyekeztünk elõre játszani és ennek meg is lett az eredménye, hiszen eredményesebbek lettünk. Azt gondolom, hogy a találkozó nagyon hasznos volt, hiszen nagyon régen játszottunk szabadtéren. Ennek ellenére nagyon jó iramú találkozót játszottunk a kiváló és sportszerû ellenféllel. Külön örülök, hogy látom a játékban az edzésen tanultakat, tudatos játékot. Gratulálok a 15 játékosomnak, akik nagyon jó hozzáállással játszották végig a két órás mérkõzést.

Tavasszal mi is szeretnénk vendégül látni a Fõnix FC csapatát.


U12 Kovács Zsolt, Bodó Mihály:

Az U12-es csapat már január 2-án folytatta a megkezdett munkát. Az eltelt 8 hét során 32 edzés, és 26 teremtorna, teremfoci, edzõmérkõzés, vagy dupla edzõmérkõzés (amikor egyszerre két pályán két csapat ellen játszunk) volt a programban. Az edzéseken átlagosan 24 fõ dolgozik 2-3 edzõ irányítása mellett. Jó hangulatban telnek ezek az edzések, melyekre legtöbb esettben a gyirmóti FEDETT kis mûfüvön kerül sor. A pálya fedésének köszönhetõen nincsenek a gyerekek az idõjárás igénybevételének annyira kitéve. A mérkõzések során a gyerekek többsége igyekezett tudása maximumát nyújtani, ez váltakozó módon sikerült, és az eredményekben is visszatükrözõdött.
(5 gyõzelem, 2 döntetlen, 7 vereség mellett a teremtornákon 3db 1. hely, 2db 2.hely, 1db 3. hely 1db 5.hely 1db 7. és 1db 8. hely jutott a fiúknak) A gyõzelmeknek örülünk a vereségekbõl tanulunk. A mérkõzéseken sok szép dolgot láthattak a nézõk. Az eddig tapasztaltakkal elégedettek az edzõk.

A jövõ héten már bajnoki pontokért játszunk!

“>

“>U8 Szabó Attila:

Csapatunk a vezetõségnek köszönhetõen heti kétszer (összesen 2,5 órát) a Gábor László Szakközép Iskolában tud edzeni, így a kis labdarúgó palántáink nincsenek kitéve télen a zord idõjárásnak. Ebben a korosztályban még ritkábbak a tornák, idén 6 alkalommal vettünk részt. A gyerekek helyenként már alkalmazták az edzésen tanultakat, ez az eredményeken is meglátszott. Nálunk még az eredménynél sokkal fontosabb, hogy mindenki szerepeljen, tovább fokozva a foci iránti szeretetet. A játékosaink zöme rendszeresen jár edzésre (köszönet a szülõknek), és nagy örömmel, és lelkesedéssel hajtják végre a feladatokat.

 Nagyon várjuk már a tavaszt, hogy újra a szabadba edzhessünk és visszatérjünk Gyirmótra!