Január közepéhez képest, remek idõjárási körülmények közöttés füves pályán került lebonyolításra ez a felkészülési találkozó. A Sárvár FCpedig jó ellenfélnek ígérkezett, hiszen erõs és rutinos játékos kerettelérkezett. A jelenleg megyei elsõ osztályú csapat, mind a tizenöt találkozójátmegnyerte az õsszel és így maximális teljesítménnyel vezeti a Vas megyeibajnokságot.

 

Gyirmót FC Gyõr I: félidõ:

Sebõk – Villám Balázs (próbajátékos – Budapest Honvéd),Lengyel, Lázár, Németh Zs. – Nagy P. Paku – Czár, Stieber A., Sandal – FarkasZ.

Vezetõedzõ: Szepessy László

 

Sárvár FC:

Horváth B. (Osvald) – Horváth A. (Nyírõ), Pados, Takács M.,Ódor – Rajos, Potyi – Petõ (Kovács B.), Kun (Schimmer), Takács Á. (Szép) –Venczel (Csákvári)

Vezetõedzõ: Kovács László

 

A fehér mezes vendég csapat teljesen visszahúzódott a sajáttérfelére és ott nagyon alaposan megszervezte a védekezését. A Gyirmót FC Gyõrjátékosai gyorsan járatták a labdát és sok pontos, lapos passzal próbáltak résttalálni, a legtöbbször tíz mezõnyjátékossal védekezõ ellenféllel szemben. A 15.percben, egy bal oldali szöglet variációt követõen, Lengyel Dániel fejelt azötös sarkáról a jobb alsó sarokba (1 – 0). A csapatunk ezután is a sajáttérfelére, sõt döntõ többségben a tizenhatosára szorította a vendégeket, akikazonban továbbra is szervezetten és így eredményesen védekeztek.

 

Gyirmót FC Gyõr II. félidõ:

Rusák – Achim, Nagy B., Tiba, Bedi Noel (próbajátékos –Szentgotthárd VSE) – Kiss M., Tóth L. – Kõris, Gerencsér, Szalánszki –Vörösbaranyi

 

A szünetben teljes csapatot cserélt a Gyirmót FC Gyõr, avendégek pedig a kezdõ csapatuk, öt helyén változtattak. A játék képe viszontnem sokat változott, hiszen továbbra is a Gyirmót FC Gyõr irányított ésbirtokolta a labdát. A nyomás azonban már kisebb volt és így a Sárvár FCerejébõl is több elõre játékra futotta. A hajrában, ismét egy fejes utánszerzett gólt a csapatunk, amikor a 78. percben, Bedi Noel pontos bal oldalibeadását, Kõris Krisztián fejelte a hosszú sarokba (2 – 0). Így alakult ki agyakorló találkozó végeredménye, amely a felkészülés jelenlegei szakaszában,mindkét csapat számára nagyon hasznos volt.