MLSZ I.o ÉNY U12 bajnoki mérkõzés 6. forduló
Szombathely, Király SZE Stadion 2018.10.06 szombat 11.30
 
Király SZE- Gyirmót SE Gyõr 0-1 (0:0) gólszerzõk: Csiszár – Piedl Dávid
 
Összeállítás: (2-4-2)Fekete Mór (kapus)- Takács Donát, Albrecht Áron– Csiszár-Pidl Dávid, Szemeti Dávid,Árpási Kristóf, Szabó Márkó- Molnár Barnabás, Pécskai Levente
Cserék: Antal László, Árpási Bálint, Gálos Zsombor László, Fekete Benedek, Kim Jun, Molnár Marcell, Méhes Gergely
 
Bencze Károly edzõ: Kiváló minõségû pálya és remek idõjárási feltételekkel indult a találkozó. Az ellenfelünk felkészült belõlünk, hiszen nagyon zártan és csak az ellentámadásokra koncentrált. Mi játszottuk a  mi ránk jellemzõ stílusunkat és sok helyzetet tudtunk kialakítani. A befejezések azonban most gyengébben sikerültek. A másosodik játékrészben is mi irányítottunk. A sok gólszerzési lehetõségnek, meg is lett az eredménye, Csiszár –Piedl Dávid pazar gólja az utolsó percekben eldöntötte a mérkõzés kimenetelét. Nagyon gratulálok a fiúknak, hiszen egy jó iramú és kiváló színvonalú mérkõzést játszottunk. Fontos volt, hogy a végjátékban még tudtunk nagyobb energiát mozgósítottunk a gyõzelem érdekében. Úgy gondolom, hogy az ilyen jellegû mérkõzéseken lehet sokat fejlõdni. A csere játékosok is sokat segítettek a mérkõzésen. Örülök, hogy négy kisebb korú játékos (2008) is a pályára lépett.
Kiemelkedõt nyújtott: Albrecht Áron, Takács Donát, Fekete Mór, Csiszár – Piedl Dávid és  Pécskai Levente
Gy-M-S Megyei U14 Gyõr C csoport bajnoki mérkõzés 4. forduló
Gyõrladamér, 2018.10.05 péntek 16.00
 
Gyõrladamér SE U14- Gyirmót SE Gyõr U12  0-0
 
Összeállítás: (3-3-2) Fekete Mór (kapus)- Pápai Levente,Takács Donát, Albrecht Áron– Szemeti Dávid, Árpási Kristóf, Kim Jun- Pécskai Levente, Varga Samu
Cserék: Antal László, Árpási Bálint, Gálos Zsombor László, Molnár Marcell, Szabó Márkó, Csiszár-Piedl Dávid
 
Bencze Károly edzõ: Egy sportszerû, de rendkívül erõs fizikumú csapat ellen játszottunk. A játék felépítése mellett, nagyon figyeltünk a védekezésünkre is. A mérkõzés folyamán sok helyzetünk volt ismét, de nagyon sok energiánkat vette el az ellenféllel való párharc megvívása. Közelebb álltunk a gyõzelemhez, de sajnos a befejezéseket “sietettük”és nem sikerült a javunkra eldönteni a három pont sorsát. A végjátékban a játékvezetõ egy jogos büntetõt nem adott meg a javunkra, amikor Szabó Márkót buktatták a büntetõ területén belül. Egyébként egy jó iramú, kemény mérkõzésen vagyunk túl. Örülök, hogy komolyabb sérülést a játékosaim nem szenvedtek.
Kiemelkedõt nyújtott: az egész csapat,
Gratulálok a csapatomnak.

Király SZE U13 1-3 Gyirmót SE Gyõr U13

Kezdõcsapat: Gerencsér D., Kiss M., Farkas P., Kümmel B., Szirtes O., Berki A., Földes Sz., Virág Z., Károly B., Ács B., Hauzer B.,

Cserék: Tréger P., Jáger G., Baksa D., Szabó I. Zs., Gyurasits Á., Szabó Á.

Gólszerzõk: Virág Z., Berki A., Hauzer B.

