Eredmények

BAJNOKI MÉRKŐZÉS

szombat (09.10)

MLSZ Regionális U17 Kiemelt Nyugati csoport 3.forduló

2022.szeptember 10., szombat 10:00

Gyirmót SE Győr – Budaörs 1- 0 (1-0)

Győr-Gyirmót, ALCUFER Stadion

Gólszerző: Nikolics Balázs (10)

Gyirmót SE Győr: Tar Bálint, Albrecht Áron, Dénes Tamás, Molnár Márton, Winkler Aurél, Nikolics Balázs, Kümmel Benedek, Szirtes Olivér, Katona Erik, Gyurasits Ákos, Kiss Márkó

Cserék: Hillós Levente, Meizner Rajmund, Simob Baláza, Horváth Bence, Horváth Benedek

Domanyik Szilárd: Sérülések, betegségek miatt felforgatott csapattal játszottunk, de ez az első félidőben nem látszódott. Agresszíven, sok labdát szerezve, csak rajtunk múlott, hogy csak egy góllal vezettünk. Szünet után kiegyenlített játék folyt a pályán, de a győzelmünk így sem forgott veszélybe!

 

MLSZ Regionális U16 Kiemelt Nyugati csoport 2.forduló

2022.szeptember 10., szombat 12:00

Gyirmót SE Győr- III. KER. TVE 1-2 (0-1)

Győr-Gyirmót, ALCUFER Stadion

Gólszerző: Árpási Kristóf (65’)

 

Gyirmót SE Győr: Fekete Mór (Szabó Áron 46’), Lengyel Botond (Botos Albert 82’), Fekete Ádám, Csala Zoltán Máté (Cseszregi Csanád 51’), Árpási Bálint, Szemeti Dávid (Káli Zsombor 46’), Laurinyecz Ármin, Árpási Kristóf, Hajdú István Péter (Kopp Noel Barnabás 75’), Szecsődi Máté, Neskov Milán

 Koltai Tamás: A két csapat az egész meccsen feszült volt, ami a játékon meglátszott. Mi jobban a kombinatív játékra helyeztük a hangsúlyt, amit az ellenfél próbált tudatosan tördelni. A döntő a szituációkban nem volt meg a kellő higgadtságunk, gondolok itt a támadásra (kihagyott büntetők) és a védekezésre is. A játék képe alapján rászolgáltunk volna a győzelemre is, de mivel a kapu előtt a vendégcsapat koncentráltabb és eredményesebb volt ezért megérdemelten nyertek.

 

Leány Regionális U-19 Észak-Nyugati csoport

2022.szeptember 10., szombat 12:00

Gyirmót SE Győr WU19- III. KER. TVE WU19 1-5 (0-2)

Győr-Gyirmót, ALCUFER Stadion

Gólszerző: Orosz Izabella (68’)

Gyirmót SE Győr: Oláh – Fontos, Németh,Horváth, Godor, Magyar, Orosz, Mészáros, Kuris, Csizmadia, Rios-Neskov | Csere: Rácz

Csapó Sándor: Nyáron sajnos egy egész csapatnyi játékosom távozott, mivel a klubnak nincs női felnőtt csapata ezért, voltak, akik Elit akadémiára, a túlkoros és a felnőtt csapatba vágyók máshol folytatták labdarúgó pályafutásukat. A pótlásukat zömében alapképzés nélküli játékosokkal tudtam megoldani. Minden játékosomat csak dicsérni tudom, hogy csupa szívből és küzdeni tudásról tettek szert. Megteszünk mindent, hogy újra jók legyünk.

 

MLSZ Országos U14 Alap csoport Nyugat

2022.szeptember 10., szombat 13:00

Gyirmót SE Győr- PMFC 0-3 (0-3)

Győr-Gyirmót, ALCUFER Stadion

Gyirmót SE Győr: Tóth – Dobos, Németh B. , Csaplár, Török – Parcsami, Kun- Putics, Gere, Martinák- Herold, Kovács | Cserék: Karhusz, Bősze, Czelter,Végvári, Keresztes, Péntek.

 

Idegenbeli bajnoki mérkőzés

szombat (09.10) 

MLSZ Országos U19-es bajnokság Alap csoport, 2.forduló

2022. szeptember 10., szombat 14:00

Békéscsaba 1912 Előre – Gyirmót SE Győr 3-1 (3-0)

Békéscsaba, Békéscsaba Utánpótlás Központ (UP Centerpálya)

Gólszerzők: Barta Tamás (50’)

Gyirmót SE Győr: Kocsis – Somogyi, Reizer, Németh, Rozs – Szabó, Szücs, Molnár – Dovánszki, Barta, Süveges

