GYÕZELEM A HÓVIHARBAN

Ismét csodával határos módon sikerült mérkõzést játszanunk, köszönet a csornai vezetõknek, akik alkalmassá tették mûfüves pályájukat a mérkõzésre.

A mérkõzés elején megérkezett nyugatról a “várva várt” hóvihar, így a jó pályán, irreális idõjárási körülmények között kezdõdött a mérkõzés.

CSORNAI SE – GYIRMÓT FC GYÕR 1-6 (1-2)

CSORNAI SE: Lõre P., Nagy Sz., Farkas Á., Fehér K., Kiss A., Dorogi A., Horváth A., Varga T., Lajtos D., Véghelyi R., Vörös T.M.

Cserék: Soós M., Kiss M., Varga L., Kiss Á.

VEZETÕEDZÕ: VARGA PÉTER

GYIRMÓT FC GYÕR: Holczer Á. (szünetben: Deli Z.), Nagy G. (szünetben: Hajba T.), Csizmadia Cs., Balog Z. (szünetben: Guttyán F.), Gévay Zs. – Tölgyesi V., Lázár P.(szünetben: Regedei Cs.) – Erõs G. (szünetben: Tóth N.), Cseri T. (szünetben: Fitos L.), Magasföldi J. – Oross M.

VEZETÕEDZÕ: CSANK JÁNOS

1-0 18.p. Jobb oldali szöglet után a 11-es ponton Nagy Szabolcs eszmélt a leggyorsabban, és védõink között a bal alsó sarokba lõtt.

1-1 36.p. Erõs végzett el gyorsan egy szabadrúgást a jobb oldalon, és Magasföldinek passzolt, aki a jobb oldalról, 10 méterrõl a bal alsó sarokba lõtt.

1-2 43.p. Magasföldi ugratta ki Erõst, aki önzetlenül a bal oldalon érkezõ Orossnak továbbított, aki a jobb alsó sarokba lõtt.

1-3 62.p. Magasföldi jobb oldali szögletét a védõk röviden rúgták ki, így a labda Csizmadia elé került, aki kapásból a bal alsó sarokba lõtt.

1-4 68.p. Regedei ugratta ki Tóth Norbertet, aki a kifutó kapus mellett a kapu bal alsó sarkába lõtt.

1-5 77.p. Tóth szerzett labdát a saját térfelén, majd kiugratta Magasföldit, aki a kifutó kapus felett a kapuba emelt.

1-6 84.p. Regedei ugratta ki Magasföldit, aki egy csel után önzetlenül a jobb oldalon érkezõ Fitosnak passzolt, aki 8 méterrõl a jobb oldalról a hálóba lõtt.

Jól elõkészített pályán, irreális körülmények között játszottuk le a mérkõzést. A hatalmas havazást még tetõzte a viharos szél, ami vízszintesen fújt a pályán, így nehezítve a játékosok dolgát.

Ennek ellenére nem volt rossz iramú a találkozó, sok helyzetet dolgoztunk ki, és végig védekezésre kényszerítettük ellenfelünket.

A hazai csapat gyakorlatilag egy helyzetét berúgta, de ezt követõen csak a védekezésre összpontosított.

Nekünk jól ment a játék, és ha egy kicsit jobban összpontosítunk, akkor nagyobb arányú is lehetett volna a gyõzelmünk.

A második félidõben aztán nemcsak helyzetek voltak, hanem gólok is, így gyõzelmünk megérdemelt.

A mai mérkõzésbõl – fõleg az irreális körülmények miatt – komoly következtetéseket nem szabad levonni, de a játékosok profi hozzáállását mindenképpen ki kell emelni. A csapat tagjai nem foglalkoztak a körülményekkel, hanem végig küzdve, nagy akarással, játszottak.

Folytatás pénteken, amikor Szombathelyre utazunk a Haladás gárdájához.

Csank János vezetõedzõ: Irreális körülmények ellenére mindkét csapat jól pörgött, egy kultúráltan játszó csapatot sikerült legyõznünk.