Serdülõ csapataink közül egy döntetlenre futotta összesen, az U 15-ös, NB I-es csapatunk hozott el egy pontot Sopronból.

Fehér Viktor jóvoltából képek és videó is készült a mérkõzésekrõl

Az U-15-ös Sopron-Gyirmót képeit MEGTEKINTHETIK ITT!

Az U-13-as Sopron-Gyirmót képeit MEGTEKINTHETIK ITT!

A Sopron – Gyirmót U15-ös mérkõzés összefoglalóját pedig MEGTEKINTHETIK ITT!

KÖRMEND U 19 – GYIRMÓT SE GYÕR U 19 1-3 (0-2)

VARGA LÁSZLÓ EDZÕ: Az elsõ félidõben nagy mezõnyfölényben játszottunk, sokat birtokoltuk a labdát és két gólt lõve simán vezettünk. A 2. félidõben egy óriási hibából gólt kaptunk. De ezután is mi irányítottuk a játékot,sok helyzetet dolgoztunk ki, és még egyet sikerült lõnünk. Így magabiztosan gyûjtöttük be a kötelezõ 3 pontot.

JEGYZÕKÖNYV ITT!

GYIRMÓT SE GYÕR U 18 – ZTE FC U 19 1-6 (1-3)

GULYÁS IMRE EDZÕ: Valószínû, hogy a bajnok csapat ellen játszottunk és gratulálok a gyõzelmükhöz, bár a gólarány túlzottnak találom. A mi csapatunk olyan volt, mint a kisgyerek, mikor elveszik a játékát (sértõdött, durcás). Voltak olyanok, akik fel tudtak nõni a feladathoz, voltak akik nem, és az a  szomorú az egészben hogy mindig megtalálják másban a hibát  önkontroll nélkül. Pedig a futball egy játék hol az ügyesebb, alázatosabb, okosabb nyer.

JEGYZÕKÖNYV ITT!

GYRMÓT SE GYÕR U 16 – GYIRMÓT SE GYÕR U 17 0-4 (0-2)

RADICS ZSOLT U 16 EDZÕ: A legnagyobb hiányosságunk sajnos ezen a mérkõzésen is megmutatkozott, ha mindig mással foglalkozunk és fejben nem csak a mérkõzésre koncentrálunk, akkor nem lehet más az eredmény. Ellenfelünk gyorsabban és harciasabban játszott, és nem mellesleg egymást biztatva.

GYURMÁNCZI ATTILA U 17 EDZÕ: Gratulálok mindkét csapat fegyelmezett játékához! Az elsõ játékrészben csak a két megszerzett gól értékelhetõ. Pontatlanok voltunk és siettettük a játékot a sok indítással! A második félidõben már jobban játszottunk,fölénybe kerültünk a középpályán ami további két gólt eredményezett!

JEGYZÕKÖNYV ITT!

KÖRMEND U 17 – GYIRMÓT SE GYÕR U 17 0-15 (0-6)

GYURMÁNCZI ATTILA EDZÕ: A center pályán lejátszott mérkõzésen hamar az ellenfél tudtára adtuk
miért is jöttünk. Nagy elánnal vetettük magunkat a mérkõzésbe! Szép támadásokat vezettünk aminek többségébõl szép gólok születtek. Jó ráhangolódás volt a szerdán következõ rangadóra.

JEGYZÕKÖNYV ITT!

GYIRMÓT SE GYÕR U 16 – ZTE U 17 0-4 (0-1)

RADICS ZSOLT EDZÕ: Az elsõ félidõ kiegyenlített játékot hozott, melyben több gólszerzési lehetõségünk is adódott. Sokkal gyorsabban kell döntéseket hozni és azokat végrehajtani. A második félidõben fölénk nõtt  a ZTE, nem tudtuk megtartani a labdát és sajnos csak egy szabadrúgásból voltunk veszélyesek.

JEGYZÕKÖNYV ITT!

