Gyirmót FC Gyõr II:

Rengel – Nagy B., Tiba, Széles I., Németh Zs. – Kõris,Tóvizi (Kovács Galavics 40. perc) – Farkas Z., Sandal (Dávid 76. perc), Czár -Kovács Zs. P. (Horváth R. 46. perc)

Vezetõedzõ: Nagy László

 

VLS Veszprém:

Mikler – Gulyás, Felber, Dobsa, Gunther – Simon, Kocsis G.(Fridrich 78. perc) – Irmes, Polareczki (Miskei 66. perc), Hoós (60. perc) – BognárB.

Megbízott edzõ: Pintér Csaba

 

Sárga lap: Kovács Zsolt Péter 45. perc, Rengel Péter 51.perc / Gunther Zsolt 53. perc     

Piros lap: Németh Zsolt 31. perc, Czár Richárd 38. perc  

 

Az elõzetes várakozásoknak megfelelõen, több az elsõ csapatkeretébõl visszajátszó játékos kezdett a Gyirmót FC Gyõr II. csapatában. Sandal Dominikjelentkezett közülük elsõként, egy remek 18 méteres lövéssel az ötödik percben.Három perccel késõbb pedig, Németh Zsolt adott be hajszál pontosan és KovácsZsolt Péter közeli fejese, csak centiméterekkel kerülte el a veszprémi kapuhosszú sarkát. A vendég csapat egy lesgóllal válaszolt, tehát elmondhatjuk hogyélénk és cselekményes volt az elsõ negyedóra. A mérkõzés folytatásában többvolt a technikai hiba és ezért igazi helyzetekig nem jutottak el a csapatok.Némi fölényben játszott a csapatunk, de a veszprémi is vezetett támadásokat. Egyilyen után, a kilépõ Irmest kaszálta el Németh Zsolt, a tizenhatos vonala elõttés a játékvezetõ ezért piros lapot mutatott fel a bal oldali védõnknek. Aligjátszottak újabb hét percet a csapatok, tehát a 38. percben, a veszprémiszögletzászló közelében, a vélhetõen reklamáló Czár Richárdot is kiállította ajátékvezetõ. A kettõs emberhátrányban futballozó csapatunk, egy perccel késõbbgólt is kapott, Egy a hosszú oldalra érkezõ bal oldali beadást, Bognár Benceközvetlen közelrõl fejelt a kapu rövid sarkába. (0 – 1).    

Nem ígérkezett könnyûnek a folytatás, a mindössze nyolcmezõnyjátékossal játszó csapatunk számára. Rengel kapusnak védenie kellett,néhány alkalommal, de a második félidõ elején nem tudta kihasználni azemberfölényét a vendég gárda. Sõt az 59. percben egy pontos jobb oldali beadásután. Kõris Krisztián középen átvette a labdát és még Mikler kapust iskicselezve egyenlíteni tudott (1 – 1). Bõ öt perc múlva azonban ismétmegszerezte a vezetést a VLS Veszprém. Polareczki vette át a labdát atizenhatosunk jobb oldalon és a fordulás után, a hosszú sarokba lõtt (1 – 2). Acsapatunk megpróbált támadni, eljutni az ellenfél kapuja elé, de ígyértelemszerûen a vendégek elõtt több lehetõség adódott. A 79. percben, BognárBence ki is használt egy ilyet és 17 méterrõl a kapunk jobb oldalába lõtt (1 –3). Bognár Bence második, azaz a veszprémi csapat harmadik gólja el is döntöttmindent. A hátralévõ idõben ugyanis, a vendégek megtartották a labdát, azelfáradt és kicsit megtört gyirmóti csapat ellen. Sajnos ezen a bajnokitalálkozón önmagát verte meg a csapatunk és vélhetõen hiányozni is fognak majdennek a mérkõzésnek a pontjai.       

 

Nagy László vezetõedzõ értékelése:

A két kiállítás eldöntötte ezt a bajnoki találkozót és ezt nagyon sajnálom. Óriásit küzdött a csapatom és így még egyenlítenie is sikerült. Ez azonban felemésztette minden energiánkat és így a mérkõzés végére már elfáradtunk. 

Pintér Csaba megbízott edzõ értékelése: 

Nem játszottunk jól, de a kettõs emberelõnyben így is csak idõ kérdése volt, hogy mikor rúgunk gólokat. Nagyon hosszú ideig játszhattunk kettõs emberelõnyben és ezt ezen a szinten ki kellett használnunk.