Eredmények

U16

Felkészülési mérkőzés

Gyirmót SE Győr – Tatabányai  SC 5 – 0
Győr-Gyirmót, ALCUFER Stadion
Gólszerzők: Szecsődi Máté (3), Neskov Milán, Szabó Márkó

Gyirmót SE Győr: Csalogány Dávid (Fekete Mór 46’), Lengyel Botond, Fekete Ádám (Kopp Noel Barnabás 46’), Cseszregi Csanád, Molnár Marcell (Káli Zsombor 42’), Szecsődi Bence, Szemeti Dávid, Árpási Kristóf (Hajdú István Péter 46”), Szabó Márkó, Szecsődi Máté, Neskov Milán, Vezetőedző: Koltai Tamás

Koltai Tamás: Több olyan információt kaptam vissza a csapatról, amik a jövőre nézve fontosak. A győzelem megérdemelt, de a játékunk elmaradt a valós tudásunktól.

Kiemelkedő játékosok: Szecsődi Máté, Neskov Milán, Szecsődi Bence

U14

Felkészülési mérkőzés

Gyirmót SE Győr – Szombathelyi Haladás VSE 2-2 (1-0)
Győr-Gyirmót, ALCUFER Stadion
Golszerző: Herold, Karhusz

Gyirmót SE Győr: Tóth – Dobos, Németh B., Kun-Putics, Csaplár – Hujber, Végvári, Laki – Herold, Czelter, Martinák, Cserék: Maros, Bősze, Parcsami, Péntek, Karhusz, Vezetőedző: Stark Péter

Stark Péter: Egy jó iramú mérkőzésen, szép gólokat lőttünk, 2-2-nél ziccert hi áztunk, a megbeszélteket zömében teljesítettük, ugyanakkor nagy védekezési hibákból kaptuk a gólokat. van hová javulnunk.

Kiemelkedő játékos. Dobos, Végvári, Herold, Péntek

U11

Felkészülési torna – Gyirmót

Gyirmót SE Győr: Vigh Ákos, Ferencz Benedek, Drobina Olivér, Bősze Bernát, Pándorfalvi Áron, Nádasdi Zalán, Tapasztó Máté, Papp Károly Péter, Mondovics Máté, Horváth Ádám, Vezetőedző: Gerstweiler Dániel

Gerstweiler Dániel: Barca Academy és a Nebulo U11-es csapata ellen játszottunk egy felkészülési tornát vasárnap. Mindkét egyesülettel kétszer mérkőztünk meg. Nagyon hasznos mérkőzéseket játszottunk, külön tetszettek a Barca Academy elleni mérkőzések, hiszen ott a miénktől eltérő koncepcióval dolgoznak a gyerekekkel a spanyol és magyar edzők. Rengeteg dolgot tudtunk gyakorolni, amit biztos vagyok benne, hogy kamatoztatni fogunk a tavaszi Bozsik tornákon.

Gratulálunk az ellenfeleinknek és köszönjük, hogy színvonalas és sportszerű mérkőzéseket tudtunk velük játszani!

Kiemelkedő játékosok: Papp Károly Péter, Bősze Bernát, Nádasdi Zalán, Ferencz Benedek.

U10

Téli KK Bozsik Torna (U11)

Résztvevő csapatok: Nyúl, Győrújbarát, Ménfőcsanak, DAC, Győrszemere, Koroncó, Gyirmót

Gyirmót SES Győr – Nyúl 2-0
Gyirmót SE Győr – Győrújbarát 4-0
Gyirmót SE Győr  – Ménfőcsanak 3-0

Gyirmót SE Győr:  Nagy Gergő, Forrás Milán, Szabó Soma, Molnár Gellért, Hollós Zalán, Nagy-Mázsa Mór

Bieder Gábor: Úgy gondolom a mai nap lényege az volt, hogy mindenki tudjon sok játékpercet tölteni a pályán és azt töltse meg minőséggel. Jó dolgokat láttam védekezésben és támadásban is, aminek külön örülök. Gratulálok a csapatom minden egyes tagjának.