Cserék: Lázár – Lengyel, Csonka, Gönye, Nyári, Cintula, Matyi

Nagy Attila: Gyengén köztük az első félidőt az ellenfél az összes hibánkat kihasználta. Fél óra elteltével köztük játszani a saját játékunkat. A második félidőben egy teljesen más csapat ment ki a pályára játékban és felfogásban egyaránt. Hamar megszereztük a szépítő gólt, de sajnos a hátralevő időben csak a helyzetekig jutottunk. Az utolsó döntések rossznak bizonyultak.

vasárnap (09.11)

 

MLSZ Országos U12 Észak-Nyugati csoport 2.forduló

2022.szeptember 11., vasárnap 10:00

Veszprém FC USE – Gyirmót SE Győr 5-3 (0-0)

Veszprém, Veszprémi Foci Centrum USE Sporttelep

Gólszerző: Pfening András (58’,68’, 75’)

 

Gyirmót SE Győr: Gerendai Martin, Rokob Máté, Tompos Barnabás, Maurer Álmos Nimród, Kukorelli Domán, Csapó Zsombor, Kozicz Kornél, Pfening András, Hadarics Mike András.

Csere: Laki Szabolcs, Juhász Móric, Laffer Levente, Nemes Áron

Hegyi József: Jó mérkőzést játszottunk egy egységes csapat ellen. A mezőnyben váltakozva domináltak a csapatok. Egyszerű szituációkban volt, hogy könnyelműen veszítettünk labdákat, amit az ellenfél ki is használt. Ennek köszönhetően 3 gólos hátrányba került a csapat. Ami a játékosok erejét mutatja, hogy nem adták fel egy percig sem a mérkőzést és visszajöttünk a meccsbe. 5 perccel a játék vége előtt 4:3-ra vezetett a hazai csapat. Az utolsó percekben több helyzetet is kidolgoztunk közel voltunk az egyenlítéshez, de végül a Veszprémi csapat letudta zárni a találkozót.

Kiemelkedő játékosok: Pfening András, Laffer Levente, Rokob Máté

 

MLSZ Országos U13 Észak-Nyugati csoport 2.forduló

2022.szeptember 11., vasárnap 12:00

Veszprém FC USE – Gyirmót SE Győr 4-2 (0-0)

Veszprém, Veszprémi Foci Centrum USE Sporttelep

Gólszerzők: Schepf Ruben (9’), Molnár René Csaba (58’)

Pályára lépő játékosok: Dombos, Burzik, Varju, Szabó D., Kelemen D, Schepf, Nagy, Lunk-Hlagyvik, K. Szabó

Csere: Benkő, Molnár, Zagyva

Nyúl Martin:. Nagyszerűen felépített támadások, illetve szervezett védekezés jellemezte az első 20 percben a csapatot. Az ellenfélnek volt pár remek támadása de Dombos Balázs kiválóan védte a mi kapunkat. A második húsz percben viszont három egyéni hibából kaptunk 3 gólt. A további játékidőben ki-ki mérkőzés volt. Gratulálok a csapatnak, jó úton vagyunk a fejlődés szempontjából.

Kiemelkedő játékos: Dombos B. 

U7

II. Turány Imre emléktorna

2022.szeptember 10., szombat

Csoport meccsek: Gyirmót SE – Király SE 4:1, Gyirmót SE- Dunaszeg 8:0, Gyirmót SE – Rajka (SK) 12:1

Elődöntő: Gyirmót SE – Győrújfalu 3:2

Döntő: Gyirmót SE – Király SE 9:2

Résztvevő játékosok: Herczeg Soma, Predut Adrián Brendon, Kovács Patrik, Horváth Ciprián, Kelemen Koppány Tuzson, Kertész Milán, Pándorfalvi Ábel

Lenzsér Zsolt: Az első tornája volt az alakuló kis csapatunknak és ennek ellenére remek kis találkozókat játszottunk. A tornán végig kiemelkedő teljesítményeket nyújtottak a srácok. A döntőbe jutásért megvívott mérkőzésen is nagyon jól játszottunk, csak a helyzetkihasználásunk miatt lett szoros az eredmény. A döntőben pedig egy percig sem forgott veszélyben a győzelmünk. Gratulálok a fiuknak a jó játékhoz és a remek sikerhez.

Kiemelkedő játékosok: Az egész csapat kiemelkedően szerepelt. A torna legjobb mezőnyjátékosa: Horvát Ciprián (Gyirmót SE)

U8

II. Turány Imre emléktorna

2022.szeptember 10., szombat

Résztvevő játékosok: Károlyi Alex, Szűcs Bálint, Szabó Noel,  Kocsis Zalán, Hadfi Trisztán, Szabó-Kovács Tas, Kámán Bendegúz

Bagó Bonifác: Az MTE szervezésében vettünk részt ezen a megmérettetésen. 4 mérkőzést játszottunk, örültem, hogy mindegyik meccsen a srácok törekedtek rá, hogy alkalmazzák az edzésen gyakorolt elemeket. Bátor és ügyes cselek, néhol ügyes összjátékok és szép gólok jellemezték a játékunkat. Gratulálok a srácoknak a 2. helyezéshez!

