2022.11.06. 13:00 | Érdi Sporttelep | Érdi VSE – Gyirmót FC  Győr II 0-0 (0-0) | NB III. Nyugati csoport | 16. forduló

Játékvezetők: Kakuk Szabolcs – Zahorecz Roland, Pogonyi Ferenc

Érdi VSE: Kertész – Gubacsi, Morvai, Kürti, Révész, Molnár, Farkas, Németh, Szabó, Pallagi, Fülöp | Vezetőedző: Ebedi Zoltán

Gyirmót FC Győr II: Kecskés – Vajda ( Somogyi 60), Lányi B., Wágenhoffer, Babayigit – Lázár – Tarsoly, Nagy K.( Lányi B. 89) – Rátonyi (Dán 72), Mayer (Rimai 89), Ominger (Domján 89)| Vezeteőedző: Ördög József

1.p. Elkezdődött a mérkőzés.

20.p. Kürti futott fel bal oldalt majd lőtt kapura 14m-ről, de Kecskés hárított. 

29.p.Labdaszerzést követően Mayer került helyzetbe, aki jobbal 14m-ről lőtt kapura, de a labda a rövid kapufa mellett hagyta el a játékteret.

Félidő 0-0

46.p. Elkezdődötta második félidő.

60.p. Vajda helyett Somogyi folytatja.

64.p. Révész kapott sárga lapot.

68.p. Kürti helyére Pintér érkezett.

72.p. Rátonyi helyett Dán folytatja.

73.p. Babayigit buktatásáért Farkas kapott sárga lapos figyelmeztetlst.

77.p. Morvai helyett Csoma-László érkezett.

84.p. Molnár helyére Pál érkezett.

89.p. Hármas csere csapatunknál, Mayer, Ominger és Nagy K. helyett Rimai, Domján és Lányi D. érkeztek. 

89..p. Pintér kapott sárga lapos figyelmeztetést.

Vége 0-0

Ebedi Zoltán: Nem vagyok elégedetlen. Az első félidő első felében és a második játékrész elején is nagyon jól játszottunk, sok helyzetet dolgoztunk ki, sajnos azok értékesítésével most hadilábon álltunk, annak ellenére, hogy ziccereink is voltak, amiket kicsit nagyobb koncentrációval és egy kis szerencsével értékesíthettünk volna. Az mindenképp pozitív, hogy ismét nem kaptunk gólt és vissza tudtunk térni erre az útra. A bizonyos szakaszokban mutatott játékkal elégedett vagyok, de nyilván vannak hullámvölgyek minden mérkőzésen belül, ezt átvészeltük, de sajnos a gólszerzés most nem sikerült”

Ördög József: Az első negyedórában kicsit az öltözőben ragadtunk, amire fel is hívtam a figyelmet, de utána kiegyenesedtünk. Tipikus egygólos mérkőzés volt, sok helyzet volt itt is, ott is. A döntetlennel elégedettek vagyunk. Többet is kihozhattunk volna ebből a meccsből, de reális eredmény született”