GYIRMÓT FC GYÕR – PÉNZÜGYÕR SE 3-1 (1-1)

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKÕZÉS

2014.07.26. 10.00-ÓRA, GYÕR-GYIRMÓT, GYIRMÓT STADION, 50 NÉZÕ

ÖSSZEÁLLÍTÁSOK:

GYIRMÓT FC GYÕR: Deli Z., Hajba T., Balog Z., Illés Gy., Sós M. (Tóth N. – 67.p.), Madarász M., Farkas M. (Paku R. – 41.p.), Fekete Sz., Kákonyi D., Oross M., Graszl K.

Cserék: Somogyi Cs., Nagy S., Présinger Á., Kiss M., Lengyel D., Paku R., Tóth N.

PÉNZÜGYÕR SE: Hajdu G., Mohácsik L. (Hajdu A, – 70.p.), Szigeti A., Haczek D., Tóth Zs., Meggyes B., Pápai Á., Gyürki G. (Faragó Z. – 88.p.), Ifliger N. (H. Khalifa – 40.p), Varga S., Sashegyi K.

Cserék: H. Khailfa, Lesti B., Sándor L., Karvalics B., Hajdu A., Forgó Z.

TUDÓSÍTÁS:

8.p. Fekete vett le egy labdát a 16-os elõterében, majd megtolta, és 18 méterrõl kilõtte a bal alsó sarkot! 1-0!

9.p. Sashegyi lépett ki a balösszekötõ helyén, átvette a labdát, és 14 méterrõl a kiinduló Deli lába között talált a hálóba. 1-1.

47.P. Fekete kapott jó labdát a 16-oson belül, majd jobbal a jobb alsó sarokba vágta a labdát! A vendég kapusnak esélye sem volt a hárításra! 2-1!

68.p. Hajba adott jobbról a középen érkezõ Kákonyi elé, aki bevetõdve a bal alsó sarokba juttatta a labdát! 3-1!

ÖSSZEGZÉS:

A hétvégi három felkészülési mérkõzésébõl az elsõt lejátszotta csapatunk. A találkozó gyors gólváltással kezdõdött, elõbb mi jutottunk Fekete szépségdíjas találatával vezetéshez, majd egy perccel késõbb már egyenlített a Pénzügyõr Sashegyi góljával.

A kezdeti nagy iram az elsõ játékrész derekára kicsivel alább hagyott. A több helyzetet mi alakítottuk ki, komoly lehetõség sajnos már egyik csapat elõtt sem adódott.

A második játékrészben a mi akaratunk érvényesült, több veszélyes helyzetet is kialakítottunk, szép támadásokat vezettünk és teljesen megérdemeltem nyertünk a Pénzügyõr ellen, akik végig jól tartották magukat.