Délelõtt a keret valamennyi tagja felmérésen vett részt, ahol Sisa Tibor tréner megismerhette a csapat tagjainak jelenlegi fizikai felkészültségét, és állapotát. Délután labdás edzés szerepelt a programban.

A csapat a következõ hetekben napi két edzéssel készül, és a játékosok hetente két gyakorló mérkõzésen bizonyíthatják, hogy helyük van a keretben.

A mai napon egyébként több tehetséges fiatal játékost – köztük három saját nevelésût is – is tesztelt a tréner, de végsõ döntéseket csak holnap, illetve a hét végén hozunk, az új igazolásokat illetõen. Neveket is akkor közlünk, ha aláírt szerzõdésekrõl tudunk beszámolni.

A csapatból ma hiányzott Illés Gyula, Regedei Csaba, Tóth Norbert és Balog Zoltán, akik korábbi sérüléseikbõl lábadoznak. A játékosok a következõ hetekben rehabilitáción vesznek részt, és azt követõen kapcsolódnak be a munkába.

Az is eldõlt ma, hogy a lejáró szerzõdésû Varga Lászlónak klubunk nem kínál szerzõdés hosszabbítást. A labdarúgó további pályafutásához nagyon sok sikert kívánunk!