GYIRMÓT FC GYŐR II – PANNONHALMA HORN SE 0-0 (0-0)

Győr-Gyirmót, zárt kapus mérkőzés

Vezette: Dombi Olivér (Horváth Richárd, Herke Zoltán)

Gyirmót FC Győr II: Hársfalvi – Kiss B.(Kovács O., 82), Reizer D., Ominger B.(Béli 71.), Babayigit – Somogyi-Bakos (Fekete T. 55) – Bagó, Nagy K., (Lampert 55.), Lustyik, Mayer M.(Orbán B. 55.) – Mayer Á.

Vezetőedző: Polyák Gábor

Pannonhalma Horn SE: Baki B. – Csányi, Németh A., Bene, Fülöp D. – Erdélyi M.(Korsós M. 71.), Posta B. – Pintér K., Kiss L. (Kállai 55.), Buruzs B. – Imre B. (Németh L. 90.)

Vezetőedző: Varga Péter

A vártnak megfelelően csapatunk ragadta magához a játék irányítását, azonban a kezdeti rohamokat és az abból adódó lehetőségeket a pannonhalmi védelem rendre meghiúsította. Negyedórai játék elteltével Somogyi-Bakos Bence már csak Baki Balázzsal állt szemben, de 10 méterről leadott lövését a vendégek hálóőre bravúrral védte. Újabb tíz perc elteltével megismétlődött a jelenet, ekkor a jobb felső sarokra tartó labdát tolta szögletre a pannonhalmi kapus. A vendégek játékában az időnként vezetett kontrák jelentettek veszélyt, de a kapuba bő félóra elteltével találtak be Imre Bence révén, azonban örömük korainak bizonyult, mert a játékvezető les miatt érvénytelenítette a gólt. Szünet után a frissítésként érkező cseréknek is köszönhetően továbbra is uraltuk a játékot, de Mayer Ádám és Orbán Balázs is csak ismételt helyzetekig jutott. A félidő közepén ismét Imre tört kapura a jobb oldalról, de Hársfalvi András a rövidsaroknál bemutatott bravúrral őrizte hálóját, míg a záró percekben Pintér Kolos bal oldali szabadrúgása jelentett veszélyt, de kapunk érintetlen maradt.

A végig mezőnyfölényben futballozó együttesünk támadói több veszélyes helyzetet alakítottak ki, azonban az idő múlásával egyre lelkesedő pannonhalmiaknak végül sikerült megőrizniük a gólnélküli eredményt.

Polyák Gábor: Helyzeteink alapján nyernünk kellett volna, de a labdabirtokló domináns játék nem mindig vezet eredményre.

Varga Péter: Irreális időjárási viszonyok mellett férfias párharcot vívtunk. Ha hiszünk magunkban a jövőben a pontok is megjönnek.

WordPress Gallery Plugin