A mérkõzés közepén sajnos több helyzetnél elkényelmesedtünk elöl, amibõl kontrázott az ellenfél és ki is használt, így megfordították a mérkõzés állását! Játszottuk a focit, de eredménytelenül, nem használtuk ki a helyzeteinket! Mérkõzés második felére ismét visszatértünk ez elkezdett játékhoz, gyors labdakihozatalokkal, egy érintõs passzokkal helyzetbe tudtunk kerülni, amiket gólokkal is fejeztünk be. Végeredmény 9-10. Összességében elégedett vagyok a látottakkal, de sajnos védekezésben nem vagyunk elég határozottak, párharcokat elveszítjük, amiket ellenfeleink ki is használnak! Befejezéseknél kapkodunk és a kapura rúgásaink gyengék, így a kidolgozott helyzeteinkbõl jelenleg keveset tudunk gólra váltani! A hibánkból tanulunk és fejlõdünk tovább! Fedett csarnoknak köszönhetõen minden csütörtökön tudunk mérkõzést játszani, így 5. héten a Ménfõcsanak U11 látogat el hozzánk!

Gyirmót FC Gyõr U10-es csapatát Tóth Szabolcs (Medve) Makra Márk(Makk) Mészáros Zsombi(Zsomesz) Laki Levente(Levi) Nagy Ádam(Nagy) Simon Olivér(Simi) Dobos Ádám(Szöcske) Németh Bálint(Teve) Barta Ákos(Mákos) Pausits Marci(Kobra) Maros Máté(Mate) Szabó Dominik(Domi) Parcsami Mózer Márton(Nyúl) képviselte.

Szombaton reggel a csapat egyik felével Mosonmagyaróvárra utaztunk Bozsik tornára, ahol 4 csapat ellen fejleszthettük tudásunkat(ETO,PELC, MTE, Sopron) Nyolc játékossal vettünk részt: Németh Bálint (Teve), Dobos Ádám (Szöcske), Parcsami Mózer Márton (Nyúl), Martinák Máté(Sárkány), Maros Máté (Mate) Pausits Marci (Kobra) Barta Ákos(Mákos) Makra Márk (Makk). Torna elsõ mérkõzését a megszokottak szerint kezdtük, álmosan. Ezt az ellenfelünk ETO gólokkal ki is használta, így elsõ mérkõzést 7-2 vereséggel zártuk. Két gólunkat Németh Bálint gyorsaságát kihasználva szerezte! Második mérkõzésünket az MTE házigazdák ellen játszhattuk, ahol végre felébredtünk és egy szoros mérkõzésen, jó játékkal 2-1-es vereséget szenvedtünk! Ezt a mérkõzésünket Csáki László is kiemelte, jól játszottunk! Harmadik mérkõzésen a Sopron csapata ellen fejleszthettük tudásunkat! Ellenfelünk hamar két gólos elõnyhöz jutott, de Makra Márk távoli lövésébõl egy gyönyörû góllal visszajöttünk 2-1-re. Mérkõzés során mindkét csapat veszélyes támadásokat vezetett, de sajnos a Sopron csapata szerezte meg a harmadik gólját. A kapott gól után sokat nem kellett várni, mivel Makk lemásolta az elsõ gólját és ismét távolról szerezte meg csapatunk és maga második gólját. Utolsó percre sajnos elfáradtunk, ezt ki is használta az ellenfelünk és 3 az 1-be góllal befejezték a támadásukat, ezzel beállítva a 4-2 végeredményt! Utolsó mérkõzésünket a PELC csapata ellen játszottuk, ahol fegyelmezetlen játékunkat vereség eredményezte! 4-2! Nagyon sokat kell gyorsulnunk fejben, és többet kell futunk! Mai tornán jól látszott, amikor kiléptünk a kényelmi faktorunkból jól játszunk! Álló, gondolkodó játékunkat pedig kapott gólok eredményezték! Tornán különdíjban részesült Németh Bálint!

