Az összecsapás elsõ említésre méltó eseménye egy kiállítás volt, a 34. percben Tiba Leventét küldte le a játékvezetõ, miután gólhelyzetben kilépõ játékossal szemben szabálytalankodott. Az emberhátrány ellenére két perccel késõbb megszerezte a vezetést a Gyirmót, Csongrádi egy védelmi bizonytalanságot kihasználva emelt a pápai kapuba 1-0. Szünet után tíz perc alatt két átlövésbõl fordított a Pápa, elõbb Szabó Zsolt, majd Szedlacsek Balázs köszönt be. A 78. minutumban kilenc emberre fogyatkoztak a sárga-kékek, miután Kovács-Galavics megint egy kapura törõ pápai labdarúgót szerelt szabálytalanul. A kettõs emberelõnyt a 82. percben érvényesítették a vendégek, egy begyakorolt szögletvariáció végén Császár passzolt közelrõl a hálóba, kialakítva a 3-1-es végeredményt. A Perutz idei elsõ idegenbeli sikerével megszerezte a hetedik helyet, Szabó Zsolt 20 lõtt találatának köszönhetõen pedig a gólkirályi cím is Pápára került. A bajnokságot a Kaposvár nyerte.

Gyirmót FC Gyõr II – Perutz FC 1-3 (1-0)
Gsz.: Csongrádi ill. Szabó Zs., Szedlacsek, Császár
Marton Miklós: Nem játszottunk rosszul már az elsõ játékrészben sem, igaz volt már ennél jobb félidõnk is. A folytatásra viszont úgy jöttünk ki, ahogy kellett, tudatos játékot láttam a fiúktól és kihasználva a kettõs emberelõnyt magabiztos gyõzelmet arattunk. Igaz ránk a közmondás, miszerint jobb késõbb, mint soha, az utolsó fordulóban végre megszakadt az idegenbeli pontnélküliségünk. Gratulálok a csapatnak a szezonhoz, Szabó Zsoltnak pedig a gólkirályi címhez. 
Gyirmót FC Gyõr II: Vass – Nagy B., Kovács-Galavics, Tiba, Szabó Á. (Orbán 59), Csongrádi, Tóth L. (Gál 50), Horváth R., Burányi, Bedi, Horváth D. (Éri 75)
vezetõedzõ: Nagy László. 
Perutz FC: Szigeti – Bohner, Császár, Kozma, Böröczky (Udvardi 85)- Somogyi, Baldauf, Horváth T. (Jurik 46), Farkas, Szabó Zs. – Szedlacsek (Iványi 67)
vezetõedzõ: Marton Miklós.