AQVITAL FC CSÁKVÁR – GYIRMÓT FC GYÕR 1 – 5 (1 – 3)
2017.09.10. 18.00 óra, Csákvár, Tersztyánszky Ödön Sport Központ
Merkantil Bank Liga, 8. forduló
JÁTÉKVEZETÕK: Nagy Róbert – Varga Zsolt, Berényi Ákos – Ducsai József
ÖSSZEÁLLÍTÁSOK:
AQVITAL FC CSÁKVÁR: Horváth D. – I. Horvat, Tar, Kovács G., Galambos (Oldal 44. perc) – Mészáros (Sejben 59. perc), Sándor Gy. – Daróczi, Polonkai (Papp 71. perc) , Nagy Zs. – Jelena  

VEZETÕEDZÕ: Szanyó Károly
GYIRMÓT FC GYÕR: Sebõk – Achim, Szõcs, Lázár, Présinger – Kiss M., Varga P. – Sandal, Nagy P. (Paku 69. perc), Németh Zs. (Czár 75. perc) – Simon A. (Jano 85. perc) 
VEZETÕEDZÕ: Molnár László
GÓLSZERZÕK: Nagy Zsolt 29. perc / Simon András 26. perc, Sandal Dominik 38. perc, Lázár Patrik 41. perc, Nagy Patrik 60. perc, Simon András 74. perc   
SÁRGA LAPOK: Tar 21. perc / Simon A. 14. perc, Szõcs László 50. perc 
PIROS LAPOK: 
TUDÓSÍTÁS:
A mi csapatunk, szürke díszítésû, fehér mezben, fehér nadrágban és fehér sportszárban, a hazaiak pedig sárga sportszárban és nadrágban, valamint sárga – kék hosszanti csíkos mezben kezdték a játékot. 
1. perc: Elkezdõdött a mérkõzés.  
10. perc: Nagy Patrik 18 méteres, jobb lábas lövését ütötte szögletre a csákvári kapus. A szöglet után pedig Szõcs fejelt fölé.  
14. perc: Simon András kapott sárga lapot, mert másodszor reklamált a játékvezetõnél.  
16. perc: Sandal Dominik próbálkozott egy lövéssel, de a õ 18 méteres lövésében nem volt erõ és így könnyedén védte Horváth kapus. 
20. perc: Egy a kapunk elõtt felperdülõ labdát Sebõk Zsolt nem tudott kiütni és így Mészáros lõhetett kapura, 14 méterrõl. Ezt a lövést azonban Sebõk bravúrosan hárította. 
21. perc: Tar Zsolt kapott sárga lapot egy kíméletlen buktatásért. 
22. perc: A sárga lapos buktatás után járó szabadrúgást Kiss Máté rúgta kapura, 20 méterrõl. A bal sarok felé tartó lövését Horváth kapus bravúrosan ütötte ki. A labdára Simon András csapott le és a kapuba lõtte, de sajnos a partjelzõ lest intett. 
25. perc: Sandal Domink három alkalommal is ígéretes helyzetbe került, egyszer a lövése volt pontatlan, egyszer pontatlanul adott be és egyszer pedig elcselezte a helyzetét. 
26. perc: Achim remek jobb oldali beadása után, Simon András érkezett középen és egybõl, nagyon pontosan a rövid sarokba lõtte a labdát. 0 – 1

29. perc: Egy a védelem közepén eladott labda után, Jelena ugratta ki a bal oldalon Nagy Zsoltot, aki 14 méterrõl kilõtte a kapunk hosszú sarkát. 1 – 1
32. perc: Egy kiugratás után, a nagyon aktív Sandal elõl kifutva tudott csak menteni a csákvári csapat kapusa.
33. perc: Jelena nagyon erõszakosan tört elõre a bal oldalon és be is verekedte magát a tizenhatoson belülre. A lövése azonban elcsúszott a kapunk elõtt.  
38. perc: Sandal Domink aktivitása gólt eredményezett. Az egymásra váró csákvári védõk és kapus között megszerezte a labdát és az üresen maradt kapuba gurított. 1 – 2 

41. perc: Présinger remekül csavart középre egy jobb oldali szögletet, amelyet belül alaposan el is néztek a hazai védõk. Ezt Lázár Patrik pedig ügyesen kihasználta és két méterrõl a kapuba pofozta labdát. 1 – 3

44. perc: Csere a hazai csapatban, Galambos helyére Oldal érkezett.
45. perc: Egy perc hosszabbítás után ért véget az elsõ félidõ.  

