GYIRMÓT FC GYÕR – CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR 2-1 (2-1)
2017.11.12. 16.00 óra, Gyõr – Gyirmót, Alcufer Stadion
Merkantil Bank Liga, 17. forduló
JÁTÉKVEZETÕK: Csonka Bence – Király Zsolt, Csatári Tibor – Lovas László
ÖSSZEÁLLÍTÁSOK:
GYIRMÓT FC GYÕR: Sebõk Zs. – Achim S. Z., Lázár P., Németh Zs., Présinger Á. – Kiss M., Nagy P. – Szalánszki G., Paku R., Stieber A. (72.p. Szegi V.) – Sandal D. (89.p. Farkas Z.)
VEZETÕEDZÕ: Hannich Péter
CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR: Tarczy P. – Zsirai M., Laki B., Bartos J. (63.p. Kószás K.), Lõrinczy A., Szépe J., Bohner R. (87.p. Vágó L.), Tóth L., Szpirulisz M., Katona K., Huszárik Zs. (72.p. Kapacina V.)

VEZETÕEDZÕ: Várhidi Péter
GÓLSZERZÕK: 25.p. Sandal D. (1-1), 45+1.p. Kiss M. (büntetõ – 2-1) ill. 14.p. Szépe J. (0-1)
SÁRGA LAPOK: 45.p. Lázár P. ill. 60.p. Huszárik Zs.
PIROS LAPOK:
TUDÓSÍTÁS:
1.p. Elkezdõdött a mérkõzés.
12.p. Tóth bal oldali beadását Présinger fejelte szögletre a hosszú oldalon érkezõ Bartos elõl.

14.p. Tóth jobb oldali szögletét a hosszú oldalon érkezõ Szpirulisz fejelte vissza középre, ahol Szépe érkezett és a kapunk közepébe fejelt. 0-1

16.p. Kiss bal oldali szöglete után Nagy fejelte a labdát a rövid oldalon a kapu fölé.
24.p. Laki indította a védõk között kilépõ Bartost, aki nagy helyzetben, Németh szorításában jócskán a kapu fölé lõtt.
25.p. A bal összekötõ helyén felfutó Présinger beadását a középen érkezõ Sandal, a kapust és védõjét megelõzve a kapu jobb alsó sarkába helyezte! 1-1

31.p. Kiss bal oldali beadását az elõre húzódó Lázár fejelte kapura, azonban Tarczy hatalmas bravúrral hárította a védõnk fejesét.

45+1.p. Kiss indította a középen kilépõ Sandalt, aki eltolta Tarczy mellett, azonban a kapus buktatta támadónkat, így a játékvezetõ 11-est ítélt. A büntetõt Kiss magabiztosan a bal oldalra elmozduló Tarczy helyére helyezte! 2-1

45+1.p. A büntetõ után Csonka Bence véget vetett az elsõ félidõnek.
FÉLIDÕ: 2-1
46.p. Elkezdõdött a második félidõ.
55.p. Achim szerzett labdát a jobb összekötõ helyén, majd készített Nagy elé, akinek jobb lábas, középre tartó lövését fogta Tarczy.
69.p. Csapatunk többet birtokolja továbbra is a labdát. A tetszetõs passzjáték közben, azonban nem sikerül kialakítanunk helyzeteket.
75.p. Achim jobb oldali beadását fejelték ki a védõk. Présinger reagált a leggyorsabban a lepattanó labdára, majd lecsúszott lövése pont az elõl maradó Achim elé került aki nagy helyzetben a kapu fölé lõtt.
85.p. Achim tolta befelé jobbról a labdát, majd bal lábas lövését fogta a vendégek kapusa.
90.p. 2 perc a hosszabbítás.
90+2.p. Vége a mérkõzésnek.
VÉGEREDMÉNY: 2-1
Várhidi Péter vezetõedzõ értékelése: 

Az elsõ félidõben jobb volt Gyirmót, mert többet birtokolta a labdát és többet kezdeményezett. A fordulás után viszont mi futballoztunk fölényben, de a támadásaink befejezéseinél hiányzott a minõség. A 46. percben, büntetõbõl gólt kapni, komoly hiba volt, de ezt az esetet még elemezni fogjuk. Én azt gondolom, hogy egy pontot megérdemeltünk volna, mert a Gyirmót tulajdonképpen egyetlen helyzettel vert meg minket. 

Hannich Péter vezetõedzõ értékelése: 
Elsõsorban azért jár komoly elismerés a csapatnak, hogy hátrányból, vesztes helyzetbõl fordítani tudott. Ez volt a mérkõzés legnagyobb pozitívuma és erre a mentális erõre késõbb is számítani lehet. Az elsõ félidõben nagyobb fölényben játszottunk és akkor több helyzetünk volt. A fordulás után is rendben volt a csapat, de akkor a végjátékba már több hiba csúszott. Ezen kell tehát javítanunk és akkor magabiztosabb  gyõzelmeket tudunk majd elérni.