A kilencedik helyezett DVSC-t látjuk vendégül vasárnap délután az ALCUFER Stadionban.

Az OTP Bank Liga NB I 17. fordulójában a DVSC látogat vasárnap 16:30-kor az ALCUFER Stadionban. Az eddigi 16 forduló során 17 pontot szerzett a DVSC, ezzel jelenleg a kilencedik helyen áll vasárnapi ellenfelünk a tabellán. Figyelemre méltó azonban, hogy a Loki a harmadik legtöbb gólt szerezte az NB I-ben, eddig 30 találatnál jár a csapat. A legtöbb gólt Urgai Roland lőtte, aki jelenleg a góllövő lista harmadik helyén áll a 9 találatával. Nem csak sok gólt lő, hanem sokat is kap a DVSC, a Paks, a ZTE, a Honvéd után a negyedik legtöbbet 29-et – a debreceni alakulat kapta.

Debrecenben legutóbb a bajnokság 6. fordulójában léptünk pályára, akkor 5-0-s vereséget szenvedtünk. Előtte a 2020-2021-es Merkantil Bank Ligában játszottunk a piros-fehérekkel, amikor ősszel hazai pályán Varga Barnabás góljával 1-0-ra nyertünk, míg tavasszal Lencse László és Simon András góljaival 2-0 arányban diadalmaskodtunk.

 Az élvonalban együttesünk eddig négy alkalommal találkozott a Lokival, és vasárnap lép ellenük legközelebb, a cívis városiak elleni első győzelem megszerzéséért.

Szurkolói információk a DVSC elleni bajnoki mérkőzésre

A mérkőzés napján a pénztárak 15:00- kor nyitnak, hazai oldalon kettő pénztár vendégoldalon egy pénztár fog üzemelni. A felesleges sorban állás elkerülése miatt javasoljuk, hogy elővételben, interneten vásárolják meg belépőjegyüket az alábbi linkre kattintva. 

Az elővételben elektronikusan megváltott jegyeiket kérjük A/4 méretben kinyomtatva hozzák magukkal a mérkőzésre. 

A Gyirmót FC Győr- Debreceni VSC mérkőzésre az alábbi jegyárak érvényesek: 

 Hazai szektor: 

  • Felnőtt jegy: 1.500 Ft 
  • Nyugdíjas/Diák jegy: 1.000 Ft 
  • Regisztrációs jegy (0-6 éves korig): 5 Ft 
  • Mozgáskorlátozott jegy (csak a kísérőnek): 1.500 Ft 

Vendég szektor: 

  • Felnőtt jegy: 1.500 Ft 
  • Nyugdíjas/Diák jegy: 1.000 Ft 
  • Regisztrációs jegy (0-6 éves korig): 5 Ft 
  • Mozgáskorlátozott jegy (csak a kísérőnek): 1.500 Ft 

Kedvezményes jegyre jogosító okmányokat feltétlenül tartsátok magatoknál, mert beléptetésnél a biztonsági szolgálat munkatársai mindenkinél ellenőrizni fogják! A 6 év alattiak részére kiváltott 5 forintos regisztrációs jeggyel érkezők közül csak a kedvezményre jogosult gyermekek léphetnek be!

Tájékoztatjuk szurkolóinkat a hatályos jogszabályoknak megfelelően védettségi igazolvánnyal és személyazanosító igazolvánnyal lehet csak belépni. Az oltást igazoló papír, illetve a PCR-teszt nem jogosít belépésre, kizárólag a QR-kóddal ellátott plasztikkártyát, vagy annak telefonra letöltött alkalmazását fogják elfogadni! 18 éven aluli szurkolóink védettségi igazolvánnyal rendelkező kísérővel léphetnek a stadion területére!

Amennyiben utazási nehézségekbe ütközik, úgy klubunk felajánlja, hogy a mérkőzés előtt és azt követően utazzon azzal a járattal, melyet térítésmentesen indítunk Győrből az Alcufer Stadionba, majd a mérkőzés után vissza. 

A menetrend: 

15:45 Eszperantó út, autóbusz-állomás 

15:48 Malom liget 

15:49 Török István utca (Vásárcsarnok) 

15:51 Tihanyi Árpád út, kórház 

15:52 Vasvári Pál utca, kórház, főbejárat 

15:54 Lajta út, gyógyszertár 

15:57 Marcalváros, Kovács Margit utca 

16:10 Alcufer Stadion 

Visszaindulás ugyanezen, útvonalon a mérkőzést követően 18:00-kor. 

Egészségügyi felhívás! 

Vigyázzunk egymásra! Felhívjuk kedves szurkolóink figyelmét, hogy az MLSZ ugyan nem írja elő kötelezően a maszkviselést NB I-es mérkőzéseken, klubunk mégis azt javasolja, hogy egymás biztonsága érdekében mindenki viseljen maszkot a mérkőzésen a nézőtéren. Zárt térben, a lelátó illemhelyeken-a szájat és orrot eltakaró maszk viselése kötelező. Jegypénztáraknál, a belépésnél és a büféknél is ajánlott betartani a másfél méteres távolságot. 

Parkolás

A mérkőzésről természetesen élő tudósítást olvashatnak honlapunkon!