Kovács Zsolt Gyirmót SE Gyõr utánpótlás edzõ értékelése:

 

– Az U12 – es csapat január másodikán folytatta a megkezdettmunkát. Az eltelt három hét során tizenegy edzés, három teremtorna, egyteremfoci, egy edzõmérkõzés, és négy dupla edzõmérkõzés, amikor egyszerre kétpályán, két csapat ellen játszunk, alkotta  az edzés programunkat. Az edzéseken átlagosan24 kis játékos dolgozik, 2 – 3 edzõ irányítása mellett. A munkámat, napai rendszerességgelBodó Mihály és alkalmanként, a fiam Kovács Zsolt Péter segíti. Az edzések jó hangulatbantelnek és a legtöbb esettben a Gyirmóti fedett kis mûfüves pályán kerül sor. Apálya fedésének köszönhetõen a gyerekek az idõjárás viszontagságainak sincsenekannyira kitéve.

A teremtornák során a gyerekek többsége igyekezett tudásamaximumát nyújtani, és amikor ez mindenkinek sikerült az torna gyõzelmet ért. Amikorpedig nem sikerült mindenkinek akkor ez az utolsó helyezést érte a csapatnak,de a jól teljesítõk azzal vigasztalhatták magukat, hogy õk a torna során továbbfejlõdtek. Az edzõ mérkõzések során találkoztunk a ESK Ménfõcsanak U 14, az ETOFC Gyõr U 11, a szombathelyi Lurkó UFC U 12 és az  Mosonmagyaróvári TE U 12 gárdáival. Ezek a kilencvenvagy száz perces dupla mérkõzések bizony komoly próba elé állították a játékosainkat.A mérkõzéseken azonban sok szép dolgot láthattak a nézõk, a szülõk és az edzõk.Az eddig tapasztaltakkal elégedettek is vagyunk!

A következõ három hét során pedig további 12 edzés, 6teremtorna, 3 edzõmérkõzés, és 2 dupla edzõmérkõzés szerepel a programunkban.