Bencze Károly, a Gyirmót SE Gyõr U 11 – es edzõjének értékelése:

– A hétvégén két futsal tornán is elindultunk, hogy minél több játéklehetõséget tudjunk biztosítani a játékosainknak. A szombati rendezvényen,idõsebb korosztályú csapatok ellen játszottunk Gyõrújbaráton. Ennek ellenére,mind a hat mérkõzésünkön jól tudtunk alkalmazkodni a futsal játékszabályaihoz. Mindentalálkozón bátran és célratörõen játszottunk és a teremben is megpróbáltukalkalmazni, a sok passzra épülõ, gyors játékunkat. A legjobban annak örültem,hogy szépen felépített támadások után szereztük a góljainkat, mert ez afolyamatos fejlõdésünket mutatja. Elismerõ oklevelet, a kiváló teljesítménytnyújtó kapusunk Fekete Mór és a rendkívül gólerõsen játszó, Mondovics Kevinkapott.

Gyirmót SE Gyõr U 11 – Ménfõcsanak U 13          0 – 1

Gyirmót SE Gyõr U 11 – Nyúl SC U 13                   4 – 0

Gyirmót SE Gyõr U 11 – DAC U 11                         3– 0

Gyirmót SE Gyõr U 11 – Gyõrújbarát U 12            5 – 0

Gyirmót SE Gyõr U 11 – Ménfõcsanak U 12           6 – 1

Gyirmót SE Gyõr U 11 – Gyirmót SE Gyõr U 12     3 – 2

– A vasárnapi Nagycenken, parkettán és egy kisebb pályánjátszottunk és ezért az elsõ két mérkõzésen, elég nehezen találtuk a helyünket.A hátralévõ két találkozón viszont, már látszott a csapatunkon, hogy mit akarjátszani. Gyõzelmekkel zártuk tehát ezt a rendezvényt is, amelyen most a sajátkorosztályunkban szerepeltünk. Ezen a tornán, Kopp Noel kapott oklevelet, akinagyon kreatívan játszott a teremben. A jövõ héten szombaton, a székesfehérváriFõnix kupán fogunk részt venni, amely az egyik legszínvonalasabb utánpótlásrendezvény.  

 

Gyirmót SE Gyõr U 11 – Mosonmagyaróvári TE U 11     0 – 0

Gyirmót SE Gyõr U 11 – ETO FC Gyõr U 11                     0 – 1

Gyirmót SE Gyõr U 11 – Csornai SE U 11                        3 – 1

Gyirmót SE Gyõr U 11 – Pápai ELC U 11                         2 – 0

 

 

Domanyik Szilárd, a Gyirmót SE Gyõr U 10 – es edzõjénekértékelése:

 

– Kíváncsian vártam, hogy a Nagycenki Bozsik futsal tornát, mert ami együttesünk elõször vett részt ilyen rendezvényen. Így a csapatunkteljesítményérõl csak a legjobbakat tudom mondani, mert a játékosaim remekülmegoldották ezt a számunkra újszerû feladatot. Jól alkalmazkodtak a futsaljátékhoz és sikerült átmenteni a terembe, a tõlünk megszokott kombinatívstílust is. A jó értelemben vett agresszivitásunk is hasznos volt, mert végül,egyetlen vereség mellett, négy magabiztos gyõzelmet szereztünk ezen a futsaltornán. Nagyon hasznos volt a számunkra ez a rendezvény, mert sok új dolgottanultunk. A csapatunk legjobbja most, Pócza Dávid volt, aki, ahogy mondaniszokták, nagyon élt a teremben.

 

Gyirmót SE Gyõr U 10 – Mosonmagyaróvári TE U 10     3 – 0

Gyirmót SE Gyõr U 10 – Csornai SE U 10                        3 – 1

Gyirmót SE Gyõr U 10 – Pápai ELC U 10                         1 – 4

Gyirmót SE Gyõr U 10 – SC Sopron U 10                        2 – 1

Gyirmót SE Gyõr U 10 – Nagycenk SE U 10                    7 – 0