Gólszerzõk: Radoslav Aleksic 57. perc, Lazar Marijanovic 59. perc (11 – esbõl) /  Horváth Roland 45. perc
Gyirmót FC Gyõr:

Sebõk – Villám (Achim 73. perc), Szilvási P., Széles I. (Lázár 80. perc), Présinger – Nagy P., Paku (Kiss M. 80. perc) – Szalánszki (Farkas Z. 58. perc), Stieber A., Sandal – Horváth R. 

Vezetõedzõ: Szepessy László

FK Krupa: 

Fejzic – Aleksic, Vukotic, Maksimovic, Nikodijevic – Samara, Milutinovic – Dujakovic, Galesic, Marijanovic – Fajic
Vezetõedzõ: Slobodan Starcevic 

1. perc: Elkezdõdött a második csoportmérkõzésünk Novigrádban. A mi csapatunk a sötétkék felszerelésében játszik, a a bosnyákok pedig, narancssárga mezben és nadrágban és fehér sportszárban futballoznak. 

10. perc: Erõs szélben kezdték el a játékot a csapatok és ez a szél az elsõ félidõben minket támogat. Fölényben is játszunk, hiszen folyamatosan mi birtokoljuk a labdát, de kaput eltaláló lövésünk még nem volt. 
 
15. perc: Mindkét kapu elõtt, egy – egy szöglet után kellett felszabadítani a védõknek. Nekünk pedig egy Stieber – Sandal összjáték után alakult ki egy helyzetünk, de Sandal húsz méteres lövése elkerülte a kaput. 
30. perc: Nagyon kevés az említésre méltó esemény van a mérkõzésen, amelyet nagyon zavar az erõs szél. 
35. perc: A labdabirtoklás szempontjából kiegyenlítettebb a játék, de az elmúlt percekben is többet támadtunk. Ezeket a támadásokat azonban nem sikerült, kaput eltaláló lövéssel vagy fejessel befejezni.  
45. perc: Présingernek volt még egy lövési lehetõsége 16 méterrõl, de õ is célt tévesztett. Az utolsó percben viszont, egy bal oldali Présinger – Sandal akció után, a középen érkezõ Horváth Roland góllal fejezett be egy támadásunkat. Présinger a bal szélen indította el Sandal Dominkot, akire kimozdult a kapujából, Fejzic kapus. Sandal azonban középre passzolt és ott az érkezõ Horváth Roland, öt méterrel a kapu közepébe gurított (0 – 1) 

46. perc: Elkezdõdött a második félidõ és a szünetben nem cserélt a csapatunk. 

48. perc: Egy bosnyák szabadrúgás után, Radoslav Aleksic veszélyés fejesét hárította Sebõk Zsolt. 
50. perc: Egy kapushiba után, Villám Balázs került helyzetbe, de a lövése Szalánszkit találta el és így kamaradt a lehetõség. A másik oldalon Széles elõbb hibázott majd javított a kilépõ Marijanovic ellen.  
57. perc: A tegnapi találkozóhoz hasonló gólt kaptunk. Egy jobb oldali szögletet adott be Milutinovic és csak röviden sikerült felszabadítanunk. A labda, a tizenhatos vonalán érkezõ Radoslav Aleksic elé került, aki a kapunk jobb oldalába lõtt. ( 1 – 1)
58. perc: Cserélt a csapatunk, Szalánszki Gergõ helyén, Farkas Zoltán játszik tovább.
59. perc: Szilvási Péter szabálytalankodott a saját tizenhatosunkon belül és így a játékvezetõ büntetõt ítélt. Ezt pedig. Lazar Marijanovic, az FK Krupa középpályása gólra váltotta ( 2 – 1)

73. perc: Ismét cseréltünk, Villám Balázs helyett, Achim a pályán. 

80. perc: A csapatunk megpróbál kiegyenlíteni, de ebben a félidõben az erõs szél a bosnyák csapatot támogatja és ez is nehezíti a helyzetünket. Két helyen pedig cseréltünk, Széles Imre és Paku Roland helyére, Kiss Máté és Lázár Patrik érkezett.   
86. perc: Támadunk és így kontra lehetõségei vannak az ellenfélnek. Egy ilyen után a kilépõ Fajic lövését védte Sebõk Zsolt. 
90. perc: Véget ért a mérkõzés, amelyen 2 – 1 arányú FK Krupa gyõzelem született. Ez pedig azt jelenti, hogy a bosnyák FK Krupa nyerte a csoportot és mi pedig a harmadik helyen végeztünk. Így a torna 5 – 6. helyéért játszunk majd szombaton 11.00 órakor, az “A” jelû csoport utolsó helyezett csapatával, a szintén bosnyák elsõ osztályú, HK Siroki Brijeg gárdájával.   

Szepessy László vezetõedzõ értékelése:

– A felkészülésünk egy újabb állomása volt ez a mérkõzés,amely sajnos nagyon rossz idõjárási viszonyok között, óriási szélben kerültlebonyolításra. A pálya minõsége is nagyon zavaró volt a csapatoknak, és ígyinkább küzdelem és sok párharc jellemezte ezt a találkozót. A játékuk az elsõfélidõben volt jobb és akkor, a gólhelyzeteink kihasználásával, akár három góllalis vezethettünk volna. A folytatásban a viharos szél viszont már azellenfelünket támogatta és így be is szorítottak minket. A találkozót pedig egy,az én véleményem szerint eléggé véleményes büntetõ döntötte el. Edzésnek jóvolt ez a találkozó, ahol az irreális körülmények között, a játékosok megtették,amit lehetett. Megyünk tovább és megpróbálunk a következõ mérkõzésen jobbanfutballozni.