Ezúttal is akadtak látványos jelenetek az NB II-ben, a Csakfoci pedig összeszedte az előző hétvége legszebb góljait és legérdekesebb megmozdulásait.

Amikor a kapus kétszer mondhat hálát

A Kozármisleny-Soroksár mérkőzésen a hazaiak amúgy jól védő kapusa, Lékai Soma egy szabadrúgás után kétszer is hálát rebeghetett az égieknek, mert nem rajta múlt, hogy nem született soroksári gól. A világvégéről elvégzett szabadrúgás alaposan megtréfálta és csak a kapufa segítette ki, de majdnem ez sem volt elég, mert az onnan visszapattanó labdát meg kis híján ő “piszkálta” a kapuba.

A Vasasnak biztosan van NBI-es játékosa

Urblík József nemcsak emlékezetes mérkőzés utáni nyilatkozatával, hanem a pályán nyújtott teljesítményével is kilóg a jelenlegi angyalföldi csapatból. Ezúttal is parádés gólt szerzett.

NFL-ben touchdown lett volna

A Szeged-Békéscsaba találkozón Novák Csanád volt a főszereplő, gólt készített elő és gólt is szerzett, de a legemlékezetesebb jelenete az volt, amikor egy végül meg nem adott gólt ért el. Böde Dániel szintű “visszahordást” mutatott be, és átgázolva a teljes védelmen rúgott nagy gólt, ami azonban érvénytelen lett, mert egy játékostársa az NFL-ben megszokott módon takarított el egy védőt. Jellemző, hogy Novák a bírói döntés után nem is a játékvezetőnél reklamált, hanem játékostársát hordta le.

Gólpassz érzésből

Bódi Ádám, a Kazincbarcika játékmestere ezúttal érzésből adott mesteri gólpasszt, ugyanis a kapunak szinte háttal állva kevésbé láthatta, inkább csak érezhette a védők közül kilépő Pethő Bencét.

10-ből az 1

Nagyon ritkán játszanak tízgólos mérkőzést a magyar futballban, ezúttal a Kisvárdának és a Gyirmótnak sikerült összehoznia. A tíz találatot szinte megnézni is fárasztó, ezért kiválogattuk azt, amelyik messze a legszebb volt. Szőr Levente talán a forduló gólját tudhatja magáénak.

 

Forrás: www.csakfoci.hu