Kaposvári Rákóczi FC:

Slakta – Vachtler, Bakos, Szabó A., Hadaró – Nagy K., SzakályA. – Sóron, Ivancsics (Böjte 59. perc), Kollega (Vajda 75. perc) – Andorka(Rajczi 70. perc)  

Vezetõedzõ: Waltner Róbert

 

Gyirmót FC Gyõr II:

Rengel – Nyakas, Nagy B., Széles, Horváth R. – Csongrádi,Tóth L. – Stieber A., Tóvizi (Dávid L. 59. perc), Horváth D. (Vörösbaranyi A.59. perc) – Farkas Z.  

Vezetõedzõ: Nagy László

 

Már a második percben megszerezte a vezetést a vendégcsapat, amikor egy bal oldali támadás után, a középen érkezõ Szakály Attilarúgott gólt. Kollega Krisztián passzolta a labdát középre és Szakály pedig18 méterrõl, laposan, bombázott a kapunk hosszú sarkába (0 – 1). Tíz perc elteltével pedig, kettõre növelte azelõnyét, a Kaposvári Rákóczi FC. Sóron Tibor kapott egy labdát a 16 – osvonalánál és a támadó, egy csel után ügyesen fordult a kapu irányába éspontosan is lõtt a kapunk bal sarkába (0- 2). A mi csapatunk, a 25 percbenkerült közel a gólszerzéshez, amikor Hadaró röviden haza fejelt labdájára,Farkas csapott le, de nem tudta elrúgni a labdát a kifutó Slakta kapus mellett.A két gyors kaposvári gól után, a vendégek nagyon magabiztosan futballoztak, deszerencsére a tempóból is visszavettek. Viszont így is fölényben játszottak és jó néhány gólhelyzetetalakítottak ki a kapunk elõtt. Az elsõ félidõ hajrájában azonban, Farkas Zoltánelõbb a bal oldalon, keverte meg a kaposvári védelmet, de a lapos lövésétSlakta akkor még védeni tudta. A 43. percben viszont, a jobb oldalon futotta lea védõket és 14 méterrõl a hosszú sarokba lõtt (1 – 2). A csapatunk ígyvisszaérkezett a mérkõzésbe és nagyobb bizakodással várhattuk a másodikjátékrészt.

A második félidõt a Kaposvári Rákóczi FC ismét góllalkezdte, hiszen az 53. percben, Kollega Krisztián jobb oldali beadására, AndorkaPéter érkezett a legjobb üzemben és közelrõl a hálóba talpalta a labdát (1 –3). Sajnos a forgatókönyv ezután is az elsõ félidõhöz hasonlított, mert újabbtíz perecet követen, ismét kaposvári gól következett. Nagy Krisztián, elegánsancsavart a kapunk jobb oldalába, egy 19 méterrõl elvégzett szabadrúgást (1 – 4).Sajnos ezután összezuhant a csapatunk és elõbb egy eladott labda után, Kollegarúgott gólt (1 – 5), majd egy védelmi hibánkat kihasználva, Sóron a csapatahatodik, és saját mag második gólját szerezte (1 – 6). Az utolsó percben, acsereként beálló Rajczi Péter értékesített még egy büntetõt és így õ isfeliratkozott a kaposvári góllövõk közé (1 – 7).  A szünetben, hiába bizakodtunk tehát, mert amásodik félidõben, az ebben az osztályban komoly játékerõt képviselõ KaposváriRákóczi FC, érvényesítette a papírformát. A gólarány talán egy kicsit túlzott,de a vendégek magabiztos gyõzelme, teljes mértékben megérdemelt. 

Waltner Róbert vezetõedzõ értékelése:

Sokat beszélgettem ezen a héten a játékosokkal, hiszen én eddig is tartottam egyéni képzést, heti két alkalommal a keretnek. Ismertem tehát a problémákat és így nagy hangsúlyt fektettem arra, hogy mentálisan és lélekben is rendben legyünk. Szerencsére ez ma jól látszott, például azon az Andorka Péteren, aki ismét gólt rúgott. Viszont én Rajczi Péter találatának is nagyon örülök, mert õ hét hetet hagyott ki és most góllal tért vissza. 

Nagy László vezetõedzõ értékelése: 

Gratulálok a Kaposvári Rákóczi FC csapatának a gyõzelemhez. Tudtuk, hogy nagyon jó csapatot alkotnak és valóban esélyesek a feljutásra. De mindez nem mentség azokra a gyermeteg hibákra, amelyeket mi ma elkövettünk. A bekapott gólok elõtt ugyanis, nagyon bántó és súlyos egyéni hibákat vétettünk. Az így lendületbe jövõ kaposvári csapatot pedig, már nem tudtuk tartani.