Városi rangadót nyertek a 14 és a 15 évesek Gyõr-Bácsán. Elõbbiek 3-2-re, utóbbiak simábban, 5-0-ra verték az Üstököst.
A kisebb korosztályok OTP Bank Bozsik tornákon szerepeltek.

EDZÕI ÉRTÉKELÉSEK:
GYIRMÓT SE GYÕR U19 – PÁPAI ELC U19 6-0-S ÁLLÁSNÁL FÉLBESZAKADT
NAGY LÁSZLÓ EDZÕ: hamarosan…
GYIRMÓT SE GYÕR U18 – DUNAÚJVÁROS PASE AKADÉMIA U19 1-12 (1-5)

GULYÁS IMRE EDZÕ: A mai mérkõzés azt hittem, csak rémálom, de sajnos nem az volt. Amit hét mérkõzésen felépítettünk, azt ma egy alatt leromboltuk. A csapat egységesen rosszul védekezett, lassúak voltunk, körülményesek, és a párharcokat elveszítettük. Lehetne itt szépíteni, hogy volt öt – hat helyzetünk, meg voltak szép dolgok, amiket csináltunk, meg hogy a gyõzni akarás lébénítót bennünket – ez igaz -, de ma sajnos kutyaütõen futballoztunk. Gratulálok az ellenfélnek. Tanulságos kell, hogy legyen a mérkõzés, remélem, hogy tanulunk is belõle!

Vereség az éllovas ellen.
GYIRMÓT SE GYÕR U17 – PÁPAI ELC U17 5-0 (2-0)
GYURMÁNCZI ATTILA EDZÕ: Nehéz mérkõzésre számítottam, hisz’ a tabella második helyezettje érkezett hozzánk. A Pápa végig stabil volt, azonban elõre játékuk gyengébbnek bizonyult. Mi türelmesen és gólra törõen játszottunk volt. Kiemelkedõen nem sziporkázott senki, viszont külön öröm, hogy mindenki átlag felett teljesített, a késõbb beszállók is! Jó játékkal nyertünk!

Magabiztos gyõzelem a rangadón.
GYIRMÓT SE GYÕR U16 – DUNAÚJVÁROS PASE AKADÉMIA U17 0-4 (0-1)
VARGA LÁSZLÓ EDZÕ: Csapatom fegyelmezetten, a megbeszélteket betartva futballozott. Volt lehetõségünk a gólszerzésre is. Izgalmas, jó mérkõzésen kaptunk ki a mezõny legjobb csapatától. Nem volt ekkora különbség a felek között. Ha sikerült volna a lehetõségeinkbõl gólt lõni, szorosabb lehetett volna az eredmény. Dicséret illeti a csapatomat a küzdéséért.

Hiába a küzdés, az idõsebbek nyertek.
ÜSTÖKÖS FC GYÕR U15 – GYIRMÓT SE GYÕR U15 0-4 (0-2)
POLYÁK GÁBOR EDZÕ: Rossz talajú pályán, szakadó esõben játszottunk ezen a mérkõzésen. Végig a mi akaratunk érvényesült. Beszorítottuk az ellenfelet, nagyon sok helyzetet és ziccert alakítottunk ki, amibõl kettõt rúgtunk be az elsõ félidõben. Az egész mérkõzés alatt domináltunk, és sok passzos, szép támadásokkal sima gyõzelmet arattunk a másik gyõri csapat ellen. Gratulálok a csapatnak a mutatott játékhoz és a gyõzelemhez is!
Magabiztos siker a városi rangadón.
ÜSTÖKÖS FC GYÕR U14 – GYIRMÓT SE GYÕR U14 2-3 (0-1)
RADICS ZSOLT EDZÕ: Az elsõ félidõben többet birtokoltuk a labdát, de az elõre való játékunk egy kicsit döcögött. Nem volt meg a kellõ lendület, és rendre rossz döntéseket hoztunk. Szerencsére már a mérkõzés elején vezetést szereztünk, amit a második félidõ elején megdupláztunk. Ellenfelünk egy szabadrúgás után szépített, majd egy másikból egyenlített is. Ekkor már õk birtokolták többet a labdát, de szerencsére a végén mi örülhettünk.
OTP BANK BOZSIK TORNA U13, SOPRON
BENCZE KÁROLY EDZÕ: A kellemetlen idõjárás ellenére, nagyszerû tornán vettünk részt. Két mérkõzést játszottunk: Szombathelyi Haladás (1-3) és a ZTE (0-2). A játékidõ 2×20’ voltak. Úgy gondolom, hogy mindkét mérkõzésen emelt fejjel jöttünk le a pályáról. A játékosaim bátran és agresszívan játszottak. Nagyon sok játék elemet láttam vissza a mérkõzéseken az edzéseken tanultakból. Külön kiemelném a letámadásainkat (pld: a Haladás ellen) ahol, Milos Milán révén parádés gólt értünk el. Varga Rault kiváló kapus teljesítményéért kapott oklevelet. Gratulálok a csapatnak!
OTP BANK BOZSIK TORNA U12, MOSONMAGYARÓVÁR
KEGLOVICH FERENC EDZÕ: Iskolai és családi elfoglaltságok miatt kevés játékossal vettünk részt ezen a tornán. Egy gyõzelem, két döntetlen és két vereség a mérlegünk, 4:5-ös gólkülönbséggel. Az ETO korosztályos csapata jobb saját csapatunknál. Az Üstökös és a Gyõrújfalu vegyes csapata pedig fizikálisan sokkal erõsebb, ugyanis életkorban elõttünk vannak. Az öt mérkõzésbõl négyen jó teljesítményt nyújtott csapatunk.

OTP BANK BOZSIK TORNA U10, MOSONMAGYARÓVÁR

DÁSZKÁL ATTILA EDZÕ: A fiúk az elmúlt hetekben hétrõl-hétre szépen fejlõdtek játékban, egyre több dolog köszönt vissza a hétközi edzéseken tanultakból. Az irreális idõjárási körülmények ellenére lejátszottunk két mérkõzést és ezen a héten már az eredményben is volt fejlõdés, sikerült végre nyernünk. A srácok nagyon ügyesek voltak, szép támadásokat vezettek, amiket most elég jó arányban sikerült értékesíteni. Hátul jól játszott Tóth Hunor, jól irányította Németh Noel a csapatot a szélsõink gyorsak voltak és gólerõsek, Brandisz Dávid és Szilágyi Erik 2-2 gólt lõtt. Kováts Balázs már hetek óta a csapat egyik húzóembere, most is meglõtte a maga góljait. Kelemen Milán egy szögletbõl lõtt góljával vetette észre magát, míg Forgó Patrik ezen a héten is betalált egy okos átemelõs gólt ért el. A hideg, esõs idõben helyenként szép játékkal végre nyertünk, ami remélem önbizalmat ad a fiúknak!
KÖLYÖKLIGA U9, GYÕR-GYÕRSZENTIVÁN
DOMANYIK SZILÁRD EDZÕ: A végig szakadó esõben rendezett tornán ismét remekül szerepeltünk. Mind a három mérkõzésünket megnyertük, az utolsót az ETO ellen 2-1-re. Kicsit álmosan kezdtük a találkozókat, de a végére sikerült rendezni a sorokat, így elsõként zártuk a második fordulót is. Sok munka vár még ránk, rengeteg mindent meg kell tanulni, de van rá idõnk. Így tovább gyerekek!