Egyesületünk 1993-as újjáalakulása óta íródott történelmében volt néhány játékos, aki igazán maradandót alkotott, futballtudásával és emberi tulajdonságaival is valódi ikonná, példaképpé nőtte ki magát. Kétség sem férhet hozzá, hogy ezek a jelzők mindenképpen ráillenek egykori kiváló támadónkra Tóth Norbertre, aki ma ünnepli 38. születésnapját.

Nonó 2003-ban a téli átigazolás folyamán került hozzánk a Győr melletti Abda SC-től. Azzal az óriási eredménnyel büszkélkedhet, hogy tagja volt a Kiprich József által irányított 2008-2009-es, valamint a 2015-16-os ifj. Bene Ferenc által irányított NBII-es bajnokcsapatunknak is egyaránt. Kék-sárga mezünkben 235 mérkőzésen 104 góllal terhelte az aktuális ellenfeleink hálóját, köztük nagyon sok emlékezetes találkozó volt, amikor az ő utolsó pillanatokban szerzett góljaival sikerült ünnepelni.

Gyirmóti színekben egy Bajai LSE elleni 5-4-re megnyert mérkőzésen négy találatot is szerzett, köztük jegyezve jubileumi századik gólját, örömét azonban beárnyékolta, hogy a találkozó utolsó perceiben egy félpályától történt hazaadása után hálóőrünk figyelmetlensége miatt saját kapunkba is betalált.

Későbbi adódó szívproblémái miatt kisebb terhelés mellett is hűségesen szolgálta tovább klubunkat. Napjainkban egyesületünk utánpótlásában dolgozik, mint egyéni képzésért felelős edző.

Az ALCUFER Stadion fő parkolója helyén lévő első pályánkat egy fontos mérkőzésünk előtti kivonuláskor a csapatvezetők és játékvezetők társaságában viccesen csak így jellemezte:

„ Uraim, ez a pálya nem azért lejt, mert hazai! ”

ISTEN ÉLTESSEN LEGENDA!