Az elmúlt fordulóban vasárnap hazai környezetben, az ALCUFER Stadionban sikerült egygólos mérkőzésen itthon tartanunk a bajnoki pontokat a fővárosi SOROKSÁR SC ellen, mellyel értékes győzelmet aratott csapatunk. Sok idő azonban sem ünneplésre, sem pihenésre nincs, hiszen immár a következő bajnoki mérkőzésünkre, a szerdán esedékes DOROG FC. elleni idegenbeli találkozónkra kell koncentrálnunk.

Annak ellenére, hogy ellenfelünk a bajnoki tabellán a középmezőny végén helyezkedik el, nem szabad lbecsülni, hiszen az eddigi eredményei között szerepel a SOROKSÁR, a DEAC, és az ETO hazai, valamint a HALADÁS idegenbeli legyőzése egyaránt. A NYÍREGYHÁZA, a KAZINCBARCIKA, a SZENTLŐRINC és a CSÁKVÁR együtteseivel megosztoztak a bajnoki pontokon, míg többi ellenfelüktől, a PMFC-től, a BÉKÉSCSABÁTÓL, a BUDAŐRSTŐL, a DVSC-től, a SIÓFOKTÓL és most vasárnap egy gólgazdag mérkőzésen a SZOLNOKTÓL  (3-2) vereséget szenvedtek. Mindezeket összegezve 16 pontot gyűjtöttek, aminek eredményeként a 14. helyről várhatják a folytatást.

Csapatunk eddig nyolcszor ünnepelhetett győztesként, ami mellett kettő döntetlen és négy vereség szerepel, ennek köszönhetően 26 ponttal a dobogó alsó fokán készülhetünk a szerdán 13.30-kor kezdődő dorogi vendégszereplésünkre.

Mivel eddigi pontjaink nagy részét, 20 pontot hazai környezetben szereztünk, így kijelenthető, hogy a három bajnoki pont megszerzése a DOROG otthonában az idegenbeli statisztikánk javítása érdekében is fontosnak túnik.