Az Ördög József által vezetett Gyirmót FC Győr II. csapata remekül kezdte a bajnokságot. Fiataljaink előbb a Puskás Akadémia FC második csapatát 5-2-re, majd a Bicskét győzték le 2-0-ra. Csapatunk a III. ker. TVE együttesével 2-2-s döntetlent játszott, míg a Balatonfüred otthonában 1-0 arányban kaptunk ki.

Ezúttal is kemény feladat előtt állnak játékosaink, ugyanis a következő hétközi fordulóban az előző szezonban a Merkantil Bank Liga NB II.-s bajnokságból kieső Dorog FC látogat Gyirmótra, akiket szerda délután 17:30-kor fogadunk az ALCUFER Stadionban.

Aktuális ellenfelünk négy forduló után az ötödik pozíciót foglalja el a 16 csapatos bajnokságban, mérlegük kettő győzelem és kettő döntetlen, valamint 6 rúgott gól mellett 3 gólt kaptak.

Együttesünk ezt követően a vasárnapi bajnoki fordulóban a Tatabánya otthonába látogat. A Bányász jelenleg az Észak-Nyugati csoportjában élcsapatnak számít, hiszen négy forduló után mérlegük négy győzelmet számlál.

Ördög József a Gyirmót FC Győr II. vezetőedzője: Hazai pályán magabiztos önbizalommal várjuk a Dorogot, ahol szeretnénk itthon tartani a három pontot.