Gyirmót FC Gyõr II:

Rengel – Nagy B., Horváth Cs., Tiba, Széles I. – Varga P. – Horváth D (Kovács Zs. P. 69. perc)., Tóth L., Csongrádi, Dávid – Vörösbaranyi

Vezetõedzõ: Nagy László

Csornai SE: 

Keserû – Füredi, Nagy Sz., Kelemen, Litresics – Baranyai (Fehér K. 76. perc), Kis Sz. (Simon A. 61. perc), Kerékgyártó, Czanik – Nehéz, Serfõzõ

Vezetõedzõ: Horváth Dénes

 

Az alsóházi megyei rangadón a Gyirmót FC Gyõr második csapata kezdett jobban és a 13 . percben meg is szerezte a vezetést. Dávid Levente bal oldali beívelését követõen a tizenhatoson belül nem sikerült tisztázni a csornaiaknak és ezt Csongrádi egy jó labdaátvétel után nyolc méterrõl góllal büntette. (1 – 0) A folytatásban, kiegyenlített volt a játék és a hátrányban játszó Csornai SE próbálkozott több támadással. A második félidõ elején sikerült is az egyenlítés az akkor motiváltabban futballozó vendég csapatnak. Baranyai passzolta fel a labdát Nehézhez, aki kapura fordult és magabiztosan lõtte ki a jobb alsó sarkot. (1 – 1) Ezt követõen nyílt volt a mérkõzés és mindkét kapu elõtt adódtak helyzetek. A döntés végül az utolsó percre maradt, amikor Kerékgyártó Dávid lövését, a gyirmóti kapus Rengel Péter bravúrosan hárította és az indítása után a hazai csapat szerzett gólt. Egy mintaszerû kontra támadást vezetett végig a Gyirmót FC Gyõr második csapata, amelynél Kovács, majd Csongrádi volt volt a labda útja. A Gyirmóti középpályás beadása után, pedig a hosszú oldalon, becsúszva érkezett Vörösbaranyi Armand és gólt rúgott. (2 – 1) A Gyirmót FC Gyõr II. így otthon tartotta a három bajnoki pontot, amivel sikerült is elmozdulni a tabella utolsó helyérõl. 

Nagy László vezetõedzõ értékelése: 

Nagyon fontos volt ez a mérkõzés, ezért alaposan fel is készültünk erre. Azt tudtuk, hogy a Csornai SE jobb erõkbõl áll, de ma hozzáállásban és akaratban jobban teljesítettünk náluk. Hihetetlen örömmel tölt el minket ez a gyõzelem, hisz nagyon régóta vártunk már egy ilyenre!

Horváth Dénes vezetõedzõ értékelése: 

A mérkõzés elején és végén is góllal büntette a játékunkat, a Gyirmót FC Gyõr második csapata. A mérkõzés közben hiába volt több helyzetünk és kapufánk, mert ezekkel semmire sem mentünk. Így az eredmény ismét, a már megszokottnak mondható, egy gólos vereség.