Röviden az elmúlt idõszakról: kevés edzõvel és még kevesebb játékosokkal rendelkeztük akkoriban. Ezért igyekeztünk minél több játékost, szerezni a kis korcsoportokhoz, ezzel is biztosítani a Bozsik program szellemiségét. Már ebben az idõszakban is az volt a fõ célunk, hogy a Gyirmót és környezetében lévõ egyesületekbõl eltudjuk hozni azon tehetségeket akikben láttunk lehetõségeket. Így került hozzám is több olyan játékos, aki ma már az NB-I-es, vagy korosztályos válogatottban illetve Akadémiákon is jelenleg játszanak: így Kiss Tamás Tétrõl (NB-I Puskás Akadémia), Ásványi Balázs Gyõrújbarátról volt kapusunk és Vízler László Tamás Gyirmótról, akik szintén a Puskás Akadémián dinamikusan fejlõdnek. Kiss Balázst pl. Rábacsécsénybõl igazoltuk és neki is sikerült szép karriert megtennie, tõlünk az ETO-ba, majd az Illés Akadémiára és onnan kapott profi szerzõdést a Szombathelyi Haladásnál. A Bozsik korosztály után sikerült tovább lépnem az U13 (2000) versenyzõ korcsoporthoz. Nagyon büszke vagyok, hogy a 2012/2013 évi U13 I. osztályban a fenti játékosokkal sikerült bennmaradnunk (11.hely), olyan csapatok között, mint a FTC, MTK, Videoton, Puskás Akadémia, ZTE, vagy a jó erõkbõl álló ETO. Ez nagy lökést adott az egyre bõvülõ játékos létszám viszonylatban a Gyirmót SE-nek. Ebben a feladatban Gunyhó Ferenc UP Igazgató munkája kiemelkedõ volt, hiszen itt már egyre jobban látható volt a növekvõ játékos állomány és a minõségi munka tervezése és szervezése. Csapataink egyre jobban szerepeltek és több játékos került a közeli Akadémiára (Wágenhoffer Márton, ETO FC-be). Késõbb a 2003 és 2004 korcsoportokkal foglalkoztam. Két éve lesz, hogy a 2004-es korcsoporttal ( a jelenlegi U15 csapat), sikerült a Gy-M-S megyei bajnokságot is megnyerni, úgy hogy egy évvel fiatalabbak voltunk a többi csapatokhoz képest. Jelenleg 2. éve az U12 (2007) korcsoporttal foglalkozom. Ez a csapat is alapvetõen a Gyõr és a Gyirmót közeli településekbõl merít, hiszen a játékosok közel 90% innen érkezik.

Az új beosztásom mellett továbbra is viszem a tehetséges csapatomat és igyekszem megfelelni a Bozsik programban, mint Gyirmót Központ vezetõ.

Az Igazgatói feladatok ellátásában kiemelkedik:

1. az Alcufer Stadion biztonságának és üzemeltetésének a minõségi javítása

2. a stadion fejlesztéséhez kapcsolódó szakszerû munka elvégzése

3. a csapatok edzésének és mérkõzéseinek mindenoldalú biztosítása

4. az ESK Ménfõcsanak csapatai számára is lehetõséget biztosítani

5. nemzetközi és egyéb NB-I-es mérkõzések szakszerû végrehajtása

6. egyéb hazai rendezvények kiszolgálása (Alcufer,Audi kupa, Volános szabadidõs tevékenység)

7. nagy létszámú EB ( pld. egyhetes Frizbi EB) kiszolgálása

8. egyéb elõre nem látható feladatok biztosítása

Egyéb céljaim között szerepel, természetesen szoros együttmûködésben az edzõ kollégákkal, hogy minél magasabb szintre tudjuk emelni a játékosok és csapatok számára az edzés és mérkõzés körülményeket (öltözõk, pályák, stb.) A Szülõk számára is szeretnénk igényes és kulturált váró helyiséget is berendezni a stadion területén.

Ez kapcsán is szeretnénk elérni, hogy a szakmai fejlõdés mellett, továbbra is a hagyományos családias légkör biztosítva legyen. Az elmúlt tíz év tapasztalata azt mondatja velem, hogy a Gyirmót FC racionálisan tovább fejlõdik lépérõl-lépésre. Ez nekem garancia és igyekszem megtenni mindent, hogy fejlõdés továbbra is ilyen ütemû legyen. Nagyon bízok benne, hogy félév múlva NBI-es lesz a felnõtt csapatunk és az UP csapataink is jól szerepelnek majd.”

Sok sikert kívánunk. Hajrá Gyirmót!