Tájékoztatjuk az érdeklődőket, hogy jelen pillanatban mindössze 100 db jegy a hazai és 100 db jegy a vendég szektorba áll rendelkezésre a szombati mérkőzésre!

Felhívjuk figyelmüket, hogy a belépőjegyeket fent említett korlátozott számban az interneten, a jegy.mlsz.hu oldalon lehet megvásárolni.

Lehetőség van még a mai napon a hazai szektorokba jegyet vásárolni az Alcufer Stadionban 17.00-óráig. A vendég szektorba kizárólag FTC szurkolói kártyával lehet jegyet vásárolni vagy az Alcufer Stadionban vagy a Groupoama Arénában, illetve az interneten.

Fentieknek megfelelően előre láthatólag a szombati mérkőzés előtt a stadionban a jegypénztárak nem nyitnak ki.

Kérünk mindenkit, hogy az interneten vásárolt belépőjegyeket minden esetben nyomtassák ki,és a beléptetésnél mutassák fel.

Ismételten felhívjuk figyelmüket, hogy a hatályos járványügyi jogszabályoknak megfelelően a rendezvény kizárólag védettségi igazolvánnyal látogatható, melynek meglétét a beléptetésnél ellenőrizzük.

Amennyiben utazási nehézségekbe ütközik, klubunk felajánlja, hogy a mérkőzés előtt és azt követően utazzon azzal a járattal, melyet térítésmentesen indítunk Győrből az Alcufer Stadionba, majd a mérkőzés után vissza.

A menetrend

18:35 Eszperantó út, autóbusz-állomás

18:38 Malom liget

18:39 Török István utca (Vásárcsarnok)

18:41 Tihanyi Árpád út, kórház

18:42 Vasvári Pál utca, kórház, főbejárat

18:44 Lajta út, gyógyszertár

18:47 Marcalváros, Kovács Margit utca

19:00 Alcufer Stadion

Visszaindulás ugyanezen, útvonalon a mérkőzést követően 21:30-kor.