Az első játékrészben a hazaiak jól megszervezett védekezéssel tördelték a játékot, így kevés gólszerzési lehetőség adódott támadóink előtt. Ritkán alakult ki folyamatos játék a felázott talajon, a csapatok sokat hibáztak a mezőnyben. Szünet után próbáltuk fokozni az iramot, több kisebb helyzet után bő egy órai játék elteltével góllá érett fölényünk, amikor Hudák Dávid remekül használta ki magassági fölényét és egy kitűnő fejessel juttatta előnyhöz csapatunkat. A hazaiak legnagyobb helyzeténél, Kovács Máté távoli szabadrúgásánál a léc volt a Rusák Edvárd segítségére, ak ibravúrral tolta a felső kapufára a szitáló labdát. A szünet utáni feljavult teljesítményünkkel együttesünk értékes idegenbeli győzelmet aratott.

Németh Szabolcs: Küzdelmes mérkőzést játszottunk, amin sokáig a kapuk nem forogtak veszélyben. Figyelmetlenségünket a vendégek könyörtelenül kihasználták, mi azonban a kapuval szemben állva sem tudtunk eredményesek lenni.

Csertői Aurél: A mérkőzés elején nem játszottunk úgy, ahogy elterveztük, de szünet után feljavult csapatunk teljesítménye, több lehetőséget is kidolgoztunk, amiből megérdemelten szereztünk gólt. Agresszív, néha jól focizó ellenfelet sikerült legyőzni.

Szöveges tudósítás a mérkőzésről: https://gyirmotfc.hu/merkozes/dorogi-fc-gyirmot-fc-gyor/

Képek a mérkőzésről: https://gyirmotfc.hu/dorogi-fc-gyirmot-fc-gyor-0-1-kepek/