Az U21-es és U17-es csapatunk hazai pályán fogadta a Szekszárd csapatát. Mindkét mérkõzésen sikerült itthon tartani a  pontot, az idõsebbek szoros mérkõzést vívtak, a fiatalabbak pedig egy tucat gól rámoltak be a Tolna megyeiek kapujába.

Az U19-es és U16-os csapatunk már csütörtökön lejátszotta bajnoki mérkõzését Mosonmagyaróváron, ahonnan 4 ponttal térek haza a fiúk.
Mindkét elsõ osztályban szereplõ csapatunk megszerezte a várva várt elsõ gyõzelmét Szekszárdon. A 15 évesek vízilabda-mérkõzés végeredménynek is beillõ 4-3-as gyõzelmet arattak úgy, hogy a félidõben két gólos elõnyben voltak a hazaiak, így mindenképpen dicséret illeti a srácokat, hogy nem adták fel a mérkõzést. Az U14-es csapatunk az utolsó percben szerzett góllal zsebelte be a 3 pontot.
Az alacsonyabb korosztályoknak is elkezdõdött a szezon. Az U13-as csapatunk kiemelt Bozsik tornán vett részt Ménfõcsanakon, ahol a dolgok szerencsétlen összefüggésének is köszönhetõen, de csak majdnem verték meg a városi rivális Gyõri ETO FC-t, ami így is remek eredménynek számít az akadémiai képzésben részesülõ csapat ellen.
Az U12-es csapatunk a hét közepén hazai pályán játszott a Rajka SE ellen, de szombaton már a Gyõrújfalun megrendezésre kerülõ Bozsik tornán vett részt ez a csapat.
A 11 évesek számára sûrû volt a program, ugyanis szombaton az Üstökös FC Gyõr pályáján szerepeltek Kölyökligán, majd egy nappal késõbb Hegykõn pályaavatón szerepelt Bencze Károly csapata.
Az U8-asok Gyõrszentivánon, az U7-esek pedig Veszprémben szerepeltek Kölyökligán.

EDZÕI ÉRTÉKELÉSEK:

GYIRMÓT SE GYÕR U21 – SZEKSZÁRDI UFC U21  2-0 (1-0)
VARGA LÁSZLÓ EDZÕ: Fegyelmezetten, taktikusan játszva egy nagyon jó csapatot gyõztünk le. Gratulálok az egész csapatnak!
FUTURA MOSONMAGYARÓVÁR U19 – GYIRMÓT SE GYÕR U19  0-0 
GYURMÁNCZI ATTILA EDZÕ: Nagy csatát hozott a közel két azonos képességû csapat játéka. Fõleg a mezõnyjáték dominált sok párharccal, ütközésekkel. A kapuk kevesebb alkalommal forogtak veszélyben, és a második félidõ közepén a meccslabdát, kapussal szemben mi hibáztuk el. Küzdelmes mérkõzésen,fegyelmezett játékunk igazságos döntetlent eredményezett.
GYIRMÓT SE GYÕR U17 – SZEKSZÁRDI UFC U17  12-0 (4-0)
GULYÁS IMRE EDZÕ: Fegyelmezetten és tetszetõsen játszottunk, sok helyzetet dolgoztunk ki. Sikerült ráerõltetni az akaratunkat az ellenfélre és felõröltük az erejüket és ez az eredményben mutatkozott meg. Hétvégén szabadnaposak vagyunk és remélem ott folytatjuk majd, ahol abba hagytuk. Gratulálok a csapatnak, szép munka volt.
FUTURA MOSONMGYARÓVÁR U16 – GYIRMÓT SE GYÕR U16  0-1 (0-0)
NAGY LÁSZLÓ EDZÕ: A hétközi fordulóban a Futura-Mosonmagyaróvár csapata vendégeként léptünk pályára.
A kitûnõ erõkbõl és eddig kiválóan szereplõ óvári csapot, az eddigi legjobb játékunkkal sikerült magabiztosan két vállra fektetni.
A nagyon jó hangulatú,izgalmas mérkõzésen megérdemelt gyõzelmet arattunk!
Gratulálok a csapatomnak!!!
Két sárga lapot kaptunk.
TOLLE UFC SZEKSZÁRD U15 – GYIRMÓT SE GYÕR U15 3-4 (3-1)
KISS ZOLTÁN EDZÕ: Végre megkezdtük a pontgyûjtést, bár a katicabogár még elõnyben van. Az ellenfél félidõben még 3-1-re vezetett, de nagy lelkesedéssel fordítottunk. Ki kell emelnem Gelencsér, Csányi és Széles játékát, de mindenki jól teljesített ezen a mérkõzésen. Gratulálok a csapatnak!
TOLLE UFC SZEKSZÁRD U14 – GYIRMÓT SE GYÕR U14  0-1 (0-0)
POLYÁK GÁBOR EDZÕ: A mérkõzés elsõ felében óvatosan de nagyon fegyelmezetten játszottunk és ezért az elsõ félidõben szinte helyzete sem volt az ellenfélnek. A mi kontráinkból rúgtunk egy kapufát és sikerült egy 11-est is kiharcolnunk. Sajnos ezt kivédte a hazai kapus, így a félidõben döntetlen volt az állás. A 2. félidõben már a hazai csapatnak is voltak helyzetei, de Ásványi Balázsnak köszönhetõen nem kaptunk gólt. A mérkõzés utolsó percében pedig a fegyelmezettségünknek és az akarásunknak végre meglett a gyümölcse és megszereztük  gyõztes gólt.
KIEMELT BOZSIK TORNA U13, MÉNFÕCSANAK
OZORÓCZI GÁBOR EDZÕ: Ménfõcsanakon került sor az elsõ U13-as kiemelt Bozsik tornára. A 4-es méretû labda és a szûkített játéktér (félpályán keresztben) szokatlan volt. A Motim ellen kezdtük a tornát és rendesen az öltözõben maradtunk, de az utolsó percben szerzett góllal 1-1-re hoztuk a mérkõzést. 
Ménfõcsanak ellen folytattuk, ahol sima 4-0-ás gyõzelmet arattunk.
Jött a torna mérkõzése az ETO 2001-es csapata ellen. Az elsõ percek bizonytalansága után folyamatosan vettük át a játék irányítását és sorra dolgoztuk ki a helyzeteinket. Sajnos nem sikerült gólt elérni és így kikaptunk 1-0-ra. A mérkõzés szakmailag is rettentõ magas színvonalon zajlott.

