– Nagyon jól ismerjük Tóth Norbival, hiszen tíz évig futballoztunkegyütt Gyirmóton – mondta Nagy László. Örülök tehát annak, hogy most segítnekem, mert a tapasztalatával, sok hasznos tanácsot adhat majd a támadóinknak. Alegutolsó VLS Veszprém elleni bajnoki találkozónk egyetlen gyirmóti gólját is õszerezte. A játékosok nagy lelkesedéssel fogadták Nonót, hiszen tudják, hogy õegy igazi legenda a gyirmóti labdarúgásban.   

Vele együtt készülünk tehát a Veszprém elleni bajnokimérkõzésünkre, amely egészen biztosan nagy csatát hoz majd. A VLS Veszprém,három vereséggel kezdte a bajnokságot és ez a számomra meglepetés. Jól ismerema veszprémi csapatot és ezért biztos vagyok abban, hogy a jelenlegihelyezésüknél, sokkal többet tudnak. Nagyon figyelnünk kell tehát arra, hogy neellenünk kezdjék el a pontgyûjtést, mert egyértelmûen ilyen céllal utaznak majdhozzánk. Augusztus legelején is a vendégeink voltak és akkor egy felkészülésimeccsen, 3 – 2 arányban legyõztük õket. Ez azonban csak egy elõkészületitalálkozó volt és mi most szombaton, több az elsõ csapatból visszajátszójátékossal is erõsödünk majd. Kizárólag az a fontos tehát, hogy megszerezzük amérkõzés három pontját, mert azokat gyûjtenünk kell ahhoz, hogy elérjük acélunkat.          

A bajnokságot gyengén kezdõ veszprémi csapat, a héten kétjátékos érkezését, azaz inkább visszaérkezését jelentette be. A középpályás, BeneZsombor az FC Ajka csapatából igazolt vissza Veszprémbe. Róla pedig nincsenektúl jó emlékeink, mert gólt szerzett a legutolsó Veszprém – Gyirmót FC Gyõr II.bajnoki mérkõzésen. A másik visszatérõ, Miskei István is hosszú ideig játszottVeszprémben, de a tavalyi bajnokságban a megyei elsõ osztályú, Balatonfüredi FClabdarúgója volt.

 

A VLS Veszprém játékos kerete:

Kapusok: Mikler Dániel, Szûcs Lajos

Védõk: Dobsa Gergõ, Gunther Zsolt, Gulyás Gergõ, MiskeiIstván, Felber Patrik, Palkó Szilárd, Simon Benjamin    

Középpályások: Bene Zsombor, Boromisza Gábor, FridrichDávid, Hoffer Levente, Irmes Dávid, Kocsis Gergõ, Kókány Péter

Támadók: Bognár Bence, Hoós Patrik, Polareczki Roland, SzabóBence, Szanyó Dániel

 

A VLS Veszprém három eddig lejátszott bajnoki mérkõzése:

 

1. forduló         TarrAndráshida SC – VLS Veszprém          2 – 0

2. forduló         VLSVeszprém – Videoton FC II.                  1– 2    Gunther

3. forduló         VLSVeszprém – THSE Szabadkikötõ          0 – 1


15. hely           3mérkõzés      0          0          3          1 – 5                0pont

 

NB III. Nyugati Csoport 3. forduló – Veszprém, 2017augusztus 27. vasárnap 17.30 óra

VLS Veszprém – THSE Szabadkikötõ  0 – 1 (0 – 0)

Gólszerzõ: Sztankó Dávid 47. perc

VLS Veszprém:

Mikler – Felber, Dobsa, Gulyás, Gunther – Kókány (Polareczky76. perc), Simon, Fridrich (Hoffer 61. perc) – Szabó, Bognár, Irmes (Hoós 66.perc)

 

Mindössze egyetlen gólt tudott szerezni a Veszprém, háromfordulóban és azt is egy védõ Gunther Zsolt rúgta. Nem véletlenül panaszkodottelsõsorban a gólhelyzetek kihasználására, Orbán Tamás a veszprémi gárda vezetõedzõje. A veszprémi támadó sorban pedig ott van az Bognár Bence, aki tavaly 13gólt szerzett és rendelkezésre áll, az a Polareczki Roland is, aki 11 találatotjegyzett tavaly, a Hévíz SK csapatában. Szintén a támadó sorba igazolták, SzabóBencét a Csornai SE és Hoós Patrikot a Sárvár FC gárdáiból.

Velük és a most érkezõ Bene Zsomborral, meg is lenne aveszprémi támadó szekció, de egyelõre a gólok még váratnak magukra. A VLSVeszprém, hasonlóan gyengén kezdte a tavalyi harmadosztályú bajnokságot is ésígy nagy hajrára volt szüksége ahhoz, hogy a bajnokság végén elkerülje akiesést.     

11. helyezés    32mérkõzés    11        7          14        32 – 49            40pont

 

A 2016 / 2017 –es bajnokság egymás elleni mérkõzéseinekeredményei:

NB III. Nyugati Csoport 4.forduló – Gyirmót, 2016 augusztus28. vasárnap 11.00 óra

Gyirmót FC Gyõr II. – VLS Veszprém  3 – 0  (1– 0)

Gólszerzõk: Gyurján Bence 2. perc, Kovács Zsolt Péter 49.perc, Dávid Levente 90. perc

 

NB III. Nyugati Csoport 21. forduló – Veszprém, 2017 március05. vasárnap 14.30 óra

VLS Veszprém – Gyirmót FC Gyõr II.  3 – 1 (2 – 0)

Gólszerzõk: Büki Baltazár 9. perc, Dobsa Gergõ 25. perc,Bene Zsombor 55. perc / Tóth Norbert 81. perc