Hétvégi hazai pályán a Dorogi FC ellen elért 11-1-es gyõzelmével 3 mérkõzéssel a szezon vége elõtt behozhatatlan elõnyre tett szert a tabella élén, így már biztos bajnok az U17-es csapatunk! Gratulálunk!

A 21 évesek sem okoztak csalódást, õk is nagyon magabiztos gyõzelmet arattak, 10-0-ra verték a Dorogot.

Körmendrõl hozta el a három pontot az U19-es és U16-os csapatunk.

A 15 évesek a bajnoki táblázaton náluk jóval elõrébb álló Paksi FC otthonában szereztek fontos pontot, a 14 éveseknek sajnos ez nem sikerült.

EDZÕI ÉRTÉKELÉSEK:
GYIRMÓT SE GYÕR U21 – DOROGI FC U21  10-0 (5-0)
VARGA LÁSZLÓ EDZÕ: Szépen, tetszetõsen futballoztunk. Szép támadások után gyönyörû gólokat lõttünk. Dicséret illeti a csapat minden tagját a hozzáállásáért. Gratulálok mindenkinek!
KÖRMENDI FC U21 – GYIRMÓT SE GYÕR U19  0-3 (0-1)
GYURMÁNCZI ATTILA EDZÕ: Gratulálok a fiúknak az idegenben elért sikerhez! A számszerû eredménnyel elégedett vagyok azonban játékunk hullámzó volt. Az elsõ félidõben megfelelõ volt a labda birtoklása is és szép támadásokat vezettünk. A végjátékban többször hibáztunk. A második félidõben pedig szétesett játékunk, pontatlanok voltunk annak ellenére, hogy több gólt szereztünk mint az elsõben.

GYIRMÓT SE GYÕR U17 – DOROGI FC U17  11-1 (5-0)

GULYÁS IMRE EDZÕ: Gratulálok összes játékosomnak a bajnokság megnyeréséhez úgy, hogy három forduló még hátra van. Mindenki sokat tett ezért a sikerért. Egy edzõ ilyenkor mit tud mondani (csak a szépre emlékezem), büszke vagyok a fiúkra, ügyesek voltatok! BAJNOKCSAPAT!
KÖRMENDI FC U17 – GYIRMÓT SE GYÕR U16  2-6 (2-4)
RADICS ZSOLT EDZÕ: Hétvégi mérkõzésünkön gyorsan vezetést szereztünk, de emellett rengeteg helyzetet kihagytunk. Ellenfelünk bátran támadott és egyenlített is a félidõben, de szerencsére idejében felébredtünk és a szünet elõtt megnyugtató lett az elõnyünk. A második félidõben jobb lett a védekezésünk, de a gólszerzés kissé nehézkesen ment.
PAKSI FC U15 – GYIRMÓT SE GYÕR U15  1-1 (0-1)
NAGY LÁSZLÓ EDZÕ: Szombaton Paksra látogattunk,ahol kitûnõ pályán megrendezett találkozón igazságos döntetlen született. A mérkõzést nagy iram és rengeteg gólhelyzet jellemezte, amik rendre kimaradtak mindkét kapu elõtt. Az elsõ félidõ elején sikerült vezetést szereznünk, amit a egészen a 2. félidõ közepéig tartottunk. Az egyenlítõ gólig nekünk, a gól után az ellenfélnek voltak helyzetei, bár az utolsó pillanatban végleg eldönthettük volna a meccset, de sajnos kimaradt, ezért  talán egy hajszállal mi álltunk közelebb a gyõzelemhez! Nagyot küzdöttek ismét a fiúk!
PAKSI FC U14 – GYIRMÓT SE GYÕR U14  2-0 (1-0)
POLYÁK GÁBOR EDZÕ: Ismét úgy kezdtük sajnos a mérkõzést, mint a múlt héten. Már az elsõ percben gólt kaptunk. Ezután kezdtük összeszedni magunkat és a félidõig sok helyzetet kialakítottunk, amit kapkodva el is hibáztunk. A második félidõ elején újra helyzetet hibáztunk és az ellenfél növelte az elõnyét. Ma sajnos nem volt olyan játékosunk, aki higgadt lett volna az ellenfél kapuja elõtt. 3 gyõztes meccs után kikaptunk, mert nem úgy álltunk a mérkõzéshez, ahogy a megnyert meccseinken. A hátralevõ 4 mérkõzésünkre újra vissza kell hoznunk azt ami a gyõzelmeinkhez kell, az alázat, a fegyelmezettség, a koncentráció és az önbizalom!!
Jók: Lampert Krisztián, Felde Bence, Visi Ádám