GYIRMÓT FC GYÕR – BUDAÖRS 1-3 (0-2)
2017.12.03. 15.00 óra, Gyõr – Gyirmót, Alcufer Stadion
Merkantil Bank Liga, 20. forduló
JÁTÉKVEZETÕK: Bogár Gergõ – Kóbor Péter, Becséri Gergely – Kovács J. Zoltán
ÖSSZEÁLLÍTÁSOK:
GYIRMÓT FC GYÕR: Sebõk Zs. – Achim S. Z., Lengyel D., Lázár P., Présinger Á. – Kiss M. (55.p. Farkas Z.), Varga P. – Sandal D., Nagy P., Stieber A. (87.p. Vörösbaranyi A.) – Paku R. (70.p. Czár R.)

VEZETÕEDZÕ: Hannich Péter
BUDAÖRS: Bese B. – Marques-Airosa P., Medgyes S., Kékesi A., Tányéros Á., Csobánki Á., Sajbán Máté, Lengyel B. (80.p. Sajbán Miklós), Horváth R., Czvitkovics P. (90.p. Ódé N.), Horváth E. (75.p. Fodor D.)

VEZETÕEDZÕ: Bognár György
GÓLSZERZÕK: 76.p. Nagy P. (1-2, 11-es) ill. 32.p. Horváth R. (0-1), 44.p. Horváth R. (0-2), 90+3.p. Horváth R. (1-3)
SÁRGA LAPOK: 44.p. Lengyel D., 90+3.p. Sebõk Zs. ill. 72.p. Medgyes S., 90+3.p. Bese B.
PIROS LAPOK: 
TUDÓSÍTÁS:
1.p. Elkezdõdött a mérkõzés.
7.p. Présinger bal oldali, lapos beadására érkezett a hosszú oldalon Sandal, azonban a labda már nem jutott el hozzá, hiszen Bese kivetõdve megszerezte azt.
12.p. Horváth Roland kapott középen remek labdát a kapunktól 25 méterre. A támadó kapura fordult, de lövésig már nem jutott el, mert Lázár tökéletes becsúszással megállította a vendégek centerét.
16.p. Sajbán bal oldali, erõs középre adását Lázár vágta ki középen Horváth elõl.
20.p. Lengyel kapott labdát a tizenhatosunk jobb felsõ sarkánál, majd egy átvétel után, jobbal a jobb oldali kapufát találta telibe.
22.p. Sandal játszott össze a bal szélen Présingerrel. Addig passzolgattak míg védõnk elõtt szabad terület nyílt, azonban jobb lábas, 15 méteres lövését hatalmas bravúrral, lábbal védte a vendégek fiatal kapusa.
24.p. Présinger és Lengyel zavarta egymást a tizenhatosunkon belül, így Horváth Emil szerezte meg a játékszert, majd 10 méteres lövését hatalmas bravúrral hárította Sebõk.
25.p. Kiss 28 méteres, jobb oldali szabadrúgása hagyta el nem sokkal a bal oldali kapufa mellett a játékteret.
28.p. Kiss szerzett labdát az ellenfél tizenhatosának elõterében, azonban jobb lábas, lapos lövése centikkel a jobb oldali kapufa mellett suhant el.
32.p. Medgyes bal oldali beadására érkezett a hosszú oldalon Horváth Roland, aki 2 méterrõl, üresen a kapunk bal oldalába fejelt. 0-1

44.p. Lengyel kapott sárga lapot Horváth Roland visszahúzásáért. A szabadrúgást Czvitkovics lõtte kapura 28 méterrõl, ami megpattant a 4 tagú sorfalon, így a labda a sértett elé pattant, aki 5 méterrõl Sebõk mellett a kapu bal alsó sarkába helyezett. 0-2 
45.p. Vége az elsõ játékrésznek.
FÉLIDÕ: 0-2
46.p. Elkezdõdött a második félidõ.
47.p. Czvitkovics 25 méteres, bal lábas lövését ütötte hatalmas bravúrral szögletre Sebõk.
50.p. Czvitkovics 35 méteres szabadrúgása után Horváth Roland csúsztatását ütötte bravúrral Sebõk a felsõ léc fölé.
55.p. Csere: Kiss helyett Farkas.
60.p. Czvitkovics 23 méteres, bal oldali szabadrúgása pattant meg a sorfalon, így a labda szögletre vágódott.
63.p. Kiss szabadrúgását követõen a hosszú oldalon Présinger rúgta középre a lövése után Stieber elé pattant, aki hezitálás nélkül, 18 méterrõl, jobbal kapura bombázott, azonban Tányéros még a gólvonal elõl ki tudta rúgni a játékszert.
70.p. Csere: Paku helyett Czár.
72.p. Medgyes kapott sárga lapot az imént beállt Czár megrúgásáért.
75.p. Csere: Horváth Emil helyett Fodor.

76.p. Kékesi lökte fel Nagyot a tizenhatoson belül, amiért a játékvezetõ tizenegyest ítélt. A büntetõt a sértett magabiztosan, jobbal a kapu bal felsõ sarkába bombázta! 1-2

80.p. Csere: Lengyel helyett Sajbán Miklós.
87.p. Présinger jobb oldali szögletét Farkas emelte vissza középre a hosszú oldalon. A vendég védõk csak Lázár elé tudták fejelni a labdát, aki azonnal kapura fejelt, de a vendég védõk a gólvonal elõl még ki tudták vágni a labdát.
87.p. Csere: Stieber helyett Vörösbaranyi.
90.p. Csere: Czvitkovics helyett Ódé.
90.p. 3 perc a hosszabbítás.
90+3.p. Bese kapott sárga lapot.
90+3.p. Fodor középre adását vette át középen Horváth Roland, majd remek mozdulattal a hosszú oldali kapufa mellé tekert. 1-3

90+3.p. A gól után Sebõk kapott sárga lapos figyelmeztetést.
VÉGEREDMÉNY: 1-3
Bognár György szakmai igazgató értékelése:
A mai mérkõzés után elégedett vagyok a csapattal, mert három gólt tudtunk szerezni idegenben és a mezõnyben is kimondottan jól futballoztunk. Ez a mérkõzés a játék szempontjából is rendben volt tehát, és ezért az egész csapatnak jár a dicséret. Minden csapatrészben jól megoldották a feladatukat és ezért ma, az én véleményem szerint teljesen megérdemelt gyõzelmet arattunk.

Hannich Péter vezetõedzõ értékelése: 
Váratlan volt a számomra, hogy ilyen gyengén teljesítettünk a mai mérkõzésen. Az elsõ félidõben egyáltalán nem találtuk a játék ritmusát és különösen a középpályán rengeteget hibáztunk. A fordulás után valamivel jobban játszottunk, de ekkor meg a szerencse pártolt el tõlünk. Összességében azonban, a Budaörs jobban akarta a gyõzelemét és ez meg is látszott a mérkõzésen.