Játékvezetõk: Schnellbach Imre, Mohos Mátyás Tamás, Keszthelyi Tamás

GYIRMÓT FC GYÕR: Holczer Á., Hajba T., Graszl K., Balog Z. (70.p. Lengyel D.), Farkas M., Erõs G., Papp K. (74.p. Dr.Kardos N.), Cseri T. (75.p. Illés Gy.), Magasföldi J. (70.p. Tóth N.), Fejes J. (65.p. Laki B.), Oross M. (szünetben Beliczky G.)

Vezetõedzõ: Sisa Tibor

SV SIGLESS: Wilfing M. (74.p. Kitzinger M.), Gudels A., Novoszel R., Vondraus S. (74.p. Peric A.), Djoja J., Tergatschnig S. (54.p. Degirmehci C.), Ernst A., Gutic S. (szünetben: Ivankovic J.), Pint K. (74.p. Horvath P.), Hrncic M., Knotzer P.

Vezetõedzõ: Barisits Norbert

Góllövõk:

1-0 15.p. Fejes J.

2-0 29.p. Cseri T.

3-0 30.p. Magasföldi J.

3-1 58.p. Knotzer P.

3-2 80.p. Knotzer P.

4-2 81.p. Tóth N.

Tudósítás

1-0 15.p. Cseri szerzett labdát az ellenfél térfelén, majd Erõsnek passzolt, aki kiugratta a bal oldalon érkezõ Fejest, aki 10 méterrõl a bal alsó sarokba lõtt.

2-0 29.p. Oross, Magasföldi, Papp volt a labda útja, majd Cseri elé került a labda, aki jobbról 10 méterrõl a kifutó kapus mellett a jobb alsó sarokba lõtt.

3-0 30.p. Erõs ugratta ki egy szép labdával Hajbát a bal oldalon, aki az alapvonalról középre adott, ahol Magasföldi a rövid ötös sarkáról lõtt a bal alsó sarokba.

3-1 58.p. Rövid felszabadító fejes után Knotzer lépett ki védõink között, és a hálóba lõtt.

3-2 80.p. Knotzer ment végig a bal oldalon, majd a kifutó Holczer felett a hálóba emelt.

4-2 81.p. Beliczky ugratta ki a bal oldalon Illést, aki a hosszú oldalon érkezõ Tóth elé passzolt, aki 6 méterrõl lõtt a bal alsó sarokba.

A mai mérkõzésen a nagy meleg rányomta bélyegét a játékra. Ennek ellenére az elsõ félidõben jól játszottunk, sok helyzetünk volt, és szép gólokat szereztünk.

A második félidõben tompább volt a játékunk, és ekkor két figyelmetlenségbõl feljöttek a vendégek. Ekkor a vendég csapat többet cserélt, mi pedig nem tudtuk megismételni elsõ félidei játékunkat.

A vége azonban ismét nekünk sikerült jobban, így magabiztosan nyertük meg a mérkõzést.

A fõpróba tehát jól sikerólt, jöhet a frissítés, és az elsõ tétmérkõzés jövõ szombaton, 19.00-órától a Vasas FC ellen  Magyar Kupában.