SOPRON U 15 – GYIRMÓT SE GYÕR U 15 1-1 (0-0)

KISS ZOLTÁN EDZÕ: Küzdelmes, kemény mérkõzést vívtunk a hazaiakkal, már az elején eldönthettük volna a mérkõzést, de a helyzeteink sorra kimaradtak. Egy jogtalan 11-esbõl szereztek vezetést, majd szabályos gólunkat nem adta meg a játékvezetõ. A védekezésben és a helyzetkialakításban jók vagyunk, de sajnos igazi csatárunk már csak egy van, a többit elvitték az akadémiák.

JEGYZÕKÖNYV ITT!

GYIRMÓT SE GYÕR U 14 – ZTE U 14 2-5 (2-3)

DOMANYIK SZILÁRD EDZÕ: Teljesen fel kellett forgatnom a csapatot a múlt heti összeállításhoz képest, mivel három alapemberem kiesett sérülés miatt! Ettõl még nem törvényszerû, hogy ilyen potya gólokat kapjunk. Sajnos nem mindenki bizonyított, hogy neki helye lenne a csapatban. Voltak akarati problémák néhány játékosnál, de ezt a héten lerendezem. Volt pár ügyes játékos az ellenfélnél, de azt gondolom, ha rendesen megvagyunk, nyerhettünk volna! Viszont a ha nem játszik!

JEGYZÕKÖNYV ITT!

SOPRON U 13 – GYIRMÓT SE GYÕR U 13 3-1 (0-1)

BENCZE KÁROLY EDZÕ: A tavaszi szezon legjobb mérkõzését játszottuk Sopronban. Az elsõ játékrészben megérdemelt vezetést szereztünk, hiszen mi domináltunk. A második félidõben továbbra is jól játszottunk, ismét voltak lehetõségeink a gólszerzésre. Az ellenfél a végjátékban jobban koncentrált és kihasználta a hibáinkat. A játék összképe alapján azonban nem érdemeltünk vereséget, mivel a mérkõzésen nekünk is sok helyzetünk volt. Gratulálok az egész csapatnak! Gólszerzõ: Vizler László Tamás.

JEGYZÕKÖNYV ITT!

GYIRMÓT SE GYÕR U 12 – ZTE U 12 2-7 (1-2)

POLYÁK GÁBOR EDZÕ:  Tökéletes foci idõben és remekül elõkészített pályán játszottunk a zalaegerszegi, hasonló korú gyerekekkel.  A mérkõzés elején megszereztük a vezetést, bár védekezésben sok hibát csináltunk amit még az elsõ félidõben ki is használt az ellenfél.  A második félidõben 2:3-nál voltak helyzeteink, amit mi kihagytunk és egy kis játékvezetõi segédlettel megrúgta a negyedik gólját az ellenfél, amivel eldöntötte a mérkõzést. A csapat küzdésével és harcosságával elégedett voltam, viszont amikor nálunk van a labda még kapkodva és önbizalom nélkül játszunk. A jövõben ezen kell változtatnunk.

JEGYZÕKÖNYV ITT!

GYIRMÓT SE GYÕR U 9

KÖLYÖKLIGA, FELSÕ HÁZI RÁJÁTSZÁS

DELI ZOLTÁN EDZÕ: Gyõrújfalun került megrendezésre jó körülmények és megfelelõ szervezés mellett a kölyökliga elsõ fordulója.

Erõs csapatok ellen próbáltuk felvenni a versenyt, úgymint MITE, Lurkó, Sopron, Gyõrújfalu, ETO, de lehetett látni, hogy ezek a csapatok elõrébb járnak nálunk.

A srácok kicsit megilletõdötten játszottak, és látszott, hogy nem ehhez a ritmushoz szoktak. Sajnos a mai napon csak egy gólt tudtunk szerezni, de láttam biztató és fejlõdésre mutató jeleket, ami feltétlenül pozitívum. Ha egy kicsit bátrabbak vagyunk ma akkor többre is képesek lehettünk volna. Van még egy forduló ahol lehet még bátrabban játszani!

Gratulálok mindenkinek!