MOL Magyar Kupa 3. forduló

Iváncsa KSE – Gyirmót FC Győr 3 – 2    ( 2 – 0 )

Iváncsa, Károlyi István Sporttelep: 570 néző.

Játékvezető: Horváth Tibor (Mohos Milán, Ifj. Imrő János)

Iváncsa: Varga Á. – Madarász, Nyilas, Nyúl, Petrezselyem (Fehér I. 82) – Horváth B., Pribék (Aradi 82) – Suszter, Kercsó, Csesznek (Salacz 76)– Maka (Kovács S. 67)

Vezetőedző: Tóth András

Gyirmót: Rusák – Szegi, Polgár, Hajdú, Helembai – Kovács M. – Herjeczki (Mayer Á. sz), Kovács D. (Nagy P.sz), Berki, Medgyes – Simon A. (Erdei 69)

Vezetőedző: Csertői Aurél                

Gólszerző: Petrezselyem (1-0) a 10., Suszter (2-0) a 37., Suszter (3-0) az 52., Nagy P. 11-esből (3-1) a 68., Nagy P. (3-2) a 77. percben

Már az első tíz perc végén előnybe került a hazai gárda, amikor Petrezselyem volt eredményes. Ezt követően Berki és Herjeczki előtt is adódott lehetőség az egyenlítésre, de a labda mindkét esetben elkerülte a kaput. Ami az egyik oldalon kimaradt, az a másik oldalon ismét utat talált a hálóba Suszter révén. Szünet után a hazaiak lemásolták az első játékrész kezdetét, ugyanis tíz perc elteltével egy újabb Suszter góllal növelték előnyüket. A szépítésre bő egy órát kellett várni, amikor Nagy Patrik értékesítette egy jogos büntetőt. Ez lendületet adott csapatunknak, ugyanis kis idő múlva csapatkapitányunk is duplázott, amikor egy kifejelt labdát követően elemi erővel lőtt a hazaiak kapujába, visszahozva ezzel csapatunkat a meccsbe.

A hazaiak kezdeti lendülete eredményes játékkal párosult, de az idő múlásával felavult csapatunk játéka, azonban ez is kevésnek bizonyult az egyenlítéshez, így gól gazdag meccsen, ellentétes félidők után kényszerű búcsút kellett vennünk a kupa sorozattól.

Tóth András: Nagy melót tettek a fiúk ebbe a meccsbe. Az eredmény és a továbbjutás mutatja csapatunk erejét. Bízom benne, hogy ez a hozzáállás a bajnokságban is végig megmarad.

Csertői Aurél: Nehéz megmagyarázni azt, ahogyan az első játékrészben futballoztunk, hiszen védekezésünk katasztrofális volt, de támadóink is gyengén teljesítettek. Későn ébredtünk, nem engedhetünk egyetlen ellenfelünknek sem háromgólos előnyt. Teljesen megérdemelt a hazaiak továbbjutása.