U 15. NB II. osztály, Észak nyugat– Gyirmót SE Gyõr U 15   

Vezetõedzõ: Ördög József

16 csapatos bajnokság: õszivégeredmény 1. helyezés

14 mérkõzés                13        1          0          61 – 9              40pont

 

Ördög József utánpótlás edzõ,tavaly hatodik helyezést ért el az akkor még az U 14 – esek között szereplõcsapatával. Így láthatóan, nagyon sokat fejlõdött ez az együttesesünk, hiszenebben a fél szezonban veretlenül, és mindössze egyetlen döntetlenre végzõdöttmérkõzéssel, listavezetõ a bajnokságban. Öt pont az elõnye, a Zalaegerszegi TEcsapatával szemben, amely a Pápai ELC és Veszprémi FC USE mellett, a legnagyobbellenfelek lesznek majd a tavasszal is. A 11 gólos Kocsis Zoltán, és a két 9gólos, Halász Csaba és Hécz Armand voltak a csapat legjobb góllövõi, de a védõketis feltétlenül ki kell emelni, hiszen csak 9 gólt kapott a gárda, a bajnokságelsõ 14 találkozóján.    

       

U 14. NB II. osztály, Észak nyugat– Gyirmót SE Gyõr U 14 

Vezetõedzõ: Török Szabolcs

16 csapatos bajnokság: õszivégeredmény 1. helyezés

14 mérkõzés                14        0          0          146 – 7            42 pont

 

Az U 14 – es csapatunk, valamennyimérkõzését megnyerte a bajnokság õszi szakaszában, és így maximálisteljesítménnyel vezeti a tabellát. Egy nagyon sokra hívatott korosztálytirányít tehát Török Szabolcs, amelynek komoly esélye van arra, hogy a következõbajnokságban már a legmagasabb osztályban szerepeljen. A jelenleg 37 pontotgyûjtõ ellenfelek, a Veszprémi FC USE és az SC Sopron csapatai, azonban komolyellenfelek és velük, idegenben lesznek majd a tavaszi rangadók. Az U 14 – es gárdánk,146 rúgott gólja viszont egészen kimagasló teljesítmény, és így nem csoda, hogya bajnokság góllövõ listáján, Bessenyei Dominik az elsõ 51 góllal, és RimaiÁkos a második, aki 36 gólt szerzett.    

 

 

U 13. NB I. osztály Észak Nyugati Csoport – Gyirmót SE GyõrU 13  

Vezetõedzõ: Lakatos Attila

12 csapatos bajnokság: õszi végeredmény 6. helyezés

11 mérkõzés               5          2          4          33 – 22            17 pont

 

U 14 GYMS megyei 8 + 1 bajnokság B. csoport – Gyirmót SEGyõr U 13

Vezetõedzõ: Lakatos Attila

7 csapatos bajnokság õszi végeredmény: 1. helyezés

6 mérkõzés                 6          0          0          52 – 3              18pont          

 

Az U 13 – as csapatunk, két bajnokságban is szerepel, így arégiós bajnokságban már nagy pályán játszik, valamint a megyei 8 + 1 – es nyújtottpályás pontvadászatban is érdekelt. Ebben az életkorban, a bajnokieredményeknek még kevés jelentõsége van, de azt azért örömmel nyugtázhatjuk,hogy ez a fiatal csapatunk is jól versenyez. Az Észak – Nyugati csoportban aközépmezõnyhöz tartozik, a megyei bajnokságot pedig annak ellenére magabiztosanvezeti, hogy ott az U 14 – esek között szerepel. Németh Noel, Molnár Márton,Forgó Patrik és Kováts Balázs a csapat legjobb gólszerzõi.   

 

 

U 12 NB I. osztály Észak Nyugati Csoport 8 + 1 bajnokság –Gyirmót SE Gyõr U 12   

Vezetõedzõ: Kovács Zsolt

12 csapatos bajnokság: õszi végeredmény 6. helyezés

11 mérkõzés               5          0          6          19 – 36            15 pont

 

U 14 GYMS megyei 8 + 1 bajnokság, A. csoport – Gyirmót SEGyõr U 12

Vezetõedzõ: Kovács Zsolt

8 csapatos bajnokság: õszivégeredmény 8. helyezés

7 mérkõzés                  0          1          6          18– 64            1 pont 

 

A tizenkét évesek csapata szinténkét 8 + 1 – es bajnokságban lép pályára, sõt õk még a Bozsik tornákon isrendszeresen szerepelnek. Így õk maradéktalanul megfelelnek annak a célnak,hogy a gyerekek minél többet játszanak. A csapat létszáma is nagyon bõ és a sokmérkõzés arra is lehetõséget ad, hogy mindenki megfelelõ játék lehetõséghezjusson. Kovács Zsolt tanítványai, a régió bajnokságában a középmezõnyhöztartoznak. A megyei csapatok U 14 – es csapatai viszont. két évvel idõsebbek ésígy ezek a mérkõzések, még sokszor nehezek. Berki Attila és Szirtes Olivérvoltak az U 12 – es gárdánk legeredményesebb labdarúgói.

   

 

U 19. leány NB II. osztály, Nyugati csoport – Gyirmót SEGyõr leány U 19

Vezetõedzõ: Csapó Sándor

11 csapatos bajnokság: õszi végeredmény 2. helyezés

9 mérkõzés                 8          0          1          56 – 7              24pont                      

 

A Gyirmót SE Gyõr tizenkilenc éveslány csapata, a bajnokság legfiatalabb átlag életkorú együttese. Jellemzõ erre,hogy a játékosok döntõ többsége, az idén még a 16 évesek között is szerepelhetett.Így pedig igazán dicséretes teljesítmény tõlük az, hogy a száz százalékos,Kaposvári Rákóczi Bene Ferenc Labdarúgó Akadémia leány gárdája mögött, amásodik helyen állnak a bajnokságban. A góllövõ lista élén viszont, egy GyirmótSE Gyõr játékos áll, hiszen Markotics Virág az elsõ, aki 23 gólt szerzett. Acsapat másik támadója, Mohácsi Dóra pedig 16 találatnál jár, és ezzel anegyedik ezen a góllövõ listán.

 

 

U 16. leány NB II. osztály, Nyugati csoport – Gyirmót SEGyõr leány U 16

Vezetõedzõ: Kálmán Tibor

7 csapatos bajnokság: õszi végeredmény 3. helyezés

8 mérkõzés                 5          1          2          31 – 11            16 pont

 

A tizenhat éves lányok is bátran elõre nézhetnek a tabellán,hiszen az õket megelõzõ két csapat, a Siófoki Bányász SE és a Veszprémi FC USEcsapatai, csak két ponttal vannak elõttük. Nagyon szoros tehát, ennek abajnokságnak az élmezõnye, és így sok rangadó mérkõzésen fejlõdhetnek alegfiatalabb lány játékosaink. Fontos kérdés az is, hogy a már említett kettõsterhelést, hogyan bírják majd a lányok, mert a legtöbben az U 19 –es pontvadászatbanis futballoznak. A Mohácsi Dóra és Markotics Virág kettõs ezért itt is gólerõs,hiszen Mohácsi Dóra kilenc, Markotics Virág pedig nyolc gólt szerzett ebben abajnokságban is.