A Csorna 2002-es csapata következett és álmosan, akarat gyengén játszva nem tudtuk a mérkõzést megnyerni, pedig számtalan gólszerzési lehetõségünk adódott. Érdekesség, hogy gólt nem szereztünk, de így is 1-1-es döntetlen lett a végeredmény. A gólunkat egy csornai fiú szerezte. Öngól!
Az utolsó mérkõzésen Sopron ellen játszottunk. Végig irányítottuk a mérkõzést, de nem sikerült gólt szerezni. A mérkõzés érdekessége a helyi játékvezetõ tevékenysége volt. Az utolsó mérkõzést nem Õ vezette volna, de kérte, hogy Õ vezethesse nekünk. Már voltak elõzményei a dolognak. Az ETO és Ménfõcsanak ellen jogos büntetõket nem ítélt meg számunkra és az ETO elleni kapott találat erõsen véleményes volt les miatt (a lesen lévõ játékos zavarta a kapust). Egy ártatlan szabálytalanság után, ami a félpályán történt, 5 perces kiállítással sújtotta a csapatot! 
Összességében jó mérkõzéseket játszottunk erõs ellenfelek ellen, ami nagyon jól szolgálta a fejlõdésünket. 
Gratulálok Minden játékosnak!
GYIRMÓT SE GYÕR U12 – RAJKA SE U12  1-2 (0-1)
DOMANYIK SZILÁRD EDZÕ: Szenzációs meccset játszottunk a jóval idõsebb játékosokból álló vendégek ellen. Ez volt az elsõ nagypályás mérkõzésük a gyerekeknek,ahhoz képest rengeteg dolog visszaköszönt abból, amit az elmúlt hetekben gyakoroltunk.Szerencsétlen gólokat kaptunk,mi pedig kihagytuk a helyzeteinket.Mindenki dicséretet érdemel,így tovább fiúk!
KÖLYÖKLIGA U11, ÜSTÖKÖS FC GYÕR PÁLYA
BENCZE KÁROLY EDZÕ: A fenti idõben és helyen került megrendezésre a kölyökliga elsõ fordulója. Résztvevõ csapatok: Várpalota, Ménfõcsanak, MITE, Gyõrszentiván, Gyirmót SE I, Gyirmót SE II.valamint a házigazda Üstökös. A jól elõkészített és jó idõben megrendezett tornán izgalmas mérkõzéseket láthatott a szép számú közönség. A csapatok körmérkõzés formájában 6-6 mérkõzést játszottak. A játékidõ 1×15 perc volt, így egy játékos 90 percet is eltölthetett a pályán. Ez komoly felkészültséget jelentett a csapatok részérõl. A tornán sok gól eset, látványos cselek és játékhelyzetek tették még izgalmassá a csapatok összecsapásait. Korrekt játékvezetés biztosította a sportszerû mérkõzéseket. A Gyirmót SE csapatai jól szerepeltek, minden mérkõzésen szoros eredményeket értek el. Versenyben vagyunk a felsõházba kerülésbe, amely tavasszal lesz, de ehhez még a 2. fordulóban még többet kell tennünk, hogy több pontot szerezzünk. A látott játékkal elégedett voltam, koncentrációban és figyelemben azonban még javítanunk kell a sorozat meccseken. Továbbra is a támadó szellemû, sok passzos játékot erõltetjük. A játéknapon a Gyirmót SE két csapatában 19 fõ játékos vett részt. Gratulálok a játékosoknak!