Kiemelkedő játékosok: Károlyi Alex (torna legjobb kapusa), Hadfi Trisztán

U9

II. Turány Imre emléktorna – Mosonmagyaróvár

szeptember 10., szombat

Gyirmót SE Győr: Háhn Zalán, Gerendai Patrik, Forgács Ákos, Tallér Dominik, Horváth Bódog, Soós Armand, Mátyás Gergő

Ezedmények:

GYSE- Bősárkány 0-2

GYSE- Petrzalka 1-3,

GYSE- Nebuló 5-0,

GYSE- Hegyeshalom 5-0,

Gólszerzők: Gerendai Patrik 4, Horváth Bódog 3, Soós Armand 2, Tallér Dominik, Forgács Ákos

Szabó Zsolt: Két jó csapattal találkoztunk a csoportunkban, ki-ki mérkőzéseket játszottunk. Kicsit nagyobb koncentrációval és bátorsággal eredményesebben játszhattunk volna, ezeken a meccseken kevés dolgot láttam vissza abból, amiket gyakorlunk. A helyosztókon már sokkal jobban tetszett a játék, ami látszik az eredményeken, de ami sokkal fontosabb, a mutatott játékon is. A torna nagyon jól szolgálta a gyerekek fejlődését.

Kiemelkedő játékosok: Forgács Ákos

U10

II. Turány Imre emléktorna

2022.szeptember 10., szombat

A hétvégén II. Turányi Imre emléktornán vett részt az U10-es csapatunk Mosonmagyaróváron. 8 csapat nevezett a tornára, két 4-es csoportban zajlottak a küzdelmek, majd rájátszás és elődöntő mérkőzések voltak. A tornán résztvevő csapatok: Petrazalka (SK), Pandorf (AT),  Mosonmagyaróvár, Király SE, Nebuló, Győrújfalu, Sellye (SK).

A csoportban a második helyen végezve az elődöntőben vereséget szenvedve a 3. helyért játszottak a fiúk, amelyet szép győzelemmel sikerült is megszerezni.

A pályára lépő játékosok:  Nagy Gergő, Csapó Gergő, Forrás Milán, Balogh Damján, Gerencsér Áron, Molnár Gellért, Hollós Zalán, Tar Brendon, Nagy-Mázsa Mór, Vereb Ábel

Bieder Gábor és Zsidi Zsombor: Egy nagyon hasznos tornán vagyunk túl, amely ismételten remekül szolgálta a fiúk fejlődését. A torna során elégedett voltam a csapat teljesítményével, a labdakihozatalok egyre jobban működtek, most még hiba csúszott benne az ellenfelek ezt kihasználták, de látszott, hogy van mire építkezni a közeljövőben. Góljainkat szép felépített támadások után szereztük, ez külön öröm számomra.  Dicséret illeti minden játékosomat

Kiemelkedő játékosok: Csapó Gergő, Forrás Milán, Nagy-Mázsa Mór, Hollós Zalán

 

U11

II. Turány Imre emléktorna

2022.szeptember 10., szombat

A hétvégén a II.Turányi Imre Emléktornán vett részt az U11-es csapat Mosonmagyaróváron. 8 csapat nevezett a tornára, két 4-es csoportban zajlottak a küzdelmek, majd helyosztó mérkőzések voltak.

A csoportban az első helyen végezve az elődöntőben játszottak a fiúk, amit megnyerve sikerült bejutunk a döntőbe. Sajnos a döntőben alulmaradtunk, de a második helynek is nagyon örültünk.

 

A pályára lépő játékosok: Papp Károly Péter, Vigh Ákos, Ferencz Benedek, Drobina Olivér, Bősze Bernát, Pándorfalvi Áron, Nádasdi Zalán, Tapasztó Máté, Pék Máté, Kiss Marcell Ödön.

Gerstweiler Dániel: A játékkal elégedett voltam, a labdakihozatalok nagyon jól működtek. A héten gyakorolt labdás elemeket kiválóan alkalmazták a gyerekek és a szépen felépített támadásokból gyönyörű gólokat szereztek. Kiemelném a csapat egységes védekezését és kapusunk teljesítményét, hiszen az egész tornán csak kétszer tudták az ellenfelek a kapunkat bevenni.

Gratulálok a fiúknak a mutatott játékhoz és az elért eredményhez egyaránt!

Eredmények:

Győrújfalú – Gyirmót 0:4

Gyirmót – Nebulo 2:0

Gyirmót – Dunaszeg 10:0

Király SE – Gyirmót 0:1

Gyirmót – Mosonmagyaróvár 1:2

Kiemelkedő játékosok: Bősze Bernát, Papp Károly Péter, Dorbina Olivér, Nádasdi Zalán