CEGLÉDI VSE – GYIRMÓT FC GYÕR 0 –  4  (0 – 3)
2017.09.25. 16.00 óra, Albertirsa, Ecsedi László Sporttelep
Merkantil Bank Liga NBII., 10. Forduló
JÁTÉKVEZETÕK: Csonka Bence – Csatári Tibor, Bornemissza Norbert – Berényi Tamás
ÖSSZEÁLLÍTÁSOK:
Ceglédi VSE: Mursits -Valkovszki, G, Bíró, Nánási, Preklet – Törtei, Albert – Damásdi, Asztalos (Peszmeg 58. perc). Peres (ifj. Nyilas 74. perc) – Farkas J. (Szilágyi P. 60. perc)  
VEZETÕEDZÕ: Klausz László
GYIRMÓT FC GYÕR: Sebõk – Achim, Lengyel, Lázár, Présinger – Szõcs (Paku 83. perc), Kiss M. – Kõris (Stieber A. 72. perc), Nagy P. (Varga P. 70. perc), Szalánszki – Jano
VEZETÕEDZÕ: Molnár László
GÓLSZERZÕK: Kõris 9. perc, Nagy P.  41. perc, Szalánszki 44. perc, Jano 49. perc 
SÁRGA LAPOK: Törtei 51. perc, Preklet 64. perc  
TUDÓSÍTÁS:
1. perc: Elkezdõdött a bajnoki mérkõzés Albertirsán. A mi csapatunk a tiszta fehér, szürkével díszített felszerelésében játszik. A Ceglédi VSE sárga mezben, kék nadrágban és kék sportszárban lépett pályára. 
A melegítés során kiderült, hogy egy sérülés miatt Simon András nem lesz kezdõ ezen a mérkõzésen, de ott van a kispadon.
8. perc: Asztalos Dávid engedett el egy lapos lövést, amelyet Sebõk vetõdve védett. 
9. perc: A másik oldalon, Kõris Krisztán válaszolt. Õ egy csel után, húsz méterrõl, óriási gólt rúgott a  kapu bal felsõ részébe. 0 – 1
13. perc. Egy ceglédi ellentámadás után, Farkas János ziccer helyzetbe hozta a jobb oldalon, Damásdi Alexet. A hazai szélsõ azonban, 14 méterrõl a kapunk bal oldala mellé lõtt.
20. perc: Présinger bal oldali beadása után, a második vonalban érkezõ Kiss Máté lõhetett kapura. A középpályásunk 17 méteres, középre tartó bombáját azonban, Mursits kapus kiütötte. 
27. perc: Elég csendes tempóban zajlik ez a bajnoki mérkõzés. Valamivel többet támad és kezdeményez a hátárnyban lévõ ceglédi csapat, de a játékukban, nagyon kevés a gólveszély. 
38. perc: Kiss Máté maradt teljesen egyedül a bal oldalon, ezért egy pontosabb beadással gólhelyzetbe kerülhettünk volna. Nem sokat változott a játék az elmúlt percekben sem. Viszont mi vezetünk és így a számunkra megfelelõ. 
39. perc: Megközelítõleg, 500 nézõ van jelen a mérkõzésen. 
40. perc: Présinger jobb oldali szöglete után, Jano fejelt mellé, közelrõl és elég kecsegtetõ helyzetben. 
41. perc: Egy egy jobb oldali beadás következett, amikor Kõris ívelte be a labdát. A 16 – on belül, Jano készítette le a labdát, az érkezõ Nagy Patrik pedig, 14 méterrõl a kapu jobb oldalába lõtt. 0 – 2

44. perc: Szalánszki maradt egyedül most a bal oldalon és mivel nem támadta senki, 26 méterrõl kapura lõtt. A labdája pedig a kapu hosszú sarkának, felsõ sarkába csapódott. 0 – 3

46. perc: Elkezdõdött a második játékrész.
49. perc: Egy bal oldali szabadrúgást, Kiss Máté ívelt nagyon pontosan középre. A rövid saroknál, Jano Robert érkezett és megelõzve a védõjét, a hosszú sarokba csúsztatott. 0- 4  
51. perc: Törtei Tamás kapott sárga lapot. 
56. perc: A hazai csapat a jobb oldalról ívelt középre egy szabadrúgást. Ott, B. Bíró emelkedett a legmagasabbra és a kapunk jobb sarka mellé fejelt. 
58. perc: Cserélt a hazai csapat, Peszmeg Viktor érkezett, Asztalos Dávid helyére.
60. perc: Ismét csere a ceglédi gárdában, Szilágyi Péter lépett pályára és Farkas János ment le. 
63. perc: Egy bal oldali szöglet után, az elõre húzódó Lengyel fejelt fölé. 
64. perc: Preklet Csaba is sárga lapot kapott. 
68. perc: Törtei próbálkozott meg egy távoli lövéssel, de ezt Sebõk lehúzta. A következõ támadásnál egy visszagurított labda után, Szilágyi lõhetett volna gólt, de a védõink blokkolták a lövését. 
70. perc: Az elsõ csere nálunk, Nagy Patrik lement és a helyén Varga Péter folytatja. 
72. perc: Kõris Krisztián is lement és a pályára, Stieber András lépett.  
74. perc: A hazai csapat a harmadik csere lehetõségét is kihasználta, ifj. Nyilas Elek a pályán és Peres Csaba ment le. 
80. perc: Stieber nagyon szépen hozta helyzetbe magát a jobb oldalon, de a 14 méteres, lapos lövése, egy kevéssel elkerülte a hazai kapu hosszú sarkát. 
83. perc: Nálunk is megtörtént az utolsó csere, Szõcs Lászlót, Paku Roland váltja. 

90. perc: Kettõ perc hosszabbítás után ért véget a mérkõzés, amelyen egy nagyon magabiztos és tulajdonképpen, könnyû gyõzelmet arattunk.
Molnár László Vezetõedzõ értékelése: 
Elégedett voltam ma a csapattal, mert végi kontroll alatt tartottuk ezt a bajnoki mérkõzést és szép gólokat rúgtunk. A fárasztó szerdai Magyar Kupa mérkõzés után, nem volt könnyû felkészülnünk és ezért nagyon örülök annak, hogy ez sikerült. Robert Jano mai teljesítményét pedig szeretném külön kiemelni, hiszen gólt rúgott, gólpasszt adott és nagyon hasznosan futballozott. Végre megmutatta, hogy érdemes volt leigazolnunk, mert ilyen teljesítményre képes.   

Klausz László vezetõedzõ értékelése:   
Jobb csapat a Gyirmót FC Gyõr és ez a mai találkozón, egyértelmûen meg is mutatkozott. Ekkora különbség azonban, nincsen a két csapat között és a súlyos vereségünk ellenére, mai mérkõzésen sem játszottunk alárendelt szerepet. Egész héten fáradtnak és fásultnak éreztem a csapatunkat és sajnos ez meg is látszott a teljesítményünkön.