Eredmények

 

MLSZ Országos U19-es bajnokság Alap csoport, 3.forduló

2022.szeptember 17., szombat 13:00

Gyirmót SE Győr – Nyíregyháza Spartacus FC 2-1 (0-0)

Győr-Gyirmót, ALCUFER Stadion

Gólszerzők: Szűcs Patrik Péter (60′, 82’)

Gyirmót SE Győr: Kocsis- Somogyi, Reizer, Németh, Rozs – Szabó, Szűcs, Gönye (Lengyel 60′)- Csonka (Dovánszki 60′ ), Barta, Süveges 

Nagy Attila: Szinvonalas jó iramú és férfias mérkőzésen sikerült itthon tartani a három pontot a Nyíregyháza csapata ellen. 

Kiemelkedő játékos: Süveges, Szabó, Szűcs, Reizer

 

MLSZ Regionális U16 Kiemelt Nyugati csoport 4.forduló

2022.szeptember 17., szombat 11:00

Budai FC- Gyirmót SE Győr 1-1 (0-1)

Pokorny József Sport és Szabadidő központ

Gólszerző: Káli Zsombor (25’)

Gyirmót SE Győr: Fekete Mór , Lengyel Botond ,Fekete Ádám , Albrecht Áron ( Neskov Olivér 52’) , Horváth Bence (Árpási Bálint 52’) , Káli Zsombor ( Szemeti Dávid 68’) , Szecsődi Bence, Árpási Kristóf , Hajdú István Péter, Szecsődi Máté ( Kopp Noel Barnabás 52’) , Neskov Milán.

Koltai Tamás: A csapat nehezen alkalmazkodott a pálya talajához ezért a kombinatív játékunk nem volt folyamatos az ellenfél térfelén. Ennek ellenére a helyzetek alapján nyernünk kellet volna, de a koncentráció hiányzott a befejezéseknél. Több játékos teljesítménye is elmaradt az elvártól, illetve az ‘ajándékba’ adott gólokat kell kizárni a játékunkból. Sok munka vár ránk még.

Kiemelkedő játékosok: Szecsődi Bence , Fekete Mór

 

MLSZ Országos U14 Alap csoport Nyugat 3.forduló

2022.szeptember 18., vasárnap 11:00

Király SE – Gyirmót SE Győr 1-4 (1-2)

Szombathely, Király Sportlétesítmény

Gólszerzők: Gere Ákos (10’), Kovács Botond (30’), Herold Ádám (56’), Karhusz Milán (68’)

Gyirmót SE Győr: Tóth – Dobos, Németh, Csaplár, Török – Parcsami (Karhusz 60’), Kun-Putics (Keresztes sz.), Végvári, Gere (Czelter 70’) – Herold (Hujbert 70’), Kovács (Péntek 70’)

Stark Péter: A meccs összképét nézve teljesen megérdemelten nyertünk, magabiztosan helyenként jól játszva.

Kiemelkedő játékosok: Dobos, Németh, Csaplár, Török, Gere, Kovács Herold, Keresztes

 

MLSZ Országos U13 Észak-Nyugati csoport 3.forduló

2022.szeptember 17., szombat 10:00

Gyirmót SE Győr – ETO FC 0-12 (0-0)

Győr-Gyirmót, ALCUFER Stadion

Gyirmót SE Győr: Dombos Balázs, Hiba Noel, Rojkó Botond, Szabó Dominik, Kelemen Dominik, Schepf Ruben, Burzik Alexander, Lunk Hlagyvik János, K.Szabó Péter

Csere: Molnár René, Zagyva Bálint, Csapó Zsombor, Rokob Máté, Nagy Zalán, Dovánszki Ármin

Nyúl Martin: Első 20 percben jól tartottuk magunkat, még gólhelyzetet is alakítottunk ki. Az ellenfél nagy nyomást helyezett ránk az egész mérkőzésen. Az első 20 perc végén az ETO megszerezte a vezetést egy egyéni hiba utána majd a második húszasban összeesett a társaság, sorozatban több gólt is kaptunk. Dombos Balázs a mérkőzésen egyébként több nagy védést is mutatott.

 

Leány Regionális U-16 NP Nyugati csoport 2. forduló

2022.szeptember 17., szombat 12:00

Gyirmót SE Győr – Fehérvár FC 1-11 (0-6)

Győr-Gyirmót, ALCUFER Stadion

Gólszerző: Csizmazia Emma (42’)

 

U11

Regionális Bozsik Torna, Mosonmagyaróvár

A hétvégén Regionális Bozsik Tornán vett részt az U11-es csapat Mosonmagyaróváron. A kiemelt tornán 4 csapat vett részt, mindegyik csapat 3 mérkőzést játszott egymással.

Az első mérkőzésen Tatabánya csapata ellen játszottunk, akik ellen 3:1-es győzelmet arattak a fiúk. A mérkőzést végig irányítva, magabiztos játékkal sikerült megnyerni.

A második ellenfelünk Mosonmagyaróvár volt, ahol 4:1-es eredmény született. Elégedett voltam az első félidei teljesítménnyel, ha a másodikban jobban koncentrálnak a fiúk, akkor nagyobb arányú győzelem is születhetett volna.

