Eredmények

MLSZ Országos U15 Alap csoport 9.forduló

2022.12.06., kedd 13:00
ZTE FC – Gyirmót SE Győr 1-2 (1-1)
Zalaegerszeg, Zalaegerszegi Ifjúsági Sportcentrum (Ifi Centrum)
Gólszerző: Tóth (20’), Botos (76’)

 

 U11

Főnix torna
Székesfehérvár

A vasárnapi napon egy magas színvonalú, rengeteg jó csapatot felvonultató tornán vettünk részt a székesfehérvári Főnix sportcsarnokban.

A tornákon résztvevő játékosok: Vigh Ákos, Ferencz Benedek, Drobina Olivér, Bősze Bernát, Pándorfalvi Áron, Nádasdi Zalán, Mészáros Fábián, Papp Károly Péter, Balogh Damján.

Eredmények:

Gyirmót SE – Mészöly FS 0:3
Gyirmót SE – Illés Akadémia 0:0
Gyirmót SE – Budapest Honvéd 0:0
Gyirmót SE – Hegyvidék UFC 2:3

Gerstweiler Dániel: A nehéz sorsolás ellenére örültem, hogy olyan csapatokkal mérkőzhettünk meg, akikkel idén még a Bozsik tornákon nem tudtunk. Külön kiemelném a két Akadémia elleni mérkőzésünk, ahol a fiúk csapatként küzdve értek el jó eredményt és mutattak nagyszerű játékot. A továbbjutásról sajnos egy utolsó másodpercben kapott góllal csúsztunk le, ettől függetlenül büszke vagyok a fiúkra! Köszönjük a meghívást és remélem lehetőségünk lesz még hasonló minőségű tornákon részt venni, hiszen ez szolgálja a gyerekek fejlődését!

Kiemelkedő játékosok: Vigh Ákos, Bősze Bernát, Mészáros Fábián, Papp Károly Péter

 

U10

Az idei év I. téli U11-es korosztálynak kiírt Körzet központ tornáján vettünk részt DAC szervezésében Gyirmóton, ahol két pályán 4+1-ben 1×15 perces mérkőzések voltak. Három mérkőzést játszottunk a Győrújbarát, DAC, Ménfőcsanak csapataival. A torna végén a csapatok edzői oklevéllel illetve tábla csokival jutalmazták a legjobbjukat, majd utána minden csapat játékosa csokival gazdagodott.

A tornán résztvevő csapatok: Győrújbarát, DAC, Ménfőcsanak, Koroncó, Nyúl, Győrszemere, Tét, Gyirmót

Gyirmót SE Győr: Nagy Gergő, Csapó Gergő, Balogh Damján, Vereb Ábel, Pfeiffer Péter, Gerencsér Áron, Hollós Zalán, Nagy-Mázsa Mór, Tar Brandon, Molnár Gellért

Bieder Gábor: Gratulálok a fiúknak a mai teljesítményükhöz, felszabadultan játszva élvezték a focit, sokat cseleztek, sokat lőttek, és nem mellesleg öröm látszódott az arcukon ami a legfontosabb volt a mai napon.

Kiemelkedő játékosok: Mindenki, Vereb Ábel (Oklevél)

 

 U9

Főnix torna
Székesfehérvár


Háhn Zalán, Gerendai Patrik, Forgács Ákos, Felsődiósi Flórián, Soós Armand, Mátyás Gergő, Tallér Dominik

Eredmények:

Gyirmót SE- Gödöllő 1-1
Gyirmót SE- FTC 0-3
Gyirmót SE- Siófok 1-0
Gyirmót SE- Sárbogárd 4-0
Gyirmót SE- Kormáno 3-0
Gyirmót SE- Monor 1-1
Gyirmót SE- Illés Akadémia 0-1

Gólszerzők: Felsődiósi Flórián 5, Soós Armand 2, Forgács Ákos, Tallér Dominik

Szabó Zsolt: Egy nagyon színvonalas tornán vettünk, ahol kiváló csapatok ellen, nagyon jó mérkőzéseket játszottunk. Azt gondolom, hogy a csapat maximálisan megállta a helyét, sőt, a játék képe alapján jobb eredményeket is elérhettünk volna. Méltó lezárása volt ennek a félévnek. Gratulálok a gyerekeknek a tornához is és úgy összességében az őszi szezonban nyújtott teljesítményükhöz is!

Kiemelkedő játékosok: Gerendai Patrik, Háhn Zalán