46. perc: Elkezdõdött a második félidõ, amely elõtt nem cseréltek a csapatok. 
50. perc: Szõcs László kapott sárga lapot, mert nem engedte elvégezni a hazai csapat szabadrúgását. 
53. perc: Nagy Patrik remek labdája után, Sandal eldönthette volna végleg a találkozót, de a közeli lapos lövését Horváth Kapus védeni tudta.
58. perc: Horvat jobb oldali beadása után, Oldal teljesen egyedül fejelhetett kapura. A csákvári játékos nyolc méteres földre irányított fejesét, Sebõk védte. 
59. perc: Ismét hazai csere, Mészáros helyett, Sejben a pályán. 
60. perc: Egy közeli lapos Jelena lövést is hárított Sebõk és az ellentámadásból pedig gólt szereztünk. Simon szerzett labdát, amelyet Kiss Máté remek ütemben gurított a kilépõ Nagy Patrik elé. A középpályásunk pedig, a kifutó kapus mellet a hosszú sarokba lõtt. 1 – 4
68. perc: Simon András egészen parádés labdával ugratta ki, a saját félpályánkról induló Kiss Mátét. Kiss teljesen egyedül vezethette a csákvári kapura labdát, de emeléssel próbálkozott és ezt Horváth kapus lehúzta.  
69. perc: Nagy Patrik helyett Paku Roland a pályán nálunk. 
71. perc: Polonkai is lement és a helyén Papp Máté játszik tovább. 
74. perc: Egy szinte a végletekig kidolgozott helyzet után, Paku bombáját ütötte szögletre Horváth kapus. A jobb oldali Présinger szöglet, a középen érkezõ Simon András szinte a gólvonalról lõtt a csákvári kapuba. 1 – 5
75. perc: Németh Zsolt lement a pályáról és a helyére Czár Richárd érkezett.  
78. perc: Daróczi 20 méteres életerõs lövését, Sebõk a jobb felsõ sarok elõl ütötte ki oldalra. 
85. perc: Simon András helyén, Jano Robert a pályán, mint utolsó csere a mérkõzésen. 
86. perc: Sandal, majd Paku volt a labda útja és az összjátékuk után egy remek középre gurítás érkezett. A tizenhatos vonalánál érkezõ Czár lövését pedig Horváth lábbal védte. 
88. perc: Egy Présinger beadás után, még Paku is gólt lõhetett volna, de sokat cselezett és a védõk szerelték.
90. perc: Kettõ perc hosszabbítás után ért véget a mérkõzés. 
FÉLIDÕ: 1 – 3
VÉGEREDMÉNY: 1 – 5
Szanyó Károly vezetõedzõ értékelése: 
Szégyellem magam és remélem, hogy ezzel nem vagyok most egyedül itt Csákváron. Olyan fegyelmezetlenségeket és egyéni hibákat követtünk el, amelyeket az NB II – ben az ellenfeleink már könyörtelenül kihasználnak. Egyelõre azt sem tudom pontosan eldönteni, hogy képességbeli vagy mentális problémáink vannak.   
Molnár László vezetõedzõ értékelése: 
Mi nagyon alaposan felkészültünk az Aqvital FC Csákvár játékából, a csapat pedig nagyon keményen dolgozott a héten. Nagyon akartunk gyõzni és most elégedett is voltam a csapat játékával. Idegenben egyáltalán nem könnyû gyõzni, sõt öt gólt rúgni, de mi most képesek voltunk erre. Mozgékony volt a csapatunk, sok gólhelyzetet alakítottunk ki és ezeket most elég jó százalékban ki is használtuk. Ma örülünk ennek a gyõzelemnek, de utána már megyünk tovább és készülünk a következõ feladatunkra.