Az utolsó meccsünkön az ETO volt az ellenfél, sajnos 4:2-es vereséget szenvedtünk. Azon dolgozunk edzéseken, hogy a különbséget csökkentve egyre közelebb kerüljünk a városi riválisunkhoz.

A tornán résztvevő játékosok: Vigh Ákos, Ferencz Benedek, Drobina Olivér, Bősze Bernát, Pándorfalvi Áron, Nádasdi Zalán, Tapasztó Máté, Pék Máté, Kiss Marcell Ödön, Mészáros Fábián

Gerstweiler Dániel: A labdakihozatalok nagyon jól működtek, nyugodtak és magabiztosak voltak a fiúk a labdával. A mélységi átadásoknak köszönhetően az első két mérkőzésen könnyen játszottuk ki az ellenfél letámadását. A szépen felépített támadásokból gyönyörű gólokat szereztek, azonban a befejezések terén még javulnunk kell. Kiemelném a csapat egységes védekezését és az alkalmi kapusaink teljesítményét, akik mezőnyjátékosként és kapusként is helytállnak.

Gratulálok a fiúknak a mutatott játékhoz és az elért eredményhez egyaránt!

Eredmények:

Gyirmót – Tatabánya 3:1

Gyirmót – Mosonmagyaróvár 4:1

Gyirmót – ETO 2:4

Kiemelkedő játékosok: Nádasdi Zalán, Kiss Marcell Ödön, Vigh Ákos

 

U10

TK Torna Mosonmagyaróvár

Résztvevő csapatok: MTE, Gyirmót, ETO, Tatabánya

Összeállítás, cserék: Csapó Gergő – Balogh Damján, Samu Milán – Szabó Soma – Hollós Zalán, Gerencsér Áron, Vereb Ábel, Molnár Gellért, Forrás Milán

Bieder Gábor: Három nagyon hasznos mérkőzést játszottunk, ahonnan felemás eredményekkel tértünk haza. Az első mérkőzésen Tatabánya csapatát győztük le agilis, gólratörő játékkal. A második mérkőzésen az MTE sajnos egy góllal jobb volt nálunk. A harmadik mérkőzésen az ETO ellen szétestünk, mint fejbe, mint taktikailag aminek nagyon nem örülök, de javítani fogunk ezen a közeljövőben.

Kiemelkedő játékosok: Balogh Damján, Samu Milán, Hollós Zalán, Gerencsér Áron, Vereb Ábel

 

U9

Regionális Bozsik Torna, Mosonmagyaróvár

Eredmények:

Gyirmót SE- Tatabánya 5-1

Gyirmót SE- MTE 1-4

Gyirmót SE- ETO 3-5

Gólszerzők: Horváth Bódog 3, Soós Armand 2, Tallér Dominik, Felsődiósi Flórián 2, Forgács Ákos

Összeállítás, cserék: Háhn Zalán, Gerendai Patrik, Forgács Ákos, Felsődiósi Flórián, Horváth Bódog, Soós Armand, Nagy Bence, Tallér Dominik

Szabó Zsolt:  Három kiváló mérkőzést játszottunk. Összességében elégedett voltam a látottakkal. Természetesen sok olyan játékelem van, amiben sokat még fejlődnünk, de külön örülök, hogy most sok olyan dolgot visszaláttam a srácoktól a mérkőzéseken, amiket az edzéseken gyakorlunk.

Kiemelkedő játékosok: Háhn Zalán, Gerendai Patrik

 

U8

Villámtorna – Gyirmót

Pályára lépő játékosok: Szűcs Bálint, Szabó Noel, Kámán Bendegúz, Németh Csongor, Hadfi Trisztán, Kocsis Zalán, Király Belián

Bagó Bonifác: Gyirmóton rendeztük meg az idei szezonban először a 6 csapatos villámtornát. Nagyon jó mérkőzéseket játszottunk az MTE, az ETO, a Király SE, a Veszprém és az Illés Akadémia csapataival. Dicséret illeti a srácokat, ugyanis nyár óta rengeteget léptek előre. Szép gólokat értünk el egyéni akciókból, valamint voltak nagyon ügyes passzal felépített támadásaink, melyek ugyancsak gólt eredményeztek. Büszke vagyok a játékosaimra csak így tovább!

Kiemelkedő játékosok: Szűcs Bálint, Szabó Noel

 

U7

Villám torna Gyirmóton

Részvevő csapatok: MTE, az ETO, a Király SE, a Veszprém és az Illés Akadémia.

Pályára lépő játékosok: Élő Dominik, Herczeg Soma, Horváth Ciprián, Kelemen Koppány, Kertész Milán, Kovács Patrik, Laki Tamás, Müller Dániel, Pándorfalvi Ábel, Predut Adrián, Polyák Dávid

Polyák Gábor Tehetség Központ vezető értékelése:  Egész torna alatt mosolyogva, vidáman, nagy akaraterővel és jól fociztak a gyerkőcök. Sok szép csel, passz, gól jellemezte a játékunkat. 3 illetve volt hogy 4 csapattal is szerepeltünk. A torna elérte célját, mert mindenki boldogan és fáradtan mehetett haza. Sok ilyen torna kell ezeknek a gyerekeknek!

Kiemelkedő játékosok: Mindenki!