ÖTTEVÉNY TC – GYIRMÓT FC GYÕR II 2-1 (1-0)
2015.10.04. 16.00-óra, Öttevény, Öttevény TC Sporttelep, 100 nézõ
Duna Takarék Megyei I. osztály, 8. forduló
JÁTÉKVEZETÕK: Ábrahám Tibor – Ordasi Miklós, Tiborcz Viktor
ÖSSZEÁLLÍTÁSOK:

ÖTTEVÉNY TC: Bári D. – Keszthelyi K., Vígh N., Nagy L., Wágenhoffer G. (Fenesi B. – 88.p.) – Kovács P., Pápai P., Nyitrai Á. (Nagy G. – 46.p.), Hegedüs A. (Kovács S. – 34.p.) – Horváth B., Nagy R.
VEZETÕEDZÕ: Germán Ferenc
GYIRMÓT FC GYÕR II: Somogyi Cs. – Bohner R., Molnár M., Varga R., Szücs G. – Horváth M. (Pintér M. – 71.p.), Tóth L. (Balogh L. – 55.p.) – Szegi V., Irmes D., Gyurján B. – Farkas Z.
VEZETÕEDZÕ: Nagy Attila
TUDÓSÍTÁS:
45+1.p. Horváth B. jobb oldali beadását Kovács S. bevetõdve lõtte 5 méterrõl Somogyi mellett a kapuba. 1-0.
54.p. Farkas Z. tekerte középre jobb oldalról a labdát, amelyet a középen érkezõ Szegi fejelt a hazai kapuba! 1-1!
85.p. A hazai csapatkapitány Nagy L. 32 méterrõl eresztett el egy lövést amely kapunk jobb oldalában kötött ki. 2-1.
VÉGEREDMÉNY: 2-1 (1-0)
ÖSSZEGZÉS:
A mérkõzés elsõ említésre való helyzete elõttünk adódott, azoban a 10. percben Irmes szöglete után Varga a kapu mellé csúsztatott. De nem kellett sokat várni a hazai válaszra, Horváth B. beadása után Pápai lõtt 14 méterrõl kapu fölé. Majd a 25. percben ismét elõttünk adódiott helyzet, Hegedüs rosszul hazapasszolt labdájára Farkas csapott le szemfülesen, de támadónk 14 méteres lövését Bári védte. Az elsõ félidõ hosszabbításban aztán annak ellenére, hogy mi birtokoltuk többet a labdát, Kovács S. góljával megszerezték a vezetést a javarészt védekezésre berendezkedõ, de azt remekül végrehajtó hazaiak.
A szünet után kiegyenlítettebbé vált a játék. A második játékrész elején Horváth B. tört be a bal szélrõl a 16-oson belülre, majd a második hullámban érkezõ Keszthelyihez passzolt, aki 12 méterrõl lõtt de Somogyi kapusunk bravúrral hárított. Majd 2 perccel ezután egy gyönyörû támadás végén Farkas beadását Szegi fejelte az öttevényi kapuba. Ezt követõen nagy nyomást helyztünk a hazaiakra, de az õ ellentámadásaik kisebb-nagyobb veszélyt rendre hordotak magukban.
A második félidõ derekán egymás után gyorsan két sárga lapot is összegyûjtött második csapatunk kapitánya, Molnár M. Ennek ellenére emberhátrányban is mi kezdeményeztünk többet, például a 83. percben Gyurján 15 méterrõl a kapu fölé lõtt. A hazai védelem remekül mûködött a mai napon, sõt végül a 85. percben Nagy L. távoli lövésével mind a három pontot otthon tartotta Germán Ferenc csapata.
GERMÁN FERENC: Amit elõre elterveztünk, azt a csapat teljes mértékben betartotta. Ennek és a küzdenitudásnak köszönhetjük a sikert.
NAGY ATTILA: Gratulálok az ellenfélnek.

Tudósítás: gyirmotfc.hu, Tóth Kristóf