Erre a felkészülési mérkõzésre az Alcufer Stadion mûfüves pályáján került sor és a csapatunk a sötétkék

  felszerezésében, a vendégek pedig tiszta fehér mezben, nadrágban és sportszárban játszottak. 

5. perc: Egy lendületes támadás után szerzett vezetést a Gyirmót FC Gyõr a mérkõzés elején. Présinger vett át egy pontos keresztlabdát és a középbe érkezõ Pakut játszotta meg. A középpályásunk pedig megelõzte a kilépõ Gazsi kapust és tizenkét méterrõl lõtt a kapu közepébe ( 1 – 0)
15. perc: A nagyon aktívan futballozó Présinger beadása után, Stieber András lövését blokkolták a szolnoki védõk. A másik oldalon pedig, a jobb oldalon kilépõ Tóth László lõtt fölé. Mozgalmasan kezdõdött tehát ez a felkészülési mérkõzés, amelyen egy 3 – 4 – 3 – as taktikai felállásban kezdett a csapatunk.
25. perc: Egyértelmûen többet kezdeményezünk és lényegesen többet is birtokoljuk a labdát. Különösen a széleken sikerül megbontani a szolnoki csapat védekezést, ahol Achim és Présinger nagyon hatékonyan futballozik. A támadásaink befejezései azonban nem eléggé pontosak. 
35. perc: Ismét egy jó Achim elfutás és beadás után Horváth Roland fejelt fölé. A Szolnoki MÁV FC pedig, két alkalommal Pantovic révén veszélyeztetett. Elsõként egy bal lábas lövése kerülte el fél méterrel a kapunk jobb alsó sarkát, utána pedig egy betörést követõen, tíz méterrõl lót félmagasan Rusák kapujának bal oldala mellé. 
45. perc: A félidõ hajrájában, Horváth Rolandnak volt még két ígéretes lehetõsége., de neki nem sikerült a szolnoki kapuba találnia. Lázár Patriknak viszont igen, aki Présinger bal oldali szabadrúgása után, a hosszú oldalon érkezett és a laposan érkezõ labdát, tíz méterrõl, egybõl az ellenkezõ sarokba bombázta (2 – 0).

46. perc: A szünetben egy helyen változtatott a csapatunk, mert Achim helyére Villám Balázs érkezett. A Szolnoki MÁV FC viszont nem cserélt és késõbb kiderült, hogy a kezdõ csapatuk játszotta is végig ezt a gyakorló találkozót.
55. perc: Továbbra is változatos volt a játék és gólhelyzeteket is sikerült kialakítani a csapatoknak. Ebben az idõszakban kiegyenlítettebb volt a játék és a vendégek ismét a jól futballozó Pantovic révén kerültek gólveszélyes szituációba. Nálunk pedig ismét Horváth Roland került helyzetetekbe, aki elõbb Villám Balázs beadása után, majd a szolnoki Balogh Miklós “passza” után szerezhetett volna gólt.
67. perc: A cserék után, a csapatunk ismét átvette a játék irányítását és több helyzetet dolgozott ki. Széles Imre bal oldali elfutása és beadása, valamint Czár Richárd távoli lövése után is nehezen mentettek a vendégek. A 67. percben azonban már nem tudták megakadályozni, hogy egy remek jobb oldali beadás után, Lengyel Dániel közelrõl a kapu bal oldalába fejelje a labdát (3 – 0) 
80. perc: Kiss Máté vállalkozott egy kapura lövésre és a 26 méterrõl leadott bombáját, csak szögletre tudta ütni Gazsi kapus. A szöglet után, Horváth Rolandot az utolsó pillanatban szerelték a védõk. A szolnokiak pedig egy gyors Pantovic – Tóth – Jasarevic kontra után, az utóbbi révén szépíthettek volna, aki csak centikkel maradt la a középen ziccer helyzetben érkezõ labdáról. 
82. perc: Végül ez a szépítés, egy bal oldali szöglet után sikerült a a vendég csapatnak. A beívelést még sikerül igaz hárítanunk, de a kipattanó labdát ismét kapura rúgták a szolnokiak. Ez a lövés tulajdonképpen elakadt a középen álló Balogh Miklósban, aki azonban kapura fordult a labdával és 10 méterrõl a kapunk bal sarkába lõtt (3 – 1).  

90. perc: Az utolsó percek is eseménydús játékot hoztak és mindkt kapu elõtt voltak veszélyes jelenetek. Az eredmény azonban már nem változott. 

Hannich Péter szakmai igazgató értékelése: 

– Nagyon örülök annak, hogy lejátszottuk ezt a felkészülési mérkõzést, amely jó iramú és hasznos találkozó volt. Nagyon hamar sikerült vezetést szereznünk és ezután, néhány nagyon rövid idõszakot leszámítva, végig kontroll alatt tartottuk a játékot. Sokat kezdeményeztünk és így folyamatosan tudtunk kialakítani gólhelyzetek a szolnoki kapu elõtt. Szép gólokat rúgtunk és a mai napon a játék felfogásunk is biztató volt.