Jók: Berki A., Hauzer B., Virág Z., Földes Sz., 

Orosz Márk: Egybõl az elején sikerült jól kezdenünk a mérkõzést, egy szabadrúgást követõen Virág Zalán gyönyörû gólt fejelt. Utána Berki Attila nagyszerû kapufás gólja következett. Egyébként egy agresszív csapat ellen játszottunk, végig kemény szerelésekkel és nagy elszántsággal játszottak. Szerencsére sikerült több párharcot megnyernünk az ellenféllel szemben. Igazából a második félidõben az ellenfél egyáltalán nem volt veszélyes a kapunkra, nem sikerült helyzetet kialakítaniuk, mi pedig nagyon sok szabadrúgást és szögletet harcoltunk ki. Hauzer Bálint még egy nagyszerû gólt szerzett szabadrúgásból. Gratulálok a csapatnak!
GYIRMÓT SE GYÕR U14 – SÁRVÁR U14 18:1(10:1)
Összeállítás:
Gruttó Bence(Nagy Gergely, 41p)- Kelemen Milán(Kováts Balázs, 51p), Németh Noel(Nyári Rikárdó, 41p), Kráz Tamás(Pusztai Gergõ, 51p), Rozs Renátó(Németh Kende, 51p) – Szabó Krisztián, Gönye Máté(Szenderák Szabolcs, 51p), Molnár Márton – Csöngei Balázs, Barta Tamás, Matyi Martin(Dobai Dominik, 51p)
Góllövõk: Csöngei Balázs 4, Dobai Dominik 4, Barta Tamás 2, Matyi Martin 2, Kováts Balázs 2, Gönye Máté, Rozs Renátó, Nyári Rikárdó, Molnár Márton
Polyák Gábor edzõ: Hamar eldöntöttük ezt a mérkõzést, így próbáltunk minél szebb és minél több gólt rúgni. Gratulálok a csapatomnak!  

U15 Gyirmót SE Gyõr – Sárvár 19-0

Gyirmót: Bohunicky- Lengyel,Kümmel,Kalmár,Dovánszkí-Koch,Domján,Tankovics-Nemeskéri,Milos,Csonka

Csere: Dusza, Sipõcz, Vedres, Molnár, Horváth, Tarsoly

Jók: MindenkiTörök sZABOLC

Török Szabolcs: Keretünk erejét mutatja hogy 5 játékosunk fent van az U16 A csapatában és  mind be is mutatkoztak már. Az U16 B csapatában is 5 játékosunk szerepelt a hátvégén. Ennek ellenére remek játékkal szép gõlokkal látványos gyõzelmet aratunk.

Gratulálok a csapatnak

Király SZE U17- Gyirmót SE Gyõr U16 b 6-0 /3-0/

Domanyik Szilárd: A mai mérkõzésen,nem az bosszant,hogy ennyivel kikaptunk,hanem a játékosok hozzáállása.
Az számomra elfogadhatatlan,hogy eleve feltartott kézzel megyünk ki a pályára.Ez történt hétvégén.
Persze,volt másfél év és 10 kg a javukra,de ettõl még lehetne lelkesedni,akarni.Ezen a mérkõzésen
ezeket hiányoltam a legjobban.Óriási egyéni hibák után kaptuk a gólokat,ezzel nehéz mit kezdeni.
Próbálunk javítani minden játékelemet,sok sok munka vár még ránk.A hétvégén javítanunk kell!

Összállítás:Kocsis Hunor,Horváth Zétény,Takács Dominik,Horváth András,Tarsoly Kristóf,
Tankovics Máté,Szõke Kristóf,Domján Donát,Molnár Szabolcs Bertha Benjamin,Köböl Milán

Csere:Sebestyén Zalán,Simon Attila,Lapincs Boldizsár,Prácser Bence,Horváth Marcell,Béres Mátyás,
Csonka-Rayky Alexander
Grosics AK. – Gyirmót SE Gyõr U17 1-2 (0-1)
Gsz: Ominger Bence  Szabó Zalán

Gyirmót: Iváncsics-Czafik,Szabó.Gergely.Babayigit-Nagy.Ominger-Ferenczi/Siska/ 

Orbán,Varga/Horváth/,Gál Edzõ: Nagy Attila

Nagy Attila:Nagyon fontos három pontot sikerült elhozni Gyuláról!!

Gyirmót SE Gyõr U19 -Kecskemét 2:1 (1:1)

Gsz: Tokaji Dávid, Bergendi Máté

Gyirmót: Kiss G. – Kovács P., Tóth E., Turi, Lampert – Nagy B., Tokaji, Gelencsér – Pákai (Korsós D.) , Mayer, Fülöp (Bergendi, Pataki).

Makkos Tamás: Gyõzelem – egy, az ezen a mérkõzésen túlmutató – tanulsággal: korunk legnehezebb utánpótlás edzõi feladata a Z generációs gyerekeket kimozdítani a komfort zónájukból és gyõztest faragni belõlük.