U 19. NB II. osztály – Gyirmót SEGyõr U 19   

Vezetõedzõ: Gyurmánczi Attila

16 csapatos bajnokság: õszivégeredmény 14. helyezés

15 mérkõzés               2          3          10        19 – 38            9pont

 

Az õszi záró fordulóban szereztemeg az U 19 – es csapatunk a második gyõzelmét. Ez pedig nagyon sokat ért, mertígy megelõzték, a Szolnoki MÁV utánpótlás csapatát, amelynek 7 pontja van és aVeszprémi FC USE, jelenleg 6 pontos csapatát. A tavaszi folytatásban azonban,olyan eredményeket is várunk a csapattól, mint amilyen mostani bravúrosdöntetlen volt, a listavezetõ Vasas Kubala Akadémia ellen. A 7 gólos FeketeTamás, a 4 gólos Éri Dominik és a 2 gólos Gelencsér György voltak a csapatlegeredményesebb játékosai, akik már az NB III – ban is bemutatkoztak, sõt azNB II – ben is voltak már keretben.

 

U 19. NB III. Észak Nyugati Csoport– Gyirmót SE Gyõr U 18  

Vezetõedzõ: Germán Ferenc

14 csapatos bajnokság: õszivégeredmény 2. helyezés

13 mérkõzés                10         1        2          71 – 18            31pont

 

A régiós U 19 –es bajnokságbanszereplõ csapatunkat, csak egyetlen ponttal elõzi meg a Szombathelyi HaladásVSE U 19- es gárdája. A harmadik helyezett Pápai ELC tizenkilenc évesei pedig,28 ponttal állnak a bajnokság harmadik helyén. Izgalmas lesz tehát a tavaszifolytatás a Gyirmót SE Gyõr számára, és egy hasonlóan eredményes szerepléssel,akár az aranyérmet is megszerezheti a csapatunk. A bajnokság góllövõ listáján, VörösJózsef 16 góllal a második, Pataki Martin 14 góllal a harmadik, és PákaiNorbert 13 góllal a negyedik áll.

 

U 17. NB II. osztály – Gyirmót SEGyõr U 17 

Vezetõedzõ: Polyák Gábor

16 csapatos bajnokság: õszivégeredmény 9. helyezés

15 mérkõzés                6          2          7          27 – 23            20 pont          

 

A két legfontosabb korosztályunkegyike, hiszen az U 17 – es és az U 16 – os korosztályok eredményei kiemeltenfontosak. Ez a csapatunk tavaly, a nagyon elõkelõ 5. helyezést érte el atizenhat évesek bajnokságában. Polyák Gábor tanítványai, az idén is megbízhatóközép csapatnak számítanak, de a tavasszal ennél többet várnak önmaguktól. Eredményesebbtámadó játékkal, azaz a gólhelyzeteik jobb kihasználásával pedig, erre meg isvan minden esélye ennek a tehetséges csapatnak. Ebben a fél szezonban, a 7gólos Mayer Ádám és a 4 gólt szerzõ, Buruzs Barnabás voltak az U 17 – eskorosztályunk legjobb góllövõi.

 

U 16. NB II. osztály – Gyirmót SEGyõr U 16

Vezetõedzõ: Nagy Attila

16 csapatos bajnokság: õszivégeredmény 13. helyezés

15 mérkõzés                4          2          10        21 – 39            13pont          

 

Az elsõ hat, és az utolsó négybajnoki mérkõzésén nem sikerült pontot szereznie az U 16 – os csapatunknak. Aszezon közepén azonban volt egy nagyon eredményes, öt mérkõzésbõl állósorozatuk, amikor 13 pontot gyûjtöttek. A 12 pontos szolnoki, a 7 pontosveszprémi és a 4 pontos soproni gárdáikat, így sikerült is megelõzniük. Érzékenyveszteség viszont, hogy a 12. fordulóban, súlyos sérülést szenvedett, a csapatlegeredményesebb játékosa, a 8 gólt jegyzõ, Gál Máté. A gólerõs támadó pótlásáraés egy nagyon jó téli felkészülésre, mindenképpen szüksége lesz ennek acsapatunknak.

 

U 17. NB III. Észak Nyugati Csoport– Gyirmót SE Gyõr U 16/B   

Vezetõedzõ: Rokob Péter

14 csapatos bajnokság: õszivégeredmény 10. helyezés

13 mérkõzés               4          2          7          25– 38            14 pont          

 

Ez a tizenhat évesekbõl állócsapatunk, az U 17 – es régiós bajnokságban szerepel. Ez az egy év különbségpedig, komoly fizikai különbséget jelent ebben az életkorban. Nem kimondottaneredmény centrikus tehát ennek a csapatnak a szerepeltetése, sokkal fontosabbennél a játékosok egyéni fejlõdése és a játék lehetõség. Így a középmezõnybenelfoglalt helyük, reálisnak mondható és akár a bajnokság végén is elfogadhatólenne. Dán Krisztián 7, Valantino Carrera 5, és Kohán Csaba 4 góllal, alegeredményesebb labdarúgók az U 16 B gárdájában.