Jól kezdte a mérkőzést a Soroksár, ezt jelezte, hogy már a mérkőzzés elején betáláltak kapunkban, azonban a játékvezető les miatt érvénytelenítette a találatot. Ezek után rögtön Varga Barnabás került helyzetben, aki Hajdú bal oldali beadását rúgta az ötösről a felső lécre. A 42. percben ismét Hajdú zárkózott fel a támaással és ezúttal Nagy Patrik érkezett, aki már nem hibázott és a félidő hajrájában, mint utóbb kiderült eldöntötte a három pont sorsát.

GYIRMÓT FC GYŐR– SOROKSÁR SC 1–0 (1–0)
Győr-Gyirmót, 560 néző. Vezette: Ducsai József (Berényi Ákos, Márkus Péter)

GYIRMÓT FC GYŐR: Rusák – Major, Hudák D., Széles, Hajdú Á. – Vass Á. – Nagy P., Szatmári I. (Herjeczki, 76.), Heffler N. (Lázár P., 76.) – Varga B. (Mayer, 84.), Simon A. (Szegi, 89.) Vezetőedző: Csertői Aurél

SOROKSÁR SC: Varga Á. – Bene (Tóth D., 77.), Gengeliczki, Valencsik, Pászka – Derekas, Gyömbér (Huszák, 84.) – Orosz M. (Gárdos, 67.), Csernik (Hudák M., 67.), Magyari (Szerető, 67.) – Lovrencsics B. Vezetőedző: Lipcsei Péter

Gólszerző: Nagy P. (1–0) a 43. percben

MESTERMÉRLEG
Csertői Aurél: – Nehezen vettük fel az elején a játék ritmusát, de negyedóra elteltével sikerült magunkhoz ragadni az irányítást. Több kecsegtető helyzetünkből a szünet előtt sikerült gólt szerezni, amely után a második játékrészben mezőnyben elfogadhatóan futballoztunk, de a helyzeteink ekkor kimaradtak. Szerencsére az ellenfél nem okozott nagyobb problémát a kapunk előtt. Győzelmünk megérdemelt, egy góllal mindenképpen jobbak voltunk.
Lipcsei Péter: – A döntetlen reálisabb lett volna a játék képe alapján, hiszen már a harmadik percben betaláltunk a Gyirmót kapujába, kérdés, hogy ez a találat miért nem volt érvényes… Így másképp is alakulhatott volna a találkozó, szünet után próbáltunk cserékkel frissíteni, de így sem nyújtottuk azt a játékot, amelyet szerettünk volna.

Szöveges tudósítás a mérkőzésről: https://gyirmotfc.hu/merkozes/gyirmot-fc-gyor-soroksar-sc/

A mérkőzésről készült képek: https://gyirmotfc.hu/gyirmot-fc-gyor-soroksar-sc-1-0-kepek/