Kiemelkedő játékosok: Mindenki, Hollós Zalán (Oklevél)

  U10 

Felkészülési mérkőzés

Résztvevő csapatok: ETO, Nebuló, Barca Academy, Gyirmót SE Győr

ETO – Gyirmót SE Győr 4-3
Gyirmót SE Győr- Barca Academy 5-4
Gyirmót SE Győr- Nebuló 16-0

Gyirmót SE Győr: Csapó Gergő, Bárány Iván, Bárány Boris, Kocsis Zsolt, Forrás Milán, Szabó Soma, Balogh Damján, Vereb Ábel, Gerencsér Áron, Pfeiffer Péter, Vezetőedző: Bieder Gábor és Zsidi Zsombor

Bieder Gábor: Sok hibával játszottunk főleg labdakihozatalban, ezt eredményezte az, hogy sok labdát eladtunk ami a kevés labda nélküli mozgás hiánya is. Támadásban jó dolgokat láttam, jól használtuk ki helyzeteinket. Köszönjük, hogy részt vehettünk, értékes tapasztalatokkal gazdagodtunk.

Kiemelkedő játékosok: Balogh Damján, Vereb Ábel, Pfeiffer Péter

 U9

Minitorna, ETO stadion

Gyirmót SE Győr– Barca Akadémia 2-2
Gyirmót SE Győr – ETO 2-2
Gólszerzők: Felsődiósi Flórián 3, Pázmándi Zoé

Gyirmót SE Győr: Háhn Zalán, Gerendai Patrik, Soós Armand, Felsődiósi Flórián, Pázmándi Zoé, Forgács Ákos, Nagy Bence, Mátyás Gergő, Tallér Dominik, Vezetőedző: Szabó Zsolt

Szabó Zsolt: Mind a két mérkőzésen igyekeztek kihozni a gyerekek magukból a maximumot, ami hellyel-közzel sikerült is. Amellett, hogy a védekezésünk jó volt, támadásban is nagyon szép dolgokat láttam, nagyon szép gólokat szereztünk. Gratulálok mindenkinek!

Kiemelkedő játékosok: Pázmándi Zoé, Háhn Zalán

 

U8

Gyirmót mini torna

Gyirmót SE Győr: Károlyi Alex, Király Belián, Szabó Noel, Hadfi Trisztán, Kocsis Zalán, Stelescu András

Bagó Bonifác: Gyirmóton játszottunk a Barca Akadémia és a Nebuló csapatai ellen. A nagy betegséghullám miatt 6 játékossal vágtunk neki a meccseknek. Mindenkinek rengeteg játékidő jutott, a srácok mindent kiadtak magukból és nagyon ötletesen, bátran fociztak. Gratulálok a csapatomnak az elmúlt félévben szemmel látható, hogy milyen sokat fejlődtek.

Kiemelkedtek a csapatból: Mindenkit dicséret illet, hajrá Gyirmót!

U7

Győri ETO FC, Nebuló Futball SE

Sárga csapat: Élő Dominik, Herczeg Soma, Kovács Patrik, Kelemen Koppány Tuzson, Laki Tamás

Kék csapat: Predut Adrián Brendon, Horváth Ciprián, Kertész Milán, Nagy Erik, Domonkos Dávid

Lenzsér Zsolt: Egy jó hangulatú foci-tornán vettünk részt az ETO pályán. A házigazdák mellett a kapuvári Nebuló Futball SE és mi szerepeltünk. Két-két csapatot állított ki mind a három egyesület. Két sorozatban játszottunk. Az első sorozatban Funino focit játszottunk, majd a másodikban a kétkapus játékban mértük össze tudásunkat. A szép megoldások mellett rengeteget cseleztek a gyerekek és rendkívül sok gólt lőttünk. A végén az elmaradhatatlan pacsik és mosolygos gyermekarcok jelezték, hogy ez is egy vidám foci délelőtt volt. Folytatás egy hét múlva Gyirmóton.

Kiemelkedő játékosok: Mindenki jól teljesített