Szombat délelõtt a csapat másik felével Dunaszerdahelyre utaztunk nemzetközi teremtornára! Keret: Tóth Szabolcs (Medve) Simon Olivér (Simi) Mészáros Zsombor (Zsomesz) Parcsami Mózer Márton (Nyúl) Nagy Ádám (Nagy) Laki Levente (Levi) Dobos Ádám (Szöcske) Szabó Dominik (Domi)

Nagyon jó kedvel érkeztünk meg a sportcsarnokba! Bemelegítésnél még nem igen pörögtek a fiúk, de amint elkezdõdött az elsõ mérkõzés a házigazda DAC ellen átkapcsoltak a fiúk! Mérkõzés során háromszor is vezetést szereztünk egy kemény pörgõs mérkõzésen, de sajnos az utolsó fél percben ellenfelünk 4-3-ra fordította a mérkõzést egy kontra után! Szomorkodásra nem volt ok, mivel jól játszottunk! Második mérkõzést az FKM Karlova Ves ellen játszottuk! Mérkõzés elsõ 2 percét teljesen bealudtuk, ezt ki is használta gyorsan ellenfelünk 2 góllal, 2-0 oda! Két bekapott gól után észbe kaptunk, de sajnos kapkodva játszottunk és felvettük az ellenfelünk játék stílusát, birkóztunk velük! Sorra kerültünk helyzetbe, de kapu elõtt kapkodtunk és a szerencse sem volt velünk! A mérkõzés utolsó 6 percében sikerült feljönni 2-1-re amire reagált is az ellenfél egy pontatlan passz után kontrából 3-1. Sajnos ezen mérkõzésen nem voltunk ott fejben! Harmadik mérkõzésünket a Veszprém csapata ellen játszottuk. Mérkõzés kezdetétõl már pörögtünk és átvettük az irányítást, gyors passzokkal türelmesen járattuk a labdát és próbáltunk a saját térfelére szorult ellenfelünket megtörni! Sajnos a kidolgozott helyzeteinkbõl csak kapufákig jutottunk és a kapusig, nem tudtuk a gólvonal mögé játszani a labdát! Ellenfelünk 2 támadásával, elõrerúgott labdáját nem tudtunk lereagálni, így hiába voltunk fölénybe végig 2-0 vereséget szenvedtünk! Utolsó mérkõzésünket a FKM Nové Zámky ellen játszottuk ahol, igazi csapat összetartassál, egymás segítésével, irányításával, kommunikációval a cserepadról is (játékosok) 3-1 gyõzelemmel zártuk a tornát! Ez a mérkõzés után nagyon büszke voltam minden játékosra, mivel úgy játszottunk ahogy mindig szeretném! Gyors passzok, sok futás, cselezés, kommunikáció, egymás segítése, összetartás!

Tornán nyújtott teljesítménnyel összességében elégedett vagyok, jól játszottunk! Hibáinkat átbeszéltük és a kitûzött cél fele megyünk tovább, sok edzéssel és mérkõzéssel!

Vasárnap se volt megállás.

A keretünk: Tóth Szabolcs (Medve) Simon Olivér (Simi) Mészáros Zsombor (Zsomesz) Parcsami Mózer Márton (Nyúl) Barta Ákos (Mákos) Nagy Ádám (Nagy) Laki Levente (Levi) Dobos Ádám( Szöcske) Németh Bálint (Teve)

Hazai pályán fogadtuk a TJ Malinovo csapatát, ahol 6+1 felállásban játszhattunk! Mérkõzést aggódva kezdték a fiúk, de hamar megszereztük a vezetést, így oldódott a játékunk is! Elsõ gól után következhetett az öröm foci! A mérkõzés során rengeteg szép támadást vezettünk, szép cselek, gólok, amibõl kapusunk is kivette a részét miután mezõnyjátékosként szerepelt! Sok rúgott gólos mérkõzéssel, jó hangulattal zártuk a hetet!

Köszönöm szépen a szülõk segítségét, hogy meleg teával és csokival gondoskodtak minden gyerekrõl, szülõrõl, nézõrõl! – zárta mondandóját Bodó Mihály edzõ

Hajra Gyirmót!!