Pápai Perutz FC: 

Sánta – Domján, Kozma, Császár, Farkas D. –Nagy B., Somogyi, Jurik, Baldauf – Szabó Zs., Németh L. 

Vezetõedzõ: Marton Miklós

 

Gyirmót FC Gyõr II: 

Rusák – Nagy B., Tiba, Lázár, Széles I. –Tóth L., Csongrádi – Gál, Dávid, Horváth D. – Vörösbaranyi

Vezetõedzõ: Nagy László

 

Az elsõ félidõ végén, Rusák Edvárd büntetõt hárított, de azazt követõ szöglet után mégis vezetést szerzett a Pápai Perutz FC csapata. Aszünet után azonban, elõbb egyenlített, majd a vezetést is megszerezte, azaddig is nagyon fegyelmezetten és elszántan játszó Gyirmót FC Gyõr II. A szépen,pontosan, és ami legfontosabb eredményesen végig vezetett kontra támadásokpedig alaposan meg is zavarták a hazai csapatot és ezt kihasználva a GyirmótII., még növelte is az elõnyét. A nagy sorozatban lévõ, nyolc mérkõzésen átveretlen Pápai Perutz FC csapatától, a szépítésre igaz még futotta, de az egyenlítésremár nem. Így bármilyen meglepõ, a fiatal Gyirmóti csapat megállította a PápaiPerutz FC szárnyalását és egy teljesen megérdemelt gyõzelemmel, hihetetlenülértékes három bajnoki pontot szerezett. A Gyirmót FC Gyõr ezzel a gyõzelemmel, abajnokság 14. helyére kapaszkodott fel és így az elmúlt hetekhez képest,lényegesen jobb helyzetbõl várhatja majd a tavaszi folytatást.       

 

Marton Mikós, a Pápai Perutz FC vezetõedzõjének értékelése:

Egy kicsit talán elfáradtunk az elmúlt nyolcforduló során, mert a mai mérkõzésen nem tudtunk úgy felpörögni, ahogyan szeretünk volna. A Gyirmót FC Gyõr második csapata pedig, minden mindegy alapon játszott és nagyon jól kihasználta a mi kihagyásainkat. A legjobban azt sajnálom, hogy ez a szép sorozatunk, hazai pályán szakadt meg, de ezzel már nincs mit tenni. Arra készülünk, hogy az utolsó fordulóban, a Pénzügyõr SE ellen, kijavítsuk ezt a hibát. 

 

Nagy László, a Gyirmót FC Gyõr II. vezetõedzõjének értékelése:

Az egész mérkõzés során óriási odaadással és hatalmas fegyelemmeljátszott a csapatunk. Az pedig külön öröm a számomra, hogy ez a kapott gól utánsem tört meg. A folytatásban pedig, az edzéseken rengeteg gyakorolt játék elemekután, rúgtunk gólokat. A mérkõzés elõtt esélytelenek voltunk, de az akaratitényezõkben ismét jobbak voltunk az ellenfelünknél. Ennek köszönhetjük a góljainkatis, mert az azokat megelõzõ szituációkban is több volt bennünk az akarat és ígytudtunk eredményesek enni. Az idén még van egy idegenbeli mérkõzésünk az érdiVSE ellen és ezen a találkozón is mindent meg fogunk tenni egy számunkrakedvezõ eredményért.