Csapatunk vasárnap játszotta 5. bajnoki mérkőzését az OTP Bank Ligában a Puskás Akadémia csapatával. A következő, 6. fordulóra a válogatott szünet után, 2021.09.10.-én, pénteken kerül sor, amikor Debreceni VSC gárdája fogadja együttesünket este 20.00 órás kezdettel a Nagyerdei Stadionban. A legutóbb tétmérkőzésen a Merkantil Bank Ligában játszottunk a piros-fehér csapattal, amikor ősszel hazai pályán Varga Barnabás góljával 1-0 arányban diadalmaskodtunk, míg tavasszal Lencse László és Simon András találatával 2-0 arányban nyert csapatunk.

Az élvonalban együttesünk eddig három alkalommal találkozott a piros-fehér csapattal, és pénteken lép pályára ellenük legközelebb, a cívis városiak elleni első győzelem megszerzéséért.

Tájékoztatjuk a szurkolóinkat, hogy a jegypénztárak egy órával hamarabb, azaz 19.00 órakor nyitnak. A jegyek online 1500 Ft- ba kerülnek, a mérkőzést megelőző 2. napig. A mérkőzést megelőző második naptól online 2000 Ft-ba , a helyszínen a mérkőzés napján 2500 Ft-ba kerülnek a jegyek. A vendégszurkolók részére a D4-es szektor lesz megnyitva. A vendégpénztár 4 órával a mérkőzés előtt nyit.

Kedvezmények: 6-10 éves kor közötti gyermek részére ingyenes közreműködői helyjegyet lehet váltani a vendégpénztárban.

A mérkőzésről természetesen élő szöveges tudósítást olvashatnak honlapunkon.