 
Eredmények:
 1. Gyirmót SE I – Gyõrszentiván 2-1
 2. Gyirmót SE I. – Gyirmót SE II. 1-1
 3. Gyirmót SE I. – Ménfõcsanak 1-4
 4. Gyirmót SE I – Várpalota 7-1
 5. Gyirmót SE I. – MITE 0-3
 6. Gyirmót SE I. – Üstökös 5-1
 7. Gyirmót SE II – Ménfõcsanak  2-1
 8. Gyirmót SE II. – Gyirmót SE I. 1-1
 9. Gyirmót SE II. – Gyõrszentiván 4-0
 10. Gyirmót SE II. – MITE 1-1
 11. Gyirmót SE II. – Üstökös 1-1
 12. Gyirmót SE II. – Várpalota 2-0
Helyezések:
 1. Ménfõcsanak 13 pont
 2. MITE 13 pont
 3. Gyirmót SE II. 12 pont
 4. Gyirmót SE I. 10 pont
 5. Üstökös 7 pont
 6. Gyõrszentiván 3 pont
MEGHÍVÁSOS PÁLYAAVATÓ TORNA U11, HEGYKÕ:
BENCZE KÁROLY EDZÕ: Meghívást kaptunk a hegykõi kisméretû(20×40 m) mûfüves labdarúgó pálya átadási tornájára. Meghívott csapatok:Nagymegyer( szlovák), Sopron, SC Apetlon (osztrák), Csorna, Ménfõcsanak, Nebulóés a Gyirmót SE korosztályai.

A torna két csoportban (4-4 csapatokkal)zajlott le körmérkõzések formájában. A játékok 1X15 percesek voltak. Játékosoklétszáma rendhagyóan 4+1 fõ volt. A jól szervezett tornán látványos és izgalmasmérkõzéseket láthatott a közönség. A találkozókat sok gól jellemezte.

A Gyirmót SE csapata 11 játékossalképviseltette magát a tornán. Összesen öt mérkõzést játszottunk: két gyõzelem,két döntetlen és egy vereség volt a mérlegünk. Összességében elégedett voltam ajátékosaimmal, kis szerencsével még több pontot is tudtunk volna szerezni.Gratulálok a játékosaimnak.

Részletek:

 FSC Hegykõ – Gyirmót FC 1-1

SC Apetlon – Csorna SE  0-5
Nagymegyer – SC Sopron 2-4
ESK Ménfõcsanak – Nebuló FSE 4-1
FSC Hegykõ – Nagymegyer 3-3
SC Apetlon – ESK Ménfõcsanak 0-5
Gyirmót FC – SC Sopron  1-4
Csorna SE – Nebuló FSE  0-1
FSC Hegykõ – SC Sopron 1-7
SC Apetlon – Nebuló FSE 0-4
Gyirmót FC – Nagymegyer  1-1
Csorna SE – ESK Ménfõcsanak  0-4 

A csoportok végeredménye:
A1 SC Sopron
A2 Nagymegyer
A3 Gyirmót FC
A4  FSC Hegykõ

B1 ESK Ménfõcsanak
B2  Nebuló FSE
B3  Csorna SE
B4  SC Apetlon

 A csoportok 1-2. helyezettjei az „ARANY”, 3-4. helyezettjei az „EZÜST”csoportba kerültek.

 „EZÜST” csoport eredményei:
Gyirmót FC – Apetlon SC  6-0
Csorna SE – FSC Hegykõ 0-4
FSC Hegykõ – Apetlon SC 5-4
Csorna SE – Gyirmót FC  3-8

 

„EZÜST” csoport végeredménye:

1. Gyirmót FC 7pont
2. FSC Hegykõ  3pont
3. Csorna SE  3pont
4. Apetlon SC 0pont

KÖLYÖKLIGA U8, GYÕR-GYÕRSZENTIVÁN
OROSS MÁRTON EDZÕ: Mai napon Gyõrszentivánon vettünk részt a kölyökliga elsõ fordulójában. 9 csapat képviseltette magát a tornán. Kicsit szeles idõben zajlott a küzdelem, de ez a felnõtteken kívül senkit sem zavart. A gyerekek lelkesedésbõl és fegyelembõl jelesre vizsgáztak. Külön köszönöm a szülõk egész napos példamutató hozzáállását, amivel élén jártunk a csapatok között. Az elsõ megmérettetés nagyon jól sikerült gratulálok a csapatomnak.