A Bécstõl tíz percre lévõ,negyedosztályú Traiskirchen mûfüves pályáján került lebonyolításra ez a felkészülésitalálkozó. A mi csapatunk, a megszokott tiszta sárga, az Admira Wacker pedig tisztapiros felszerelésben lépett pályára. A gyakorló mérkõzésre, megközelítõleg nyolcvan nézõ látogatott ki.

 

3. perc:

A nagyon intenzíven kezdõ Admira aharmadik percben vezetést szerzett. Lukas Grozurek bal oldali szöglete után, akét méter magas Sasa Kaljadzic, hat méterrõl fejelt hosszú sarokba (1 – 0).

 

15. perc:

A gyorsan bekapott gól után,magához tért a csapatunk és egy nagyon lendületes, harcos elsõ negyedórát láttunk.A mezõnyben teljesen egyenrangú ellenfelei voltunk az Admirának és néhányhelyzetet is sikerült kialakítani az osztrák kapu elõtt.

 

30. perc:  

A nagyon gyors és technikás osztrákélvonalbeli csapat ellen, sokat dolgozott a pályán a csapatunk. Így továbbra ishullámzó és kiegyenlített volt a játék. Gólhelyzetek is adódtak, amelyek közül MartinJakolis lehetõsége volt a legnagyobb, de az osztrák támadó nyolc méteres, laposlövését, Rusák vetõdve védte.

 

33. perc:

Egy a középpályán elveszített labdaután, Phillip Posch indította a bal oldalon Lukas Grozureket. A szélsõ két védõközött át tudta venni a labdát és egy jó visszahúzós csel után, a 14 méterrõl,a hosszú sarokba helyezett (2 – 0).

 

45. perc:

A hajrában Sasa Kalajdzic és MartinJakolis hagyott ki még komoly helyzetet, de az eredmény már nem változott. Azártan védekezõ és az elõre játékban nagyon dinamikus és erõszakos osztrákcsapat, a hibáinkat könyörtelenül kihasználta. Az igazi különbséget ez jelentette, mert a mezõnyben egyenrangú ellenfelek voltunk és voltak lehetõségeink.  

Gyirmót FC Gyõr II. félidõ: 

Rengel – Kõris, Lázár, Szõcs, Széles I. – Tóth L, Kiss M. – Farkas Z., Stieber A., Czár – Vörösbaranyi A.


FC Admira Wacker Mödling II. félidõ: 

Verwüster – Hausjell, Strauss, Maranda, Ebner – Holzmann, Petlach – Fischerauer, Vorsager, Maier – Schmidt


“>46. perc: 

Kizárólag Thomas Ebner maradt a pályán, az elsõ félidõben szerepelt labdarúgók közül a folytatásban. Két teljes csapatot cseréltek tehát az edzõk a szünetben.  

60. perc: 

“>A küzdelem talán még erõsödött is, de most mindkét oldalon sokkal több a hiba a játékban, hiszen látszik, hogy kevésbé összeszokott játékosok játszanak. Többet van a mi térfelünkön a labda és fölényben is játszik most az Admira Wacker. Egy kapufát is fejelt az osztrák gárda, mi pedig válaszként, néhány kontra támadást tudtunk vezetni.   

69. perc:

Ismét egy a középpályán elveszett labda miatt kapott gól a csapatunk. Az Admira a megszerzett labdával újra, az ellenkezõ oldalon induló szélsõt indította el. Marcus Maier labdáját, így Florian Fischerauer kapta, aki 16 méterrõl a kapunkba emelt, a kifutó Rengel Péter felett (3 – 0)  

   

90. perc:

Ebben a játékrészben nagyobb fölényben játszott az osztrák csapat és több helyzete is volt. A csapatunk így kontrázni próbált, amelyet viszont nem nagyon tudtunk végig, tehát helyzetig vezetni. Így összességében, a már február legelején bajnoki mérkõzést játszó Admira Wacker megérdemelten gyõzött, egy kimondottan hasznos felkészülési mérkõzésen. 

Szepessy László vezetõedzõ értékelése:  

Huszonkét játékosunk tudott egy nagy iramú mérkõzést játszani, egy nagyon jó képességû és dimamikus osztrák élvonalbeli csapat ellen. Elérte tehát a célját ez a találkozó, mert pontosan tudjuk, hogy az ilyen játék a legjobb edzés. Kemény munkában van most a csapat, hiszen az edzések és a felmérések komoly fizikai munkát jelentenek most. A jó formának tehát most nincs még itt az ideje, annak majd a Nyíregyháza Spartacus FC elleni bajnoki mérkõzésünk hetében kell meglennie.