GYIRMÓT SE GYÕR U14 – NAGYKANIZSA U14 3:0(1:0)

Góllövõk: MOLNÁR MÁRTON, ÖNGÓL, MATYI MARTIN

Gyirmót SE U14: Gruttó Bence – Kelemen Milán, Szabó Krisztián, Kráz Tamás, Forgó Patrik, Fekete Márton, Gönye Máté, Csöngei Balázs,  Barta Tamás, Molnár Márton, Nyári Rikkárdó

Cserék: Pusztai Gergõ, Kanna Roland, Matyi Martin, Rozs Renátó, Dobai Dominik, Szenderák Szabolcs

Polyák Gábor: “Idegesen, feszülten kezdtük a mérkõzést. Nagy volt a gyerekekben a bizonyítási vágy és ez fokozódott azáltal, hogy kihagytunk 2 helyzetet a mérkõzés elején. ellenfelünk alig jutott át a félpályán és már a 20. percben az idõt húzta a kapusuk. Túlságosan türelmetlenek voltunk, siettettük a fel passzokat, amik sokszor pontatlanok is voltak. A 20. percben aztán egy szöglet után Molnár Marci gólt rúgott és kicsit megnyugtatta a srácokat. A 2. félidõben 3 cserejátékosom nagyon jól állt be a mérkõzésbe, amivel újat tudtunk húzni. Az utolsó 20 percben már magabiztosak voltunk. Gratulálok a csapatnak a gyõzelemhez.”

Gyirmót SE – Nagykanizsa 9-0

Gyirmót U15:Kocsis /Bohunicky/ -Horváth /Lengyel/, Kalmár, Tarsoly, Peisser- Koch, Füzi,Domján /Milos/- Tankovics /Nemeskéri/, Rimai, Dovánszki

Gól:Domján 4, Füzi 3, Rimai, Kalmár

Jók: Domján,Füzi, Peisser, Dovánszki

Török Szabolcs: Végig agresszívan fegyelmezetten játszottunk nyomás alatt tartottuk ellenfelünket. Nagyonfontos az idei bajnokságban hogy végig koncentráljunk lehetõleg az egészmérkõzésen diktálnunk kell a saját tempónkat. Fel kell készülni mindenjátékosnak a következõ szezonra az U16 kiemelt bajnokságára! 

Nagykanizsa U17- Gyirmót SE U16B 3-0 /1-0/
Összállítás: Germán M, Simon A, Lapincs B,Horváth A,Molnár Sz, Kállai L,Bertha B,Horváth M,Sipõcz M, Köböl M, Prácser B
Csere:Kállai L. helyett Dányi M, Germán M. helyett Hegedüs R.
Domanyik Szilárd: “4-4-2-es felállásban kezdtük a mérkõzést,az volt a tervem,hogy a nagy fizikai fölényben lévõ

ellenfél ellen,türelmes játékkal kezdünk. Jól járattuk a labdát,sokat volt nálunk,bár inkább
a mi térfelünkön.Sokáig jól is mûködött,de egy les góllal vezetést szereztek a szünet elõtt.
A második félidõ elején nekik ugrottunk,két óriási helyzetet hagytunk ki. Ahogy lenni szokott,
mi kaptunk gólt egy egyéni hiba miatt./Lapincs B./ A végére elfáradtunk,26fok ,mûfû,ráadásul
a csapatból senki nem játszott 90 percei egy éve! Azt gondolom,hogy többet kaptam,mint ami
várható volt a csapattól.Germán Marci,Köböl Milán nyújtotta a legjobb teljesítményt.”

PAKSI FC – GYIRMÓT SE U17 6-1 (4-0)
Gólszerzõ: Czafik Ábel

Összeállítás: Iváncsics – Kiss, Szabó, Fördõs (Kohán),Horváth (Samu) – Orbán, Ominger, Nagy – Babayigit (Dán), Gál, Varga (Czafik)

Edzõ: Nagy Attila

Jók: Orbán, Ominger, Szabó, Czafik

Nagy Attila: Gyenge elsõ félidõ után -ahol nem találtuk ajáték ritmusát-, jobb második félidõt produkáltunk, de ez is kevés volt ahhoz,hogy szorossá tegyük az eredményt.

Nagykanizsa-Gyirmót SE U18 3-3 (3-0)
Góllövõk:Korsós,Tölgyesi,Kovács P.
Gyirmót U18: Nyári B. – Kovács P., Kausits, Korsós, Bene, Posta, Hajnal K., Kovács B., Babayigit, Hajnal P., Vacic
Cserék: Siska, Tölgyesi, Csonka, Koronkai

Germán Ferenc: “A mérkõzés rövid értékelése:Két részre kell bontani a mérkõzés értékelését,mivel szó szerint úgy estünk be a mérkõzésre az elsõ félórában az ellenfél nagyszerûen kihasználta azt hogy játékosaim még a buszon érezték magukat,hamar két gólos hátrányba kerültünk.Utána hiába vettük át a mérkõzés irányítását egy egyéni hiba miatt a félidõben már három gól volt a hátrányunk.A második félidõben az átszervezéssel és a cserékkel sikerült viszonylag hamar ledolgozni a hátrányunkat de sajnos az egyenlítésünket követõen két ordítóan nagy helyzetet sikerült elpuskáznunk ezért meg kellett elégednünk a döntetlennel.”

Gyirmót SE U19 – Paks 0:3 (0:2)
Gyirmót SE U19: Vass Gábor – Béli Renátó, Jeremiás Norbert, Kovács Ákos, Lampert Krisztián, Bányai Szabolcs, Gelencsér Márton, Pákai Norbert, Tokaji Dávid, Mayer Ádám, Buruzs Barnabás
Cserék: Kiss Gábor, Jordáki Mátyás, Bergendi Máté, Árpási Roland, Kuroli Kristóf, Kiss Ábel, Fülöp Dániel
Makkos Tamás: “Tény, hogy az elsõ 10 percben kihagyott 100%-os ziccerek – köztük a kimaradt 11-es – visszavetette a csapat önbizalmát.  Büntetett az ellenfél az elsõ akciójából és lelkileg ezen az egész meccsen nem tudtunk túllépni. A Paks csapatépítésben elõbbre jár nálunk, így nem érdemtelen az eredmény. A legnagyobb problémák, amin feltétlenül javítani kell: önbizalom, egészséges agresszivitás, minõségi mélységi passzok, helyzetkihasználás. Pozitívum, hogy a sok gyenge teljesítmény ellenére a csapat szerkezete nem bomlott meg a találkozó során, a taktikai elemeket megpróbálták végrehajtani a játékosok. Viszont  tartalommal egyénenként kell megtölteni a poszt feladatokat, addig amíg ez legalább nyolc fõnél nem teljesül a csapatban (a maradékot magával húzzák) nem leszünk eredményesek.”