Gyirmót FC Győr II – Loland Nyúl SC 0-1 (0-1)

Győr-Gyirmót: zártkapus mérkőzés

Játékvezető: Herm László (Horváth Richárd, Herke Zoltán)

Gyirmót FC Győr II: Ivancsics – Kisss B.(Kovács O. sz.), Reizer D., Béli(Görcs 81.), Babayigit – Nagy K. – Mayer Á.(Hécz sz.), Lustyik(Kovács B. sz.), Bagó B., Somogyi-Bakos(Mayer M. sz.) – Fekete T.

Vezetőedző: Polyák Gábor

Loland Nyúl SC: Varga P. – Kulcsár, Wágenhoffer G., Németh M., Nyakas – Nagy L., Varga P. – Nagy R.(Varga Á. 81.), Kurucz, Ködmön(Siska 73.), Kiss Z.(Vígh N.60.)

Vezetőedző: Mondovics Dávid

Gólszerző: Ködmön Szabolcs (0-1) az 5. percben

5. perc: Ködmön Szabolcs játszotta tisztára magát egy csellel a bal összekötő helyén, majd 14 méterről jobbal a bal alsó sarokba lőtt, a labda a bal oldali kapufáról pattant a hálóba. (0-1)

Villámrajtot véve Ködmön Szabolcs lövése révén már az ötödik percben megszerezte a vezetést a vendég együttes. Ezt követően Mayer Ádám és Fekete Tamás előtt is adódott egyenlítési lehetőség, de a helyzetek Varga Péter védéseinek is köszönhetően rendre kimaradtak. Szünet cserékkel is frissítve továbbra is fölényben játszott együttesünk, de az időnként vezetett nyúli kontrák is veszélyt jelentettek. Hécz Armand mintaszerú jobb oldali akcióból, Bagó Bálint pedig bal oldali rögzített szituációt követően egyenlíthetett volna, de a gólok itt is elmaradtak. Az idő múlásával saját térfelére kényszerítette csapatunk a vendégeket, azonban a helyzetek továbbra is kihasználatlanok maradtak, így a korai góllal elvitte bajnoki a pontokat a vendégcsapat.

Polyák Gábor: Amíg nem rúgjuk be a helyzeteinket, nem fogunk mérkőzést nyerni.

Mondovics Dávid: Izgalmas érkőzésen tudtunk nyerni. Látszik, hogy még idény eleje van, de a sok gyakorlás és a küzdőszellem meghozta gyümölcsét.

WordPress Gallery Plugin