A Baranya megyei kisiklást követően ismét a helyes vágányra váltott csapatunk, hiszen a PMFC otthonában hagyott bajnoki pontok után az elmúlt hétvégén itthon a SOROKSÁR SC, majd szerdán idegenben a DOROGI FC csapatával szemben is győztesként ünnepelhetett. Reményeink szerint ez a két győzelem erőt ad játékosainknak a következő, 16 forduló hazai mérkőzésére is, ugyanis ismét rangadó vár csapatunkra, hiszen a korábbi élvonalbeli NYÍREGYHÁZA Spartacus együttesét fogadjuk az ALCUFER Stadionban vasárnap 19.45 órai kezdettel.

Ellenfelünk az elmúlt időszakban a BUDAŐRS-től kikapott 3-2-re, majd a hosszabbítás perceiben még vezetve, végül 1-1-es döntetlent játszott az éllovas DVSC-vel, ami után otthon kényszerült búcsúzni 2-1-es vereséggel az MK küzdelemsorozatától a PAKS együttesével szemben, amit aztán idegenben a SIÓFOK csapatát 2-1-re legyőzve sikerült feledtetni.

Vendégeink tiszteletre méltó pozícióban, a középmezőny elején, a dobogósok közvetlen közelében tanyáznak az 5. helyen 7 győzelemmel, 3 döntetlennel és 5 vereséggel, ami összesen 24 ponton ért. Csapatunk hasonló összevetésben 9-2-4-es mutatóval rendelkezik, amivel 29 pontot gyűjtöttünk, ami a harmadik helyre elegendő.

Kijelenthető tehát, hogy vasárnap este igazi értékmérő rangadó vár a csapatokra, akik várhatóan jó szórakozási lehetőséget nyújtanak az ALCUFER Stadionba kilátogató